Viisi valintaa juhlakauteen

Kaupallisessa yhteistyössä Nanso, sisältää arvonnan

Tiesittekö, että jouluun ei ole enää kuin vajaa kuusi viikkoa? Minä en vielä hetki sitten tiennyt ja meinasin saada slaagin. Mutta se tarkoittaa onneksi muutakin kuin sitä, että kaikki syksyn keskeneräiset hommat on saatava sitä ennen valmiiksi – luvassa on nimittäin kimallusta ja kuohuvaa, sillä pikkujoulukausi kolkuttaa! Meikäläisen juhlakalenteri on tänä syksynä kaikkien reissujen takia tavallista rauhallisempi, mutta joulukuussa on edessä kuitenkin useammat kemut, jopa yhdet omat. Ajattelimme nimittäin kutsua kylään pari ystävää, joita emme ole kiireisen syksyn takia ehtineet nähdä. Kemuihin on nyt ilmoittautunut melkein viisikymmentä ihmistä. Hups. Eivätkä ne juhlat itseasiassa vielä jouluunkaan lopu, vaan sen jälkeen on edessä uuden vuoden vastaanotto! Että skååååål!

Poimin Nanson loppusyksyn valikoimista viisi suosikkiani loppuvuoden juhlavuuksiin. Kuvasimme ne Jarnon kanssa yhdessä kaupungin ihanimmista ravintoloista, Basbasissa, ja muistimme vasta paikan päällä, että tulimme kaksi vuotta sitten juhlineeksi siellä firman pikkujouluja silloin kun välillämme oli vasta jotain orastavaa eikä kukaan vielä tiennyt. Kemujen kohokohta oli illan viimeinen hidas, jonka tanssimme toisiimme nojaten siinä uskossa, että niin tekivät varmaan muutkin eikä kukaan kiinnittäisi meihin huomiota. Vasta aamulla meille selvisi, että se illan viimeinen kappale ei muuten ollut hidas, vaan räppibiisi, jonka tahtiin kaikki muut olivat riehuneet. Hups osa kaksi.

Mutta asiaan! Aloitan ehdottomasta suosikistani: musta Stockholm-mekko on todennäköisesti syksyn helpoin pikkumusta. Kapea, kauniisti leikattu, kaikesta turhasta riisuttu. Pidän kevyesti levenevästä a-linjaisesta helmasta, siroista holkkihihoista ja himmeästi hohtavasta viskoosista, joka pitää ryhtinsä eikä purista tai kiristä. Arvostan, että Nanson juhlavammatkin vaatteet tuntuvat ihanilta päällä. Olen törmännyt joskus ajatukseen, että juhlavaatteet saavat olla vähän epämukavia, koska niitä käytetään harvakseltaan eikä niissä tarvitse kärsiä kerrallaan kovin kauaa. Ihan sekopäinen ajatus! Juhlat ovat juuri se hetki, kun en halua potea minkäänlaista epämukavuutta tai joutua ajattelemaan vaatteitani, vaan tahdon nauttia illasta, antautua tunnelmaan ja tanssia niin paljon kuin sielu sietää. Ja vaikka sitten nojailla niitä illan viimeisiä hitaita, jotka eivät oikeasti ole hitaita.

Simppelit mustat mekot eivät mene koskaan muodista, koska ne on niin järjettömän helppo asustaa eri tilanteisiin sopiviksi. Työpaikan pikkujouluihin pukisin mekon seuraksi kimaltavat kengät ja 60-lukulaisen vintagelaukun, jonka hopeinen hohto pääsee mustassa asussa oikeuksiinsa. Suurella ruusukvartsikivellä varustettu sormus ja laukun kanssa samaa aikakautta edustava vintagerannenrengas viimeistelevät kokonaisuuden.

Ennustan, että kolttu ei pääse lepäämään kaappiin vuodenvaihteen jälkeenkään, koska se näyttää satavarmasti hyvältä myös loppukevään kekkereissä yhdistettynä sandaaleihin ja suuriin aurinkolaseihin. Rivieran menneistä vuosikymmenistä inspiroitunut filmitähti lomalla -look kiinnostaa vähän jo nyt. Mekosta innostuville muuten tiedoksi, että se on Nanson marraskuun kantistuotteena ja irtoaa 20% alennuksella kahdessa eri värissä.

Löydätte minut kotibileissä melko varmasti notkumasta levysoittimen tai Spotify-diskon ääreltä, koska siellä on aina paras meno. Valitsisin rentoon pikkujouluhenkiseen illanviettoon ystävien kanssa rypytetyn Berlin-paidan ja yhdistäisin sen nahkahameeseen. En ole muuten hirveästi kirjoittanut siitä, että kaikki Nanson vaatteet suunnitellaan oman tiimin voimin täällä Suomessa. Röyhelöpaidan on suunnitellut Minna Sillanpää, joka selvästi ymmärtää tilanteita, joissa ei yhtään jaksaisi niinsanotusti panostaa, mutta haluaa silti näyttää hyvältä. Mahdollisimman helpolla kiitos. Hivenen boheemilla röyhelöllä varustettu peruspaita on tarkoitukseen täydellinen.

