Dark side of the gym

Kirjoitin viime syksynä The Nationalin uudesta levystä, joka on soinut jatkuvalla toistolla siitä saakka. On jännää kuinka albumista alkaa nousta esiin uusia sävyjä ja uusia suosikkeja kun sitä kuuntelee tarpeeksi kauan. En aluksi edes pitänyt kovinkaan paljon levyn loppuun sijoittuvasta kappaleesta nimeltä Dark Side Of The Gym, mutta nyt sen utuinen tunnelma on alkanut hitaasti hivuttautua ihon alle. Paras on hengästyttävä loppu, jouset joiden jännite hätkähdyttää hetkittäin vieläkin, vaikka levyn osaa melkein ulkoa. Lumoavalla videolla tanssii Patricia Delgado ja New York City Baletin koreografi Justin Peck, joka on työskennellyt aiemmin mm. Sufjan Stevensin kanssa.


☊ THE NATIONAL – DARK SIDE OF THE GYM

2 thoughts on “Dark side of the gym

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.