Nothing more than you can touch

On eletty yksinkertaista kotielämää, kuten kesällä kuuluukin: syöty fenkolia ja kesäkurpitsaa, heitelty korianteria ja puristettu sitruunoita kaikkeen, oivallettu hyvän oliiviöljyn merkitys. Aperol spritz on tehnyt näyttävän paluun residenssiin. Toiset meistä ovat torkkuneet keittiön pöydän alla ikearottien keskellä – poikaystävän sisko, tuo ihana nainen, toi rotat tullessaan ja voitti koirakaksikon ikuisen rakkauden.

2014-07-10-stellaharasek-athome-012014-07-10-stellaharasek-athome-022014-07-10-stellaharasek-athome-042014-07-10-stellaharasek-athome-052014-07-10-stellaharasek-athome-062014-07-10-stellaharasek-athome-072014-07-10-stellaharasek-athome-082014-07-10-stellaharasek-athome-09

Simple summer days.

DEPECHE MODE – WOLRD IN MY EYES

16 thoughts on “Nothing more than you can touch

    • Hmmm, nämä taisivat olla työpari Rasila-Kolun aikaansaannoksia, mutta muistelisin, että niissä oli ihan vaan kesäkurpitsaa, fenkolia, korianteria, chiliä ja oliiviöljyä.

  1. Siis, onko rotat vielä “hengissä” ? ! Meidän mäyriäinen pistelee lelun kuin lelun hetkessä palasiksi. =)

  2. Mikä sitten on hyvä oliiviöljy ja mistä sitä saa (mielellään Helsingistä)? Öljyissä todella on eroja, ja oon kokeillut vaikka mitä, mutta mikään ei ikinä yllä samalle tasolle Etelä-Eurooppaan suuntautuneiden reissujen tuliaisöljyjen kanssa. Niisk.

  3. Kyllä kesä on ihmisen (ja koirien sekä kissojen) parasta aikaa! Sitruunaa olen minäkin puristellut vähän joka paikkaan ja sotkenut anopin keittiötä oikein huolella huoltsikalta ostetun inspiraatiolehdykän (ruoka&viini) kanssa. Vähän joutuu soveltamaan reseptejä kun eihän täältä löydy bulguria ja viimeisen mintunkin vein lähikaupasta. Voisin viettää täällä puhtaiden mattojen mäntysuopapöllyissä ihan koko kesän, niin on ihanaa!

  4. Mun on nyt vaan ihan pakko tulla tänne anonyymisti (tai no, onhan mulla nimimerkki) huutelemaan, että sun blogi on maailman huipuin. Kiitos siitä ja keep it up <333

  5. Meidänkin koirien lempparilelut on noi ikean rotat! Mikäköhän niissä on niin ihanaa koirien mielestä

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.