Jos tykkäsit röyhelöpaidasta, ehkä haluat tietää, että on myös olemassa fuksianvärinen Berlin-röyhelömekko. Se ei päätynyt mukaan valitsemaani viisikkoon, mutta nappasin siitä silti kuvan, koska väri on niin herkullinen. Kuka sanoo, että pikkumekon on pakko olla musta? Olen muuten alkanut viime aikoina innostua pitkästä aikaa juuri näistä värikylläisistä sävyistä joita näkee 60- ja 70-luvun sisustuskuvissa – petrolinsinisestä, syvästä violetista, fuksiasta, tummasta oranssista. Jokin niissä on aina resonoinut sielunpohjassani. Antauduin niille kauan sitten koko seitsemäntoistavuotiaan palolla ja siitä on muistona mm. valokuvia, joissa olen pukeutunut violetteihin vakosamettisiin liehulahkeisiin ja samanväriseen paitaan. Ehkä ei tarvitse enää mennä siihen hulluuteen ihan niin pitkälle, fuksianvärinen röyhelömekko voisi tällä kertaa riittää.

Kolmas suosikkini on superkaunis ja supersimppeli Vekki-hame, joka löytyy talvimallistosta mustan lisäksi ruskeana. Pukisin sen juhlaan kapeaolkaimisen topin kanssa ja asustaisin muutamalla näyttävällä korulla, kiharapilvellä ja mustilla kissarajauksilla. Älkää muuten vaan kuvitelko, että olisin osannut tehdä tuon kampauksen ja meikin itse, ne loihti Hiushuone Dandyn supertaitava Maria. Riipuksessa on muuten samaa ruusukvartsia kuin sormuksessa, löysin sen viime kesänä espanjalaisesta kivikaupasta.

Pliseerattu hame on kyllä helppo, kaunis ja käytännöllinen vaate! Valuva vekkikangas on näyttävä, mutta hame on silti sen verran yksinkertainen, että se on helppo yhdistää monenlaisiin kokonaisuuksiin. Alle voi pukea vaikka villasukkahousut, hame on pitkä eikä kukaan edes huomaa. Kengiksi valitsisin tolppakorkoiset nilkkurit tai saapikkaat vähän 70-lukulaisessa hengessä.

Punainen on tietysti klassinen jouluväri ja juuri siksi olen ehkä vierastanut sitä. Tykästyin silti London-paitaan juuri punaisena, vaikka mustakin olisi ollut tyrkyllä. Linjakas paita on täydellinen rentoihin juhliin, joihin ei välttämättä tarvita kokovartalokimallusta, vaan nahkahousut ja tyylikäs toppi ajaa asian. Ylellinen materiaali on himmeäkiiltoinen ja laskeutuu todella kauniisti.

Minulta muuten kysytään usein vaatekokojani näissä Nanso-kuvissa. Koko S on useimmiten minulle passeli, mutta kiinnostuneille tiedoksi, että tässä paidassa on melko väljä mitoitus ja tämä S-koko osoittautuikin melko reiluksi. Suosittelen siis valitsemaan yhden koon tavallista pienemmän.

Pitkät trumpettihihat levenevät kevyesti ja saavat ranteet näyttämään siroilta ja kapoisilta. Tykkään kovasti myös paidan venepääntiestä ja pienestä pystykauluksesta, joka tuo saman siroutta korostavan efektin myös kaulaan ja leukalinjaan.

Palataan vielä hetkeksi vekkilinjalle, sillä Vekki-sarjasta löytyy myös kauniisti valuva, väljä paita. Valitsin itse mustan, mutta siitä on tulossa verkkokauppaan myös valkoinen ja ruskea versio (myymälöistä niitä saa jo). Paita on edestä yksinkertainen, ja sen juju onkin selässä: pliseerattu kangas elää, kieppuu ja välkehtii liikkeessä. Kuviin tätä oli lähestulkoon mahdotonta ikuistaa, kannattaa siis käydä sovittamassa niin näette.

Tykkään yhdistellä väljiin, valuviin yläosiin kapeita alaosia. Nahkahousut olisivat sopineet tähän hienosti, mutta puin lopulta paidan kaveriksi napakan paljettihameen, kun hoksasin että paljetit säihkyvät ihanasti läpikuultava, pliseeratun selän alta. Paidan alle voisi myös pukea ohkaisen kimaltavan tai hohtavan mekon! Aah, tunnen kuinka vanha tuttu paljettihulluus tekee taas jokasyksyistä paluutaan.


** Skaba on päättynyt, kiitos kaikille! Lahjakortin voittivat tällä kertaa Elina, iitu ja Peppi-Lotta. **

Loppuun tietysti tuttuun tapaan arvonta! Kerrohan kommenteissa mikä kuvissa näkyvistä vaatekappaleista on suosikkisi, ja miksi? Saat halutessasi valita suosikkisi myös Nanson verkkokaupasta. Vastanneiden kesken arvotaan kolme lahjakorttia, joilla saa lunastaa itselleen vapaavalintaisen tuotteen Nanson myymälästä. Vastausaikaa on ensi viikon keskiviikkoon 22. marraskuuta saakka, muista sähköpostiosoite. Arvontailoa ja kimaltavaa pikkujoulukautta!

