Kesän kuumin asuste

Kerrankos sitä saa työpäivän aikana asusteekseen valtavankokoisen pullon Aperolia! Oli otettava pari kuvaa ihan siitä ilosta, että musta asuni sopi täydellisesti vihreään maisemaan punaoranssien väripilkkujensa kanssa. Dieselin heiluvahelmainen mekko ei olekaan tainnut kuvissa vielä vilahtaa. Hankin sen muistaakseni jo viime kesänä, mutta olen oppinut käyttämään sitä vasta nyt. Arvelutti sen malli, joka on kepeämpi ja tyttömäisempi kuin mihin olen tottunut. Nyt olen tietysti ihastunut juuri siihen. Täytyy napata siitä lisää kuvia joku toinen päivä, kun en ole juuri järjestämässä Aperolille afterwork-kemuja.

2016-05-30-stellaharasek-aperol-012016-05-30-stellaharasek-aperol-02

Takki esittäytyikin tuossa tovi sitten. Se on kyllä sen sortin täydellisyys, ettei sitä huvita edes riisua. Tulee huolettomat ja hyvät olkapäät. Nahka on napakka ja laadukas, takki painaa päällä juuri sen verran että olo pysyy sopivan reteänä. Lyhyessä, laatikkomaisessa leikkauksessa on vähän univormumeininki, joka tekee mistä tahansa asukokonaisuudesta astetta skarpimman. Helppo kiskoa päälle, sopii kaikkeen ja toimii kaikkialla. Sitähän parhaat nahkatakit tekevät.

2016-05-30-stellaharasek-aperol-032016-05-30-stellaharasek-aperol-042016-05-30-stellaharasek-aperol-06

NAHKATAKKI* JA MEKKO DIESEL
THIERRY LASRYN AURINKOLASIT TREND OPTIC
KOROT COS
*SAATU

Kuvat Jarno Jussila

14 thoughts on “Kesän kuumin asuste

  1. Mun tän kevään ehdoton lempiasu on periaatteeltaan sama, merkit vaan eri. Rakastanps vielä puhki tuon leveähelmaisen mekon ja nahkatakin. Mekosta tulee Muumimamma mieleen, eikä oo yhtään huono asia :D
    Tosin yhdistän ne tennareihin, korkkareita ei vaan kykene. Kaunis olet!

    • ps. joutui heti googlettelemaan tuota takkia – kaikki on suhteellista, seerumipulloindeksin mukainen hinta ei ole paha (vain kaksi pientä seerumipulloa) ja vielä perusteltavissa…;)
      Mitenkäs koot Dieselillä menee, tuossa takissa näkyy olevan vain kirjainkokoja, mikähän vastaa EU40 kokoa, M vai L?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.