Kesäsoittolista 2020

Seuraa paljon toivottu soittolista loppukesän iloksi ja ratoksi! Lista perustuu pitkälti biiseihin, joita itse olemme tänä ja aiempina kesinä soitelleet, rennosti sekaisin uutta ja vanhaa 60-luvulle saakka. Hyvä kesäsoittolista taipuu sekä auringossa lorvimiseen että sadepäiviin. Tykkään, että tunnelma aaltoilee hitaasta ja raukeasta hyväntuuliseen svengaukseen. Ripaus melankoliaa on aina hyvä, oikeastaan välttämätön mauste kaikkiin soittolistoihin.

Soittolista sisältää sata kappaletta varsin erilaista kamaa indiefolkista swingiin ja vanhaan rokkiin: on akustisia kappaleita, elektronisia soundeja ja kaikkinensa melko bluesahtava pohjavire. Mukana tietysti myös covereita, koska kesäisin mieli on avoin ja altis odottamattomillekin lainavedoille. Niistä juustoisin naurattaa ja ihastuttaa minua joka kerta kun kuulen sen, oli pakko piilottaa se mukaan.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Klikkaa Spotify-soittolista auki tästä: NOTES ✖ SUMMER DREAMS 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

PHOTOS BY STELLA HARASEK & JARNO JUSSILA

14 thoughts on “Kesäsoittolista 2020

  1. Kiitos! Vähän väsähtäneen perheenäidin loma-arki kirkastuu huomattavasti tällaisella soittolistalla. Tää oli kansanterveysteko;)

    Mainiota kesän jatkoa ja paljon hyvää!

  2. Ryhdyin pohtimaan muita juustoisia covereita tuon Truly, madly, deeplyn aiheuttaman pöyristyksen jälkeen. Sarah Blasko on tehnyt melko cheesyn version vanhan kunnon Cold Chiselin Flame trees-biisistä. En tiedä kuinka monta kertaa olen mamun koti-ikävissäni itkeä tihrustanut tuon 80-luvun pubirock-klassikon paatoksen tahtiin. Likimain hävettää myöntää. Mutta joka tapauksessa, hieno Spotify-lista!!

  3. Ihanaa, kiitos! <3 Tuli muuten mieleeni noista covereista – sillä muistan että pidät Joy Divisionista – oletko kuunnellut Nerina Pallotin version Love will tear us apartista? Jos et, laitapa soimaan. :) Hyvää kesää teille!!

  4. Aivan huippu soittolista, kiitos! Ilta meni leppoisasti tätä kuunnellen ja ihanas kirjaa lukien <3

  5. Siis ihanaa kun teistä on tullut virallisia musiikki-influenssereita, ei tarvitse enää itse nähdä vaivaa musiikin etsimiseen kun jokainen soittolista on täydellinen <3 Saadaanko tulevaisuudessa vielä syksy-, talvi- ja kevätsoittolistat please?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.