PS. Kiitos kaikille edelliseen arvontaan osallistuneille – teitä oli taas huikeasti! Voittajat on arvottu ja heihin ollaan yhteydessä.

PHOTOS BY JARNO JUSSILA
MAKEUP AND HAIR BY MARIA VÄISÄNEN FROM DANDY
THANKS TO BASBAS FOR THE BEAUTIFUL LOCATION

427 thoughts on “Viisi valintaa juhlakauteen

 1. Mekko olisi ihana, mutta koska kaapissa roikkuu jo varmaan 20 mustaa mekkoa taidan väistää sen tällä kertaa :D Josko sen sijaan Berlin- tai Vekki-paita. Lopullinen valinta tulee olemaan vaikea.

 2. Vekki-hame! Ihana! Tai sitten Berlin-paita tai -mekko, röyhelöt juhlavaatteissa miellyttää nyt silmää.

 3. Suosikiksi yltyi yllätyksellisyydellään Vekki-paita. Piristää perushousuja, sopii siistinä töihin ja menee niin farkkujen kuin hameenkin kanssa. Töistä illanviettoon yhdellä paidalla, check!

 4. Vekki-paita, piilottaisi varmaan sopivan armollisesti vauvan jäljiltä venynyttä ja pömpöttävää maha-rukkaa.

 5. Stockhokm-mekko! Eiku sittenkin Berlin-paita. En tiiä; molemmat yhtä hyviä. Berlin monikäyttöisempi, mut toisaalta musta mekko on ihana myös kesällä. Ja kuten osuvasti kerroit asusteiden muuntaessa asua niin taidan päätyä siihen mekkoon.

  Voi kun arpaonni suosisi tällä kertaa! Pliis pliis pliiiiis!!!

 6. Punainen London-paita! Yleensä valkkaisin mustan vaihtoehdon, mutta tässä kyllä punainen väri toimii. :)

 7. Stockholm mekko! Se toimisi loistavasti day-to-night meininkiin eli toimistolta juhliin varsinkin nyt pikkujoulukautena!

 8. Berlin-mekko oli yllättävyydessään kaunein – siinä on kaikuja Nanson edesmenneestä Lempivaate-mallistosta, jota edelleen kaipaan.

 9. Kaikki näyttää päälläsi todella hyvältä, mutta itselleni valitsisin klassisen Stockholm-mekon.

 10. Tuo musta vekkihame. Näyttää juuri täydellisen klassiselta vekkihameelta. Ja miksi? Teen töitä muusikkona, ja saan pukeutua usein juhlavaatteisiin. Välillä ennen keikkaa iskee kamala vaatekriisi. On välillä hankalaa pukeutua tapahtumaan sopivasti. Tuollainen hame olisi hyvä lisä keikkavaatevarastoon, sillä sen voisi sisällyttää juhlavampaan ja ei-niin-juhlavaan asuun. :)

 11. Vekki-paita on ehdottomasti mun suosikki! Tykkään vaatteista jotka ovat yksinkertaisia ja niissä on joku juju! ( ja mustia)

 12. London paita tai Stockholm mekko tai molemmat. Nyt en pysty päättämään. Niin näyttävät kivoilta molemmat.

 13. Vekki -paita on kyllä mun juttu. Ehkäpä jopa valkoisena punaisen hameen tai housujen kanssa :)

 14. Pidän kaikista valinnoistasi. Vekki-hame olisi ehkänhelpoin yhdistää omaan kaappiin, tai musta mekko röyhelöpaitaa ihasteli jo liikkeessä, mutta en ennättänyt sovittaa, epäilen imartelisiko isorintaista.. täytyisi testata

 15. Stockholm-mekko kävisi mulle täydellisesti. Juhlamekot jäävät usein toista kertaa käyttämättä, koska ne ovat epämukavia. Tämä mekko näyttää siltä, että tuntisin oloni mukavaksi ja käyttäisin sitä paljon.

 16. Stockholm-mekko on kaikessa yksinkertaisuudessaan ihana.

  En muuten tiennyt Nanson valmistavan näinkin nuorekkaita vaatteita. Wow.

 17. Stockholm-mekko oli ihana kaikessq yksinkertaisuudessaan.

  En muuten tiennyt Nanson valmistavan näinkin nuorekkaita vaatteita. Wow.

 18. Hieman rennompaa pikkumustaa olen etsiskellyt, joten suosikki on Stockholm -mekko. Tosin haluaisin sovittaa nuo kaikki kuvien vaatteet.

 19. Musta Berlin-paita menisi sovitukseen. Tässä kuvassa päälläsi paita näyttää tosi kauniilta, sirolta. Verkkokaupan sivuilta tämä ei olisi valitettavasti jäänyt mieleeni. Onnistuneet otokset siis! Stocholm-mekon saattaisin myös testata, tosin sillä kevään/kesän look ajatuksella

 20. Vekki-paita on ihana! Selkäpuolen vekkiosa tekee paidasta samaan aikaan hurmaavan juhlavan, mutta samalla se sopii hippailtaan. Tykkään monikäyttöisyydestä – ja vekkipaidalla voisi mennä monenlaisiin tilaisuuksiin.

