Wanna dance the night away

Sanomattakin selvää, että muotivalokuvaajan ja symbioottisessa suhteessa kenkiensä kanssa elävän naisen kotona vietetään joka päivä muodin juhlaa – myös viime perjantai-iltana, kun otin todisteeksi valokuvan. Harmaa college on postmoderni klassikko, joka sopii erityisen hyvin psykosairaalatossujen untuvaiseen minimalismiin. Sitäpaitsi kaikkihan tietävät, että harmaat villasukat eivät mene koskaan muodista.

Välillä voi vaan ihailla tätä glamourin määrää.

2013-11-stellaharasek-kapteeninkatu-fashion-show

Bring on the party! This is how we do an effortlessly chic Friday night look on Kapteeninkatu.

20 thoughts on “Wanna dance the night away

  1. Meillä Turussa (= Suomen Par(at)iisissa) on trendinä, että ne polvipussit ovat leggingseissä. Villasukat kuuluu vetää tietty