Something in my heart

Toistolla tänään: pehmeää elektropoppia höystettynä Jamie McDermottin vokaaleilla. Herra on tuttu lontoolaisen taidepopyhtye The Irrepressiblen riveistä. Hmm, ehkä seuraavaksi sitä? Se on tosin niin mahtipontista kamaa, että aina välillä pitää palata rauhoittumaan vähäeleisemmän Röyksoppin pariin. Se sopii taustamusiikiksi loppukesän iltoihin, juuri sellaisiin kuin tähän. Pestään pyykkiä, tehdään soppa, tuuletetaan peitot parvekkeella.


RÖYKSOPP – SOMETHING IN MY HEART (FEAT. JAMIE IRREPRESSIBLE)

10 thoughts on “Something in my heart

 1. Stella, haluaisin kysyä eräästä terveyteen liittyvästä asiasta.
  Luin vanhasta jutustasi, että sinulla olisi skolioosi.
  Osaatko kerroa, miten tämän vaivan kanssa voi elää?
  Itselle tänä kesänä selkäkipujen myötä määrättiin röntgen.
  Paljastui skolioosi, joka oli itselleni aika järkytys.
  Liika ruumiillinen rehkiminen kostautuu heti pahenevalla säryllä.
  Onko sen pahenemisen estoon mitään konsteja?
  Tarvitsen vertaistukea, en tunne toista samanlaista, eikä suvustakaan löydy…

  • Moikka Nippe, mulla on onneksi melko lievä skolioosi, vaikka on sekin kivulias aikoinaan ollut. Eipä siihen oikein ole muu auttanut kuin fysioterapia ja liikkuminen, sitä suosittelen. Hyvä lihaskunto auttaa pitämään kivut ja säryt kurissa. Jos tarvitset suosituksia, tässä muutama nimi: Ville Rapeli tai Juho Ranta (molemmat fysioterapeutteja ja kuntovalmentajia) Helsinki Core Trainersilta, http://www.coretrainers.fi. Akuutteihin kipuihin: Tuukka Häkkinen / Helsingin Urheiluhieronta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.