 21. Yes please, London-paita punaisena! Ihan vaan just siks, että oma vaatekaappi on musta(valkoinen) ja aivoissa joku jumi joka estää mua aina ostamasta värikkäitä vaatteita.

 22. Naisella ei voi koskaan olla liian montaa mustaa mekkoa eli Stockholm mekko. Olen perinteisesti värikkäiden vaatteiden ystävä, mutta tuo näyttää klassiselta, kauniilta ja kuten hyvin kerroit; mukavalta, joka on a ja o! Vaatteen epämukavuus heijastuu fiilikseen..

 23. Kaikki ovat tyylikkään kauniita ja voisin ottaa siis ne kaikki, mutta valitsen kuitenkin Stockholm-mekon.

 24. Oi, tuo Berlin-mekko näytti upealta! Toimisi nin arjessa kuin juhlissa asustettuna! Vaatekaapissani ei ole yhtään Nansoa, mutta postauksesi myötä alan kyllä pian harkitsemaan :) Upeita kuvia!

 25. Stockholm-mekko. Tämä Nanson freesimpi tyyli on kyllä yllättänyt positiivisesti! Siistejä vaatteita esim. työkäyttöön, asustettuna sopivat myös juhlavampiin tilaisuuksiin ja ovat niin mukavia, ettei niitä kotiin pääsyn jälkeenkään huvita vaihtaa pois!

 26. Täytyy sanoa, että Nanson kannattaisi kyllä palkata teidät uudistamaan verkkokauppansa. On nimittäin vaikea uskoa, että heidän sivuillaan olevissa (anteeksi vain) hieman halpahallimaisissa ja ankeissa kuvissa on samat vaatteet, jotka näyttävät fantastisilta teidän kuvissanne. Blogijuttusi ovat itse asiassa syy, joka on saanut itseni huomaamaan Nanson vaatteiden hienouden (ja ostamaan niitä useammalla sadalla eurolla).

 27. Vekkipaita paljettipuvun kanssa ja vekkihame palettisen yläosan kanssa. Kiiltoa myös laukkuun ja menoksi!!!

 28. London-paita mustana on eniten mieleeni. Punainenkin olisi toisaalta kiva näin joulun alla.
  Nansolta löytyy kyllä kivan näköisiä vaatteita, jotka ovat ennen kaikkea mukavia päällä. Olen pääsääntöisesti mekko-ihminen, koska mukavia housuja on ollut vaikea löytää. Nyt minulla on jo useammat Nanson housut, jotka ovat erittäin miellyttäviä päällä.

 29. Ajattelin ensin että tietysti Stockholm -mekko, mutta yllätyksekseni kallistun kuitenkin Vekki – puseroon

 30. Valitsisin Kuulas-mekon. Yksinkertaisen kaunis mutta vyötärörypytys ihanan armelias pikku pömpölle.

 31. Nahkahame ehdottomasti. Toimii niin arkeen kuin juhlaankin asusteita vaihtamalla. Tuollainen pitäisi ehdottomasti olla jokaisen vaatekaapissa.

 32. Olen ihastellut Berlin-mekkoa jo pitkään aina Nanson kaupan ohi kulkiessani – ihana fuksian väri ja röyhelö kivana yksityiskohtana! Tämä on lemppari <3

 33. Vekki-hame on suosikkini ja eniten minun tyyliseni. Tosin tuo musta mekko näyttää päälläsi aivan upealta! Hieman hieraisin silmiäni alussa kun näin otsikossa Nanson ja ensimmäisessä kuvassa oli upea glitterhame, heh. Ei sentään.

 34. Tykkäsin kaikista, mutta London-paidan kokoinen kolo löytyisi vaatekaapistani. Entuudestaan Vekki-paidan kaksoisolento toiselta merkiltä löytyikin jo, olen yhdistänyt sen aiemmin suoriin housuihin ja farkkuihin, mutta taidanpa kokeilla seuraavalla kerralla jotain kimaltavaa… kiitos kauniista kuvista!

 35. Stockholm-mekko sopii juhlaan kuin juhlaan. Lisäksi koruja, huivi ja iloinen mieli niin juhla-asu on täydellinen.

 36. London-paita, koska punainen on mun lempiväri, niin näyttää näistä kauneimmalta ja pirteältä.

 37. Upeat kuvat ja tunnelmat! Meitsi päätyy Stockholm- mekkoon, tyylikäs ja monikäyttöinen.

 38. Musta Berlin-paita <3 koska röyhelöt! Ps. Aivan upeita kuvia taas, mahtava veto Nansolta pyytää Stella yhteistyöhön!

 39. Berlin-paita on suosikkini, koska röyhelöt on <3 . Itse valitsisin fuksian värisen Berlin-mekon, koska mekolle ois enempi käyttöä ja fuksia on lempivärini.

 40. Ihana fiilis näissä kuvissa! Valintani olisi Berlin-mekko mustana, sillä soveltuisi moneen menoon.

 41. Simppelin ystävänä tykästyin Stockholm-mekkoon

  Samalla ihmettelen, miksi monessa Nanson kuvassa mustat vaatteet näyttävät ruskeilta?

