Talvitamineissa

Viimeistään viimeviikkoisten tulipalopakkasten jälkeen se tuli selväksi: kaksi talvea sitten hankittu jättikokoinen kelsitakki on viisain vaatehankinta, jonka olen ikinä tehnyt. Hyvä niin, koska oli myös kallein! Vilukissa kiittää erityisesti korkeista kauluksista, jotka eristävät korvat kylmästä maailmasta, kun ne nostaa pystyyn. Toimivat myös silmälappuina, jos on epäsosiaalinen olo eikä halua törmätä tuttuihin.

2016-0-14-stellaharasek-winter-12016-0-14-stellaharasek-winter-22016-0-14-stellaharasek-winter-3

ACNEN KELSITAKKI GAUDETE
ISABEL MARANTIN VILLANEULE BEAM STORE
PILLIFARKUT NUDIE JEANS
LAMPAANKARVASAAPPAAT KIRPPIS

Kivaa taaperrella kaduilla kuin kolmevuotias, kun on topannut itsensä lampaankarvalla kintuista kulmakarvoihin asti. Ihan sama, eipä palele! Ei ole ikävä aikoja, kun tyyli kävi käytännöllisyyden edelle ja värjöttelin pihalla aivan käsittämättömän ohuissa kerroksissa.

PHOTOS BY NATALIA TOLMATSOVA

12 thoughts on “Talvitamineissa

 1. Oih, just meinasin kysyä että mistä noi ihanan (ja lämpöisen!) näköiset saappaat on… tietenkin kirpparilta, höh!
  Ja näytät kyllä tyylikkäältä talvitamineissakin :)

  Oon muuten myös katellut kauhistellen näitä nykyajan nuoria (heh, olin tosin itse samanlainen), että miten ne pystyy/haluaa olla noin kylmissä vaatteissa kauheissa pakkasissa, huh.

  • Facebookin kirppisryhmästä taisi olla, merkiltään Uggin ja malliltaan prätkäsaappaat, joissa on lampaankarvavuori. Superlämpimät!

   • Eikun KARVAtamineissa!! :D Aivan superihanan näköinen takki. ♡ Itse lyllerrän menemään puolipitkässä untuvatakissa, joku saattaisi löytää talvihabituksestani hyvinkin paljon yhteneväisyyksiä tarhan pihalla toppakerroksissaan pönöttävien lasten kanssa…. Mutta ennemmin toppapönötys kuin palelu.

 2. Oletko ehkä kirppistellyt saappaasi Turusta? Näyttävät tutuilta:-) Kiitos, kun kirjoitat ihan parasta blogia. Tulen luettuani aina niin hyvälle tuulelle, annat energiaa päiviini!

  • Oh, oletko myynyt vastaavat? Nämä on ystäväni kirppistellyt puolestani tietääkseni ihan Helsingistä, joten eri saappaat ehkä kuitenkin kyseessä. Hei kiitos kaunis, ihana kuulla! Kivaa kun käyt lueskelemassa.

  • Se on ihan oma väri ny! Kalpea talvivalo saa sen näyttämään aika tummalta, on se oikeasti ehkä vähän vaaleampi.

 3. Kävelin sua ja Eevaa (?) vastaan eilen illalla Tehtaankadulla. Ajattelin lähettää vielä näin virtuaaliset terveiset kun en kadulla ihmetyksissäni saanut muuta kuin hymyiltyä. Oot huikean hyvä kirjoittaja ja kuvaaja, ja oon blogiasi lukenut jo vuosia, melkein ensimmäisistä postauksista lähtien. Kiitos tästä.

  • Hei kiitos, ihana kommentti! Ilo kuulla, että olet ollut mukana niin kauan – vau. Tuu ihmeessä ensi kerralla nykäisemään hihasta! Me oltiin Eevan kanssa varmasti mahtava näky kun haahuiltiin treeneistä kotiin verkkareissamme.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.