Six different ways inside my heart

Yhteistyössä Stylein

Makuuhuoneen vaaterekille on kertynyt marraskuisia suosikkeja: muutama simppeli silkkivaate, pehmeimmiksi kuluneet t-paidat ja pikkulaukkuja, joihin ei ole tarkoituskaan mahtua kotiavainten lisäksi muuta kuin lasilliseen kuohuvaa tuhlattavaksi tarkoitettua pikkurahaa. Vanha nahkainen lempihame, muutama ronski koru puettavaksi loppuvuoden kemuihin – ja viisi uutta vaatekappaletta Styleinilta. Sain valita ruotsalaismerkin syysmallistosta muutaman suosikkini yhdistettäväksi omaan vaatekaappiini, kuvia lopputuloksesta luvassa. Poimin kokoelmasta mm. ohuen silkkipaidan, puuterinsävyisen silkkimekon ja paksun palmikkoneuleen, jolle ennustan pitkää ja onnellista elämää viluisen omistajansa kanssa.

2013-11-stellaharasek-inthedetails-stylein-12013-11-stellaharasek-inthedetails-stylein-22013-11-stellaharasek-inthedetails-stylein-32013-11-stellaharasek-inthedetails-stylein-42013-11-stellaharasek-inthedetails-stylein-52013-11-stellaharasek-inthedetails-stylein-62013-11-stellaharasek-inthedetails-stylein-7

Metal clothing rack from Granit. Metal hangers from Hay were received some years ago as a gift from Finnish Design Shop. Studded biker boots from Ash. The felt hat is an old xmas gift, the black and steel chain jewelry are gifts from gTIE.

The lovely folks from swedish fashion brand Stylein sent me some samples from their fall collection. More photos coming up!

22 thoughts on “Six different ways inside my heart

 1. Hmmmmm, mulle oli jäänyt jostain sellainen mielikuva, ettei Stylein teettäisi vaatteitaan Aasian halpamaissa vaan Euroopassa. Nettisivuilta en löytänyt asiasta mitään tietoa, mikä ei kyllä lupaa hyvää. Tietääkö joku jotain tästä?

  • saako noita palkintoja nyt sitten ikinä kukaan…tuossa vähän alempana joku kaipialee viimevuotista palkintoaan jostain arvonnasta ???

   • Haha, kyllä ne yleensä tulevat perille :D Ei täällä fiktiivisiä palkintoja arvota.

  • Hei, arvonta on päättynyt, voittaja arvottu ja häneen oltu juuri yhteydessä. Aiheesta on tulossa vielä juttu, kun ehdin palata asiaan!

  • Hei, tuossa kuvien alla on mainittu: Metal clothing rack from Granit. Metal hangers from Hay were received some years ago as a gift from Finnish Design Shop.

  • Sanna tuossa mainitsikin jo, että tiedot merkeistä ja hankintapaikoista löytyvät kuvien alta – rekki siis Granitista ja henkarit ovat Hayn ja peräisin Finnish Design Shopista.

 2. Heipähei!

  Ihanuuksia nuo neuleet ja silkkiset unelmat!

  Olen jo kotvan yrittänyt metsästää putiikkia täältä Helsingisä jossa pääsisin käsiksi Styleinin vaatteisiin. Jossain niitä aina vilahtaa mutta en sitten enää muista kun olisi aikaa kaupungille pyörähtää ;) Osaatko auttaa etsijää?

 3. Moi Stella! Tästä tuli mieleeni se vanhan blogisi puolella yli vuosi sitten järjestetty Styleinin kilpailu, jonka voitin. Voittoani ei vain koskaan kuulunut ja se jäi vähän vaivaamaan. Kyselin palkintopakettini perään useamman kerran, mutta en saanut sinulta vastausta. Toivoisin että saisin edes nyt jonkinnäköisen vastauksen, siksi kommentoin nyt tänne.

  Pahoittelen kommenttispämmiä, mutta sähköpostini eivät vaikuta pääsevän perille saakka.

    • Ja nyt kun luen näitä kommenttejani niin vähän tyly sävy välittyy näistä. Se ei ollut tarkoituksellista, eli en erityisen vihaisena täällä huutele.. :D

     Enivei, toivottavasti asia selviää niin ei vaivaa tuollainenkaan juttu enää.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.