 42. Stockholm-mekko ehdottomasti. Vaatekaappini kaipaisi monikäyttöisiä siistejä vaatteita. ❤️

 43. Kylläpäs Nanso yllättää! Vekki-hame on ihana,loistavan monikäyttöinen. London-paita houkuttelisi myös, kauniin laskeutuva.

 44. “Jouduin” näille sivuille sattumalta ja kivalta vaikuttaa. Suosikkini vaatteista on Berlin-paita ja olisi mielenkiintoista nähdä se itsellään päällä – olisiko sitten enää yhtä kiva, hmmmmmm…. Mutta röyhelö on se juttu!

 45. “Jouduin” näille sivuille sattumalta ja kivalta vaikuttaa. Suosikkini vaatteista on Berlin-paita ja olisi mielenkiintoista nähdä se itsellään päällä – olisiko sitten enää yhtä kiva, hmmmmmm….

 46. Stockholm mekko! Olisi aivan ihastuttava asu juhlistamaan 21.12. amk- opintojen päättymistä ja valmistujaisjuhlaa <3

 47. Vekki-pusero <3 <3 <3 erityisesti yhdistettynä tuohon korkeavyötäröiseen paljettihameeseen!:)

 48. Stockholm-Mekko on Siihen voi yhdistää värikkäitä asusteita tai pikkujouluihin sopivaa kimalletta. Voi käyttää arkena kuin juhlissa.

 49. Stockholm-mekko on ehdoton suosikki. Siisti ja sopii hienompaankin tilanteeseen, mutta silti a-linjaisena mukava ja väljä.

 50. En pystynyt valitsemaan yhtä mieleistä vaan pakko ottaa kaksi: London-pusero ja Vekki-paita miellyttävät malleiltaan. Haaveilen punaisesta London-puserosta mutta mahtaako se olla minun punaiseni – täytyy käydä katsomassa ja kokeilemassa

 51. Niin upeita kuvia, taas! Ja tuonne ravintolaan ja viinibaariin on kyllä pakko päästä, miten upea tunnelma!
  Mun suosikki on myös ensimmäinen musta mekko, simppeydellään vaan niin kaunis.

 52. Kuvassa ensimmäisenä oleva mekko.. Pohjamaalta kun ollaan niin en voi olla mainitsematta, että aina sun blogia lukiessa tulee Hesaa ikävä <3
  Kuvat on ihan parhaita!

 53. Monikäyttöisyytensä takia tuo Berlin-paita! Tai Stockholm-mekko, ihan samasta syystä… vaikea valinta!

 54. Musta röyhelöpaita näyttää hyvältä, se toimii monenlaisissa tilanteissa asustusta ja alaosaa vaihtelemalla.

 55. Röyhelö-paita olisi just hyvä, sillä veikkaan, että panostaminen on heikossa joulun aikana.

 56. Itseäni on vaivannut vekkihulluus viime keväästä asti, joten suosikki olisi ehdottomasti Vekki-paita mikä sopisi ihanasti jo kaapista löytyviin väljiin vekkihousuihini :)

 57. Onpa vaikea valinta! Stockholm-mekko on kyllä ihana, kuin myös viimeinen Vekki-paita. Ihania ovat kaikki!

 58. Huikeat kuvat! Suosikkini on Stockholm-mekko. Yksinkertaisen kaunis, ja kaapistani puuttuu pikkumusta.

 59. Mikään kuvissa esiintyneistä vaatteista ei sykähdyttänyt; holkkihihat, frillit ja vekit eivät vaan ole mun juttu. Mustat, ajattomat, villasta vapaat vaatekappaleet sen sijaan ovat vaatekaappini kulmakiviä, joten mikäli arpaonni suosisi, valitsisin Nanson verkkokaupasta Nappi-tunikan ja/tai Tasku-paidan.

 60. Berlin-paita, juuri tuollaista simppeliä röyhelöpaitaa olen etsinyt! Näyttää tosi kauniilta :)

 61. Meitsin valinta olis kyllä musta Stockholm-mekko, ihana ajaton pikkumusta. Ja sanonpa vaan, että huh mitkä kuvat! <3

 62. Stockholm- mekko on ehdoton suosikki! Ihastuttava, simppeli ja varmasti sopii moneen menoon!

 63. Berlin-paidassa on kauniit röyhelöt. :) Myös tuo London-paita näyttäisi varmasti kauniilta päällä jouluna.

 64. Apua, mitä kuvia! Mieletön tunnelma, vaude! Nanson vaatteista ehdoton suosikkini olisi Stockholm -mekko. Rimpsut paidoissa ja mekoissa näyttävät myös makeilta.

 65. Stockholm-mekko poistaisi kaikki pulmat, täydellinen luottomekko. Edellinen Nanson luottomekko on palvellut jo niin pitkään, etten edes kehtaa sanoa. Uusinta olisi paikallaan, vaikka edelleen tämän vuoden kemut mennään entisellä. Sehän näissä mekoissa nii hienoa onkin, että sen voi asustaa aina vain uudestaan ja kukaan ei huomaa, että se sama kolttu on edelleen päällä!!
  Kiitos mahdollisuudesta voittaa!

