Utua päivään: Slowdive

Slowdiven vanhat levyt alkavat kiinnostaa uudelleen keväisin. Syytetään vaikka lisääntynyttä valoa tai mieleen pulpahtelevia kesäsuunnitelmia, mutta vuonna 1989 perustetun brittibändin utuinen musiikki tuntuu taas tuoreelta. Yksi suosikkikappaleistani on Crazy for you, joka on enemmän yksi pitkä unenomainen melodia kuin varsinainen biisi. Heti perään pitää tietysti kuunnella Desiren Under Your Spell ja The Raveonettesin tulkinta The Stone Rosesin klassikkokappaleesta I Wanna Be Adored – niin on sitten varmasti vatsanpohja täynnä perhosia ja pää sekaisin kevään odotuksesta ennen kuin huhtikuu on edes kunnolla käynnistynyt.

☊ SLOWDIVE – CRAZY FOR YOU

2 thoughts on “Utua päivään: Slowdive

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.