You want to go for a ride?

Viikonlopun viimeiset auringonsäteet vangittiin valokuviin vain muutamaa sekuntia ennen kuin ne katosivat Merikadun kattojen taakse – kiitos kaunis valokuvaajalle, jonka kanssa jaan kodin. Kävimme kulmakunnan ainoassa aukiolevassa kaupassa hakemassa maitopurkin aamuksi, mutterikahvilan takaovelta meille myytiin vielä pahvimukikahvit ennen kuin laittoivat lapun luukulle.

2014-06-08-stellaharasek-diesel-denimshirt-12014-06-08-stellaharasek-diesel-denimshirt-22014-06-08-stellaharasek-diesel-denimshirt-32014-06-08-stellaharasek-diesel-denimshirt-4

Farkkupaita on saatu Dieselilta, tykkään sen kapeasta ja kauniista leikkauksesta. En ollut pitkään varma olenko farkkupaitatyttö vai en, sitten lakkasin pohtimasta koko kysymystä ja puin sen vaan päälle. Pehmeistä pehmeimmässä farkkupaidassa on vaikea murehtia tekemättömiä töitä, en taida riisua sitä yöksikään. Sunnuntai-illat ovat tahmaisimmat kun alkavan viikon asiat painavat jo harteilla. Pitäisi ajatella vaan koiranpentuja, kallioilla syötyä kermatoffeejäätelöä ja sitä, miten kevyeltä kaikki näyttää kesäkuun alun iltavalossa.

Life is easier when confronted in a soft denim shirt from Diesel.

Photos by Mikko Rasila

THE TWILIGHT SINGERS – TEENAGE WRISTBAND

15 thoughts on “You want to go for a ride?

 1. I’m dutch and I’m confused! I’m eager to read but help, don’t understand a word.ok, finnish will be next on my list! Ok, great pictures, great headlines in english, but i’m only getting more curious (crycry) because I don’t understand the rest! XX Yo(e)

 2. Hei!
  Tunnut arvostavan yksinkertaisia ja laadukkaita vaatteita, joten osaisitkohan suositella merkkiä, joka valmistaisi laadukkaita t-paitoja.
  Olen etsinyt iät ja ajat mustaa paitaa, joka ei näkyisi läpi ja jossa olisi pyöreä kaula-aukko, mutta tarjonta on melko heikkoa…

   • Mun on kyllä pakko dissata tota COSia, aivan kamalan huonolaatuisia olivat ne kaksi t-paitaa jotka tuolta olen ostanut. Mun mielestä parinkympin hintaisen paidan pitäis kevyesti kestää pari vuotta, nämä rimpulat reikiintyivät parin kuukauden käytön jälkeen.

 3. Kaunis nainen, kaunis maisema ja kauniit kuvat kokonaisuudessaan. Tuo sunnuntai-illan tahmaisuus arjen alkamisesta kolahtaa täysin. Onneksi kohta koittaa loma. Ja kesän ihanuuden voimalla toivottavasti jaksat hieman tahmaisemmatkin hetket.
  ps. farkkupaita sopii sulle ihan yhtä hienosti kuin muutkin vaatteet eli oli hyvä päätös otta paita käyttöön. Ja Dieselillä jos kellä luulisi olevan pehmoista ja laadukasta matskua kun ainakin merkin farkut ovat ihan parasta mitä farkuilta vain voi toivoa.

  • No niinpä, lomaa odotellessa täälläkin mennään. Tsemii sinnekin! Ja kyllä, Dieselin farkkupaita on kyllä suloisen pehmeä ja vaikuttaa kestävältä.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.