Hippiloimi sanoo hei

Hippiloimeksi ristitty kaapuni on vilahdellut viime kuukausina kuvissa ja herättänyt sen myötä kaikenlaisia kyselyitä – esittelenpä sen siis. Hankin hirvittävän hintaisen Odd Mollyn ponchon viime kesänä, koska rakastuin sen väreihin ja aavistelin, että vaatekappaleelle löytyy käyttöä jokaisen penninsä edestä. En ollut väärässä! Paksu poncho on palvellut niin monessa reissussa etten pysy enää laskuissa. Se toimittaa takin tehtävää, palvelee lämpimänä peittona, käy retkiviltiksi, olenpa käyttänyt sitä kerran kaksi myös pyyhkeenä, kun muutakaan ei ollut. Varsinainen raskaan työn raataja.

2016-08-16-stellaharasek-festival-12016-08-16-stellaharasek-festival-22016-08-16-stellaharasek-festival-32016-08-16-stellaharasek-festival-42016-08-16-stellaharasek-festival-52016-08-16-stellaharasek-festival-6

Sen lisäksi että se on käytännöllinen se on minusta kaunis, toimii sellaisenaan asuna kuten – näissä festarikuvissa – viime syksynä Berliinissä. Poncho on kudottu sen verran paksusta ja painavasta puuvillasta, että kesähelteiden kaveriksi siitä ei ole, mutta eipä niitä helteitä ole täällä tänä kesänä varsinaisesti haitaksi asti ollut. Loppukesän iltoihin ja alkusyksyn viileneviin päiviin se on ihan omiaan. Eläköön onnellinen yhteiselomme, ja jatkukoon vielä pitkään.

PHOTOS BY ANNI TAIMISTO

16 thoughts on “Hippiloimi sanoo hei

 1. Itse sorruin ostamaan saman merkin mielettömän hienon kirjaillun farkkutakin tänä keväänä – karmivan kallis (lähemmäs 300€; mikä on sinänsä älytön raha farkkutakista), mutta se on ollu joka sentin arvoinen, oon pitänyt sitä enemmän kuin mitään muuta takkia koko kevään & kesän. Ja aion myös pitää jatkossakin <3 Joskus vaan kannattaa tuhlata ;)

  • Uuuuh, kuulostaa ihanalta. Juu, niin se on – jotkut asiat vaan ovat hintansa väärti.

 2. Aivan Upea!! Jännästi minulle on viimeaikoina tullut joistakin kuvistasi Carrie Bradshaw-mielleyhtymä, vaikkei tyylinne yksiin menekkään. :)

  • Joo, taitaa olla eka vaate jonka merkiltä omistan, mutta tykkään sitäkin enemmän.

 3. Jotenkin ihana tunnelma näissä valokuvissa. Onko näistä festareista ollut blogissa joskus juttua?

  • Kiitos! Anni on taitava kuvaaja. Ei ole tainnut juuri olla, pitääkin joskus julkaista noita kuvia.

 4. Kaunis se on! Tiedän vain kuinka kallis tuo merkki on…
  Löysin halvemmalta merkiltä onneksi pari hippikaapua.
  Ohuen, tumman viskoosikankaisen ja paksumman, vaalean puuvillaisen.
  Ovat käteviä!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.