Ihanaa miten jotkut asiat eivät ikinä muutu

Olen alkanut pikkuhiljaa hivuta ulos poikkeustilan aikana muodostuneesta erakkoluolastani, jossa viihdyin pitkälti joogahousuissa ja villapaidoissa. Paljolle muulle ei ollut tarvetta, kun ei käynyt missään, ei tehnyt mitään eikä nähnyt ketään. Mutta kappas vain, vaatekaapistahan löytyy kaikenlaista kivaa, kun vaan kurkistaa sinne. Ja ulkona alkaa olla niin kivat kelit, että niihin tekee mieli myös pukeutua. Mekkoja! Miten kivaa vaihtelua! Ooh nahkatakki! Kaikki vanhatkin vaatteet tuntuvat ihan tuoreelta, kun ei ole hetkeen käyttänyt (tai rehellisesti sanottuna edes nähnyt) niitä.

Nahkarotsi on vuosia vanha suosikki, aurinkolasit Ray-Banin, Miia Halmesmaan mekko on ostettu Liike-nimisestä putiikista Fredalta ja nahkalaukku on pr-lahja Marimekolta. 

Kävin pitkästä aikaa Markolla, joka saksi latvoihin rikotumman linjan ja lisäsi vaaleita raitoja. Kesätukka! Mietin pitäisikö pätkäistä taas polkkamittaan, mutta tämä pituus tuntuu juuri nyt sopivalta, antaa olla näin ja katsellaan sitten myöhemmin. Miten luksukselta muuten tuntuukaan päästä kampaajalle. Ilmankin pärjää, mutta se on yksi niistä monista pienistä asioista, jotka kummasti kohentavat sisällä vietetyn kevään jäljiltä nuutunutta olemusta.

Jokakesäiset punaoranssit kynnet ovat tehneet paluun. Ihanaa miten jotkut asiat eivät ikinä muutu, kirjoitti ystävä Instagramissa tämän kuvan alle. Voi kyllä! Pidän itsekin siitä, miten tietyt asiat tuntuvat pysyvän vuodesta toiseen vakiona. Rakastan edelleen monia niistä asioista, jotka olivat erottamaton osa tyyliäni kymmenen tai viisitoista vuotta sitten. Vaikka välillä iskee uudistusvimma tai tarve pelkistää, kaiken pohjalla on sama DNA, samat nyanssit vetävät puoleensa.

Kynsien kanssa kilpaa loistaa pikkulaukku, joka on samaan aikaan jotain uutta että nyökkäys vuosientakaiselle neon-rakkaudelleni. Käytän melko vähän värejä, mutta silloin kun käytän, rakastan näitä lähes kuumeisen intensiivisiä oransseja, punaisia ja koralleja.

Näissä muutama viikko sitten otetuissa kuvissa vilahtaa sukkahousut, mutta viime viikon olen jo huidellut paljain säärin ja tänään kaivoin esiin varvastossut. Tästä se taas lähtee. Tämäkin kauan odotettu kesä.

PHOTOS BY JARNO JUSSILA

10 thoughts on “Ihanaa miten jotkut asiat eivät ikinä muutu

    • Kiitos! Joo, kyllähän se polkkakin oli ihana. Kauheaa kun on liikaa hyviä vaihtoehtoja :D

  1. Ihana tukka :-) tosi kaunis leikkaus ja väri.
    Mulla on nyt tosi tosi pitkät hiukset kun en ole uskaltanut kampaajalle mennä. Mulla normaalisti pituus lapaluihin asti mutta nyt peppuun asti. Pitäisi varata kampaaja ja mä niin tykkään kun joku muu pesee hiukset. Eli seuraavaksi operaatio kampaaja ;-) Hiusten pesu ja leikkaus. Kyllä aina piristää kun saa käydä hemmoteltavana. Uusi kampaus ja tyyli:)

    • OHO, se on pitkä! Ymmärrän hyvin, että nautit kun joku muu pesee sen :D

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.