Odotan auringon lämmittämää asfalttia

Auringossa paahtuneesta ihosta on otettava ilo irti ennen kuin – kämppäkaveriani lainaten – räntä raapii rusketuksen pois. Seuraa siis muutama keväinen kuva. Vähän vaan fiilistelimme, en sentään lähtenyt seikkailemaan kaduille paljain säärin. Toissapäivänä kävelin tapaamiseen uhkarohkeasti nilkat paljaina ja olin jäätyä kalikaksi. Jos nyt malttaisi vielä muutaman päivän (tai viikon… tai kuukauden) odottaa.

2015-04-17-stellaharasek-styleish-12015-04-17-stellaharasek-styleish-2 2015-04-17-stellaharasek-styleish-32015-04-17-stellaharasek-styleish-52015-04-17-stellaharasek-styleish-62015-04-17-stellaharasek-styleish-7

Farkkutakki Wrangler
Hihaton paita adidas originals
Nahkahame teetetty vuosia sitten
Acnen korot Gaudetesta

Kuvista kiitos Mikko Rasila

17 thoughts on “Odotan auringon lämmittämää asfalttia

  1. Kuuma kissa, ei voi muuta sanoa!

    Olen avoimesti kateellinen, niin päivetyksestä, kropasta kuin hiuksistakin. Ei tyylissäkään varsinaisesti vikaa ole.

  2. Wooooow missä välissä sun hiukset kasvoi noin pitkiks?? Mäki haluun! (tuskin onnistuu kasvattaa tällä kärsivällisyydellä, mut koitetaan..)

  3. Nyt on kyllä upeita kuvia! Mitkä sääret ja melkoisen bueno rusketus. :) Itsellänihän jalat ei meinaa ruskettua sitten millään..:/

  4. Ui jui miten kaunis taas oletkaan. Toi nahkahame on niiiiin ihana! Jos joskus päätät kyllästyä siihen niin laita viestiä mä ostan sen ihan heti!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.