Bang bang

Uhosin joskus olevani ankara minimalisti. Se taisi olla aikaa, kun ajattelin, ettei nainen tarvitse muuta kuin hiton hyvät farkut, nahkarotsin ja huumorintajun. Olen yhä samaa mieltä niiden ylivertaisesta tärkeydestä, mutta olen havainnut, että aivan hyvin voi sille päälle sattuessaan yhdistää kokonaisuuteen teräväkärkiset korot, miesten lierihatun ja puolet naamasta peittävät aurinkolasit – ja vaihtaa eleettömän rotsin lammaskelsiin, joka on kaikkea muuta. Mitäpä sitä selittelemään, joskus enemmän on enemmän. Tulee taas niitäkin päiviä, kun haluaa huppu päässä maastoutua kaupungin varjoihin.

2016-04-07-stellaharasek-helsinki-photos-jarnojussila-72016-04-07-stellaharasek-helsinki-photos-jarnojussila-22016-04-07-stellaharasek-helsinki-photos-jarnojussila-32016-04-07-stellaharasek-helsinki-photos-jarnojussila-42016-04-07-stellaharasek-helsinki-photos-jarnojussila-12016-04-07-stellaharasek-helsinki-photos-jarnojussila-6


GESTUVIN LAMMASKELSI DOTS
THIERRY LASRYN AURINKOLASIT TREND OPTIC
NILKKURIT ACNE
SILKKIPAITA FILIPPA K
MIESTEN HATTU MINIMUM
FARKUT NUDIE
SORMUKSET MATKAMUISTOJA

Näihin otoksiin osui monta viime viikkojen suosikkia. Korot, joissa olen juoksennellut jo vuoden verran – kiinnyn niihin koko ajan enemmän. Uusi hattu, jonka sain lahjaksi kulahtaneen lempparini tilalle (tämän aika on nyt mennä, minulle ilmoitettiin). Lammaskelsi, joka on pitänyt lämpimänä alkuvuoden koleudessa. Ihanaa, että se alkaa vihdoin käydä vähän turhan kuumaksi lupaavasti nouseviin lämpötiloihin.

Kuvat Jarno Jussila

IGGY POP – BANG BANG

10 thoughts on “Bang bang

    • Farkut ovat Nudien Long Johnit, monta monta vuotta vanhat ja yhä iskussa. Kiitos!

  1. Siis näenkö oikein, ruusukultainen sormus sulla? Ihana, ja istuu muuten harvinaisen hyvin hopeisen rinnalle.

    • Joo! Toin Kreikasta kaksi samanlaista sormusta, toinen on hopeinen ja toinen ruusukultainen. Vähän yllätykseksi itsellenikin olen tykännyt käyttää niitä välillä yhtäaikaa.

      • Okei. Inspiroiduin tästä nyt siinä määrin, että päätin kokeilla josko omat hopeiset ja pronssiset sormukset sopisivat myös yhteen. No sopivathan ne. Itse asiassa vähän hölmöä etten ole tajunnut kokeilla aiemmin. :•)

    • Moikka Minni, luulisin että on! Löytyy siis Minimumin miesten mallistosta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.