 66. Morjes mitä asuja! Omaa silmääni miellyttää paljettihame+väljä yläosa -kombo, ja istuisi myös muuten omaan tyyliin.

 67. Berlinin röyhelö viehättää, vaikka normaalisti jätän röyhelöt kauppaan. :)

  Kauniit kuvat!

 68. Onpa taas niin ihania juttuja, piti heti klikkailla verkkokauppaan katsomaan tarkemmin. Omaksi suosikiksi nousi Stockholm mekko ja London paita.

 69. Mustassa Vekki-paidassa on jujua: se on monikäyttöinen, yksinkertaisen tyylikäs ja silti vahvasti tätä päivää.

 70. Toi Berliini-mekko on aivan ihana, olen sitä Nanson sivuilla kuolannut jo moneen kertaan. Pari omistamaani Nanson mekkoa ovat keränneet paljon kehuja töissä, tää vois olla se pikkujoulujen väripilkku :)

 71. Äh. Valinta on jotakuinkin mahdoton. Voisin valita nämä kaikki… Jostain syystä tuo punainen London-pusero kiinnostaa ehkä eniten. Kaunis kaulus kiinnitti huomioni. Tuo pusero ylläni pysyisin varmaan hyvässä vireessä toimistolla pimeinäkin talvipäivinä!

 72. Stockholm-mekko on suosikkini, todella monikäyttöinen vaate, johon ei värinsä ja designinsa puolesta helposti kyllästyisi. Itse en vielä juurikaan Nanson vaatteita omista, mutta ovat ilmeisen laadukkaita ja tällaisestakin mekosta olisi varmasti iloa moniksi vuosiksi. :)

 73. Tuo Berlin-paita on niin kiva ja nahkahamekin löytyy. Nanson myymälöihin olen tehnyt jo kolme ostosreissua puolenvuoden sisällä ( Hämeenlinna, Hamina ja Joensuu). Kiitos sinun ja näiden innostavien kuvien.

 74. Vekkipaita voisi olla oma valintani☺ Menisi monessa eri tilanteessa housujen tai hameen kanssa. Nahkaa, paljetteja, farkkuja, mustaa… Ja asusteet tilanteen mukaan!

 75. Kyllä Nanso saisi antaa sulle jotkin superbonukset. Kuvat ovat upeita ja yöpaitaimago on valovuoden päässä. Ottaisin nuo kaikki, mutta fuksianpunainen Berlin voisi lähteä joulujuhliin.

 76. Arpa Stockholm-mekolle, koska punaista London-paitaa on ehkä mentävä katsomaan heti ylihuomenna :-)

 77. Vekki-paita, jonka pukisin mustan paljettihameen kanssa! Tai Vekki-hame. <3 Minulla on Nansolta tuollainen Stockholm-tyylinen mekko ja sillä on menty yhdet työmessut ja rippijuhlat tähän mennessä. Kuten tuossa fiilistelitkin, tuo simppeli mekko menee ihanasti myös lämpimään vuodenaikaan aurinkolaseilla ja vaikka huivilla asustettuna. Leveän lierihatun voisi lyödä päähän. <3

 78. Vekki-pusero on aivan ihana. Tykkään tuollaisista vaatteista, joissa on yksinkertainen, mutta silti näyttävä juju.

 79. Nyt on pakko kertoa pieni tarina! Olen löytänyt Nanson sinun kautta ja aivan ihania vaatteita Kampatunika hankittiin jo syksyllä. Mukava, helppo ja kivan puettu olo työssäni koulumaailmassa Nyt taas toki osallistun arvontaan, mutta tältä istuimalta kun luin blogisi ja katsoin kuvat, oli pakko tilata joulun juhliin punainen London pusero. Aivan ihana malli! Arvonnassa, jos voittaisin ottaisin London puseron mustassa värissä

 80. Berlin-paita. Röyhelöllä (vai onko se frilla? Vai volanki?) varustettuna aivan täydellinen töistä baariin -asuksi vaikka slacksien kanssa.
  Ihania kuvia! Taas!

 81. Vekki-paita! Kaunis ja yksinkertainen vaate, jonka voi pukea arkeen tai juhlaan. Ja mikä tärkeintä, ei purista mistään.

 82. Milan-mekko, siinä on aivan ihanat hihat! Ja ehkä jopa punaisena, vaikka muuten vaatekaappini onkin hyvin musta :)

 83. Kävin muutama kuukausi sitten kyselemässä juuri tuollaista mustaa perusmekkoa Nanson myymälästä entisen tilalle. Kiva kuulla että tuollainen on nyt myynnissä. Ehdottomasti sen valitsisin itselleni

 84. Stocholm mekko ehdottomasti. Hyvännäköinen juhlamekko moneen tarkoitukseen. Myös vekki-hame näyttää kivalta, jotain uusvanhaa .

 85. Fuksian värinen Berliini-mekko!
  Vaikka mekko ei päässyt varsinaisiin kuviin, sai se heti mielenkiinnon heräämään (ja tuli vierailtua Nanson sivuilla). Mekko piristäisi sopivasti vaatekaapia, kun nykyinen sisältö on kummasti alkanut tummenemaan ja yksinkertaistumaan.

