Estholmen, vuosi sitten

✖ ESTHOLMEN, SUVISAARISTO

Halkean onnesta! Tämä on yksi kesän odotetuimmista päivistä, suuntaamme nimittäin viikonlopuksi yhteen lempipaikoistani maailmassa – Suvisaaristoon pikkusaareen nimeltä Estholmen. Olemme ties kuinka monennetta kertaa vuokranneet sen kokonaan oman porukan käyttöön ja tällä kertaa meitä on peräti viisitoista (no seitsemäntoista, jos mäyräkoirat lasketaan mukaan) eikä saareen juuri enempää mahtuisikaan. Ohjelmassa on kaikkea sitä mitä voi odottaa viikonlopulta saaristossa: saunomista ja grillaamista, iltoja venevajalla, pulahduksia mereen, kahvia laiturin nokassa, ehkä nokosia riippumatossa. Nämä kuvat ovat viime vuodelta, silloin oli jo alkusyksy. Tällä kertaa ajattelin hengata lähinnä bikineissä.

PHOTOS BY STELLA HARASEK & JARNO JUSSILA

9 thoughts on “Estholmen, vuosi sitten

  1. Aivan ihana tunnelma näissä kuvissa ja sun insta storyssa tän vuoden reissusta! Tuonne pitää kyllä päästä joskus.

    • Hei kiitos, ihana kuulla! Ja kannattaa mennä, Estholmen on taianomainen paikka.

  2. Ihanalta näyttää! Mutta mistä on tuo jumalainen takki? Aika täydellinen parka! <3

    • Moikka, Estholmeniin pääsee kuka vaan ihan varaamalla saaresta itselleen mökin tai huoneen! Hinnat ovat tosi kohtuulliset ja saareen pääsee helposti, sillä intendentti hakee saaren omalla veneellä Suvisaariston satamasta. Meillä on tapana vuokrata porukalla koko saari omaan käyttöön eikä sekään käy kalliiksi, kun porukka on tarpeeksi iso.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.