Mádaran 24-myynti tulee taas

Yhteistyössä Mádara

Jopa kaltaiseni havainnointikyvyltään kyseenalainen huithapeli tajuaa, että talvi tulee, kun naamaa kiristää aamuisin peilin edessä. Sain testiin muutaman luomuaineksilla taistelevan täsmäaseen, joilla laskevien lämpötilojen ja ilmastoidun huoneilman aiheuttama kuivuus ja kärsimys taltutetaan.

2014-11-04-stellaharasek-madara-12014-11-04-stellaharasek-madara-2

Mádaran tehokosteuttava ja rauhoittava eliksiiri on talvi-ihon pelastus. Marjojen ja hedelmien antioksidanteilla täyteenahdettu kuivaöljy imeytyy hetkessä ja helpottaa kiristystä ja kutinaa heti. Uudistava ja elvyttävä öljy on väsyneen ystävä – sopii kuulemma erityisesti “aikuiselle” iholle, minä olisin kyllä kelpuuttanut putelin kaappiini jo parikymppisenä.

2014-11-04-stellaharasek-madara-32014-11-04-stellaharasek-madara-4

Naamiot ovat näppärät laiskalle, ne voi levittää naamalle ja unohtaa. Kirkastavalle naamiolle on tarvetta toisina päivinä, toisina syväpuhdistavalle. Välillä tekisi lätkiä kasvoihin molempia yhtäaikaa. Näillä raaka-aineilla se varmasti jopa toimisi.

2014-11-04-stellaharasek-madara-52014-11-04-stellaharasek-madara-6

Sertifioidun luonnonkosmetiikan ystäville ja siitä kiinnostuneille tiedoksi, että Mádaran verkkokaupassa on torstain ajan 40% alennus koko valikoimasta. Alennus on voimassa 24 tuntia, alkaen keskiviikkoyöstä puolen yön jälkeen. Kun tilaat 30 eurolla tai yli, saat ilmaisen toimituksen. Yli 60€ arvoisiin tilauksiin saa lisäksi lahjaksi kaikille ihotyypeille sopivan kosteusvoiteen (Regenerating Night Cream 50 ml, arvo 32€). Tuotteita on rajoitettu erä, joten nopeat syövät hitaat, kuten tapana on.

6 thoughts on “Mádaran 24-myynti tulee taas

  1. Verkkokauppa iskee yli 30€ tilaukseen nyt kuitenkin ne toimitusmaksut? Olisko tässä pitänyt olla joku koodi?

    • Hei Mia, tsekkasin asian ja ilmeni, että verkkokaupassa on ollut virhe – pahoittelen! Se on nyt korjattu jo. Kaikki, jotka ovat vahingossa maksaneet yli 30 euron tilauksista kulut, saavat rahansa takaisin. Teihin otetaan henkilökohtaisesti yhteyttä!

  2. Siispä ystävättäret/serkut saavat joululahjaksi luomukosmetiikkaa, helpottipa joululahja-angstiani (ja toivottavasti myös kukkaroani. Viime hetken paniikkilahjat tuppaavat tulemaan kalleimmiksi). Kiitos vinkistä :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.