Kohti viikonloppua (ja länsirannikkoa)

Huh. Rekan alle jääneestä olosta voisi päätellä, että olisi jo perjantai, vaan ei – viikon puoliväliä vasta viedään. Ylitimme yhtiökumppanini kanssa eilen uutiskynnyksen ja hässäkästä toivutaan vieläkin. Jännittäviä aikoja, sanovat. Siltä näyttää. Palaan varmasti vielä aiheeseen. Seuraavien viikkojen todo-listalla on sitäpaitsi tärkeääkin tärkeämpi tehtävä nimeltä uuden toimiston sisustus. Jostain pitäisi metsästää esimerkiksi sohva, johon mahtuu kolme naista pitämään ideointipalavereita. Mielellään viltin alla. Vaakatasossa.

2014-11-04-stellaharasek-ontheroad-1

Viikonlopuksi aion kaapata kainaloon poikaystävän ja koiran ja karauttaa länsirannikolle viettämään isänpäivää. Omaa isääni ei enää ole, juhlin senkin edestä muiden isiä. Turussa on yksi, joka lellii kyläileviä koiria konseptilla nimeltä aamujuusto. Sanomattakin siis selvää, että Juno – maailman aamu-unisin mäyräkoira, joka nousee mieluiten vasta puolenpäivän jälkeen – pinkaisee alakerran vierassängystä minun ja poikaystävän välistä kello seitsemän aamulla ja sinkoaa itsensä tykinkuulan tarmolla keittiöön odottamaan. Onneksi meidän ei tarvitse olla hereillä tätä joka-aamuista toimitusta varten.

2014-11-04-stellaharasek-ontheroad-3

Viikonlopun mittainen maisemanvaihdos tekee takuulla hyvää. Ajattelin juoda vähän viiniä, lukea paljon kirjoja. Kirjoitella blogiin, kutittaa yhtä nelivuotiasta ja silittää koiran silkkisiä korvia. Herätä ilman herätyskelloa. Olla sunnuntai-iltaan mennessä ihan uusi ihminen. Parin päivän pyrähdyksillä muille maille on usein sellainen vaikutus. (Festareita ei lasketa.)

2014-11-04-stellaharasek-ontheroad-2

Kuvat ovat junasta muutaman kuukauden takaa. Toivotaan, että tämänkin matkan varrelle osuu yhtä lyyrinen auringonlasku.

Mitä sinne ruudun toiselle puolelle kuuluu?

16 thoughts on “Kohti viikonloppua (ja länsirannikkoa)

 1. Meilläkin on koirilla aamujuusto! Nautitaan mikäli sattuu olemaan oikean merkkistä.. Mummolassa se tarjoillaan suoraan sänkyyn ja usein jopa aamukinkkuna, mutta kotona joutuu kaivautumaan peiton uumenista keittiöön asti. Hard life.

  • Mitä, onko aamujuuston merkillä väliä?! Ennenkuulumatonta. Sänkytarjoilu on kyllä parasta, meillä sitä saa harmillisen harvoin.

   • Voihan se tietysti olla myös tarjoilun heikko taso, ettei aina maistu. Nyt olisi palvelusväellä kertauskoulutuksen paikka!

    • Ah, totta. Kyllä, uudelleenkoulutuksen paikka. Palvelusväen täytyy olla tehtäviensä tasalla.

 2. Onnittelut fuusioitumisesta! Kiitos kysymästä, selkä oikkuilee, joten suuntasin pitkästä aikaa liikunnan pariin. Pitäisi muistaa säännöllisesti liikkua, mutta flunssan iskiessä tekosyiden kierre on loputon. Tänä vuonna olen unohtunut tuijottamaan useampiakin lyyrisiä auringonlaskuja (ja -nousuja).

 3. Voi kunpa pääsis pikkubreikille! Töissä on menty koko viikko ympäripyöreää päivää ja viikonloppuna jatketaan…

  • Voih, tsemii sinne! Toivottavasti pian on tiedossa vapaapäivä tai mieluiten -viikko.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.