  Lähes kaikki vaatteeni ovat Nansoa, mutta tämä Berliini-mekko olisi ihan uutta tyyliä. Välillä harmittaa, kun vanhoja kuoseja on kierrätetty uudestaan -ne kun löytyvät jo kaapista. Näissä uusissa kuviin päätyneissä vaatteissa on ehkä ripaus sama, kuin Nanson vanhoissa kunnon Lempivaatteissa :)

 86. Stockholm mekko iskee kaikessa yksinkertaisuudessaan. Vaatekaapista itseasiassa löytyy kauniin pikkumustan mentävä aukko.

 87. Punainen London. Yllättäisin itseni. Musta on turvavärini, mutta voisinko haluta välillä muutakin kuin turvaa?

 88. Stockholm-mekko ehdottomasti. Uskon, että se näyttäisi hyvältä myös tällaisella vähän pyöreämmällä. Sopivasti levenevä malli on armollinen olematta silti teltta.

 89. Tää on ollut kiva kampanja. Olette tuoneet hienosti esiin Nansoa. Mitkä kuvat ja tekstit! Loistavaa!

  Olen ostanut merkiltä jo kolme vaatetta yhteistyönne aikana. Eli työnne on myös vaikuttanut!

  Nyt täytyy kuitenkin sanoa, ettei osunut… Kauniita vaatteita, mutta ei minulle. Jätän siis tyhjän arvan, mutta toivon silti voittoa :-D

 90. Tuo musta Vekki-paita on ihana, juju on nimenomaan tuossa selkämyksessä. Nanson sivuilta valitsisin kuitenkin Lempi-ponchon, sillä juuri nyt kiinnostaa erityisesti väljät, lämmittävät yläosat.

 91. Musta Berlin-paita, todella upea ja menisi melkein minkä kanssa vain näyttäen juhlalliselta.

 92. Apua miten kauniita kuvia jälleen. Kyllä tuo Stockholm mekko lähtisi mukaan ja vekki paitakin on mieletön.

 93. Musta röyhelöpaita -omistan vähän mitään oikeasti juhlavaa. Mielestäni tämä on tyylikäs niin juhliin kuin vaikka muihinkin arkisempiin juttuihin jossa kaivataan “hieman ektraa”. Myös kirpparilta löydetty nahkahame on odottanut kaveria

 94. Justiinsa valkoinen paitapusero menisi ajattomuudellaan ja tyylikkyydellään niin juhlassa kuin arjessakin.

 95. Musta mekko on oma kansallispukuni, en töissä muuta pidäkään. Samaten musta röyhelöpaita näyttää omalta! Vaaleisiin farkkuihin yhdistäisin. Musta mekko ei tarvitse muuta, siksi se!

 96. London-paita punaisena viehättää, koska vaatekaappini on kovin tummanpuhuva ja kaipaa jonkin väriläiskän.

 97. Kyllä se tuo Stockholm mekko olisi, täydellinen joka paikan vaate jolla voisi vetää täyden päivän töistä ja asiakastapaamisista kaupungille ja aina iltamyöhään baariin asti. Vahvana kakkosena tulee Kampa-hame kaikessa yksinkertaisessa kauneudessaan.

 98. Stockholm-mekossa on hyvä, simppeli leikkaus. Tykkään vähän levenevistä helmoista. Vieläkun suunnittelijoiden pöydiltä tulisi enemmän v-päänteitä…

 99. Oi miten hienoja kuvia! Kallistuisin ehkä vekki hameeseen tai sitten röyhelöpaitaan. Vaikea valinta :)

 100. Oi Stella, voit vaan pukea päälle mitä vaan ja olet upea!
  Meikäläisen kaappissa olisi ehkä eniten käyttöä tuolle vekki -paidalle. Simppeli, kaunis, pienellä jujulla!

 101. Hei. Vekki-paita on ihastuttava: yhtä aikaa rento ja hienostunut. Ja laskeutuu tosi kauniisti.

 102. Tuo viimeisen kuva paita. Rakastan simppeleitä yläosia, joiden juju on selkäpuolella! Paidassa on sopivasti flirttiä sekä hillittyä tyylikyyttä samassa vaatekappaleessa.

 103. Stockholm-mekko on minunkin suosikkini! Voin niin kuvitella, miten tuollainen mekko toimisi vuodesta toiseen jos jonkinlaisissa tilaisuuksissa. Ja mikä tärkeintä: mahdollistaisi mukavan olon niissä! Olen aivan yliherkkä sen suhteen, etteivät vaatteet saa tuntua YHTÄÄN epämukavilta.

  Olen muuten pitkän tauon jälkeen palannut blogisi pariin. Tuntuu että jään nyt taas pidemmäksi aikaa. :) Täällä on hyvä meininki!

 104. Berlin-paita :) Juuri sellainen paita, jonka toivoisi aamuisin löytävänsä kaapista, mutta jollaisia ei kuitenkaan tule jostain syystä ostettua.

 105. Tunnelmalliset kuvat. Ihmetytti kuitenkin valaisu, sillä se ei ole upealle meikille kovin imarteleva, se ei päässyt kunnolla esille ja myös asujen yksityiskohtia joutui paikoitellen tihrustamaan.

 106. Ehdottomasti vekki-hame, jos miettisin itseni päälle. Ihana huomata, että Nanso on jotenkin tosi kivasti päivittänyt itsensä.

 107. Stockholm-mekko on ihana: yksinkertainen, tyylikäs. Asusteilla voi muunnella mahtavan juhlamekon tai arkimekon :) Täydellinen!

 108. Berlin-paita ja mielellään yhtä kivan näköisenä kuin se on sulla nahkahameen kanssa tuossa kuvassa! :) Mulla vain on asennevamma 3/4-hihoja kohtaan, mutta hyvässä lykyssä ne mulla aika lyhytkätisellä menisivät melkein täyspitkistä…

  Kiitos arvonnasta!

 109. Vekki-pusero mustana! <3 Kaapissani on neuleita, neuletakkeja, hihattomia ja t-paitoja muttei simppeleitä astetta fiinimpiä puseroita. Siksi siis ja kaveriksi samalle nahkahemeella ku sulla parissa kuvassa :)

 110. Kauniita kuvia jälleen kerran. Itse turvaudun aina mustaan, mutta näin uutta lukua elämässä aloittaen uskon että talven pimeisiin iltoihin, juhliin tai vain omaksi iloksi värit tuovat taikaa. Fuksian värinen Berlin röyhelömekko jäi mieltä kutkuttamaan. 60-70 luvun värit ovat löytäneet tiensä kotini seinille, miksei myös iholle. Väriä elämään! :)

 111. Stockholm-mekko on minun ehdoton suosikkini :-)
  Pikkumusta on aina hyvä valinta ja sopii myös minulle vähän uhkeammalle. Tätä voi asustaa mieleisekseen korkkareilla tai saappailla, nahkatakilla tai jakulla, koruilla sekä laukuilla.
  Se Berliini-paita punaisena sopisi myös näin pikkujoulu aikaan hyvin. Mutta koski yksi pitää valita niin se on tuo mekko.

 112. Haluaisin ehdottomasti kokeilla tuota fuksian väristä Berlin-mekkoa! Näyttää upealta! Toinen vaihtoehto olisi tuo musta Stockholm. Voiko sellaisia mekkoja olla tarpeeksi?

 113. Oo! Varmaan iso aukko mulla, mutta en ole edes tiennyt että Nanso tekee myös ”bilevaatteita”!! Jotenkin vain ajatellut yöpaita- ja oloasumerkkinä! Mutta siis ihania! Ja hienoja kuvia! Vau! Näistä suosikki vekkipaita tai -hame!

 114. Musta Stockholm mekko tahi musta Vekki-hame olisivat minun valintani niin juhlaan kuin arkeen tosin eri lailla höystettyinä HeidiS

 115. Musta Stockholm mekko tahi musta Vekki- hame olisivat minun valintani;
  molemmat ai niin ihania juhlaan ja arkeen tietysti eri lailla höystettyinä, HeidiS

 116. Oon hävettävän huono käyttämään helmoja, vaikka tuo vekkihame ja ensimmäisten kuvien mekko kauniita olisivatkin! Valitsisin siis tuon Vekki-paidan, se on helpompi yhdistää niihin kapeisiin housuihin. Koska kuten sanoit – kemuissa(kin) pitää saada tuntea olonsa hyväksi!

 117. Kaikki kauniita, ja ennen kaikkea mukavanoloisia päällä :) Monikäyttöisyytensä vuoksi valinta kallistuisi tuohon Stockholm-mekkoon!

 118. Kaikki (kuten aina) ihania sulla! Itselleni tuo rento klassikko, Nanson repertuaarissa nimellä STOCKHOLM olisi passeli :)

 119. Olipas kaikki tosi kauniita! Varmaan tuo musta mekko tai punainen paita (itselle ehkä mustana) lähtisi mukaan jos voittaisin lahjakortin :)
  Tosi kauniita kuvia kyllä!

 120. Röyhelöpaita on näistä suosikki, näyttää kivalta nahkahameen kanssa, sopisi varmaan farkkujenkin kanssa. Veikkaan siitä tulevan samanlainen suosikki kun eräästä toisesta vuosien takaisesta Nanson vaatteestani.

 121. London-paita näyttää kivalta ja olisi sopivan rennon oloinen mutta kuitenkin juhlavan oloinen.

 122. Toi Vekki-paita on upea, se on suosikkini! Monikäyttöinen arkeen ja juhlaan.
  Kiinnostaa myös nuo upeat kimallekengät mitkä siulla on ekoissa kuvissa, mistä olet hankkinut?

 123. Nanso on kyllä tullut voimakkaasti tähän päivään! Aivan ihania ja trendikkään tyylikkäitä vaatteita.
  Stocholm-mekko on valtavan kaunis, mutta koska en ole mekko ihmisiä, valitsisin Berlin-paidan, joka olisi juuri täydellinen pikkujouluihin :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.