Waiting for the sun

Ooh! En tiedä pitääkö maailmankaikkeus minua pilkkanaan, mutta aurinkoa tulvivat kuvat toissakesäiseltä matkalta Sisiliaan löytyivät juuri kosahtaneelta kovalevyltä, jonka sisältö saatiin kuin saatiinkin pelastettua. Mikäs tässä vuoden pimeimpinä päivinä selatessa aurinkorasvan ja Aperol spritzin tuoksuisia kuvia täynnä valkoisia hiekkarantoja ja tuliperäisen saaren vuoristokyliä. Ehkä joudun kiusaksenne jakamaan jokusen vielä tälläkin tontilla.

2013-11-stellaharasek-sisilia-12013-11-stellaharasek-sisilia-2

Just found a stack of photos from a trip to Sicily. Oh I know. Unless you had an unfortunate encounter on the flight involving free champagne and tranquilizers resulting in more or less entertaining stories of bad behaviour, no one wants to hear about your holiday. I promise, just a few pics! But first an Aperol spritz, just to get into the mood.

Photos by Mikko Rasila

2 thoughts on “Waiting for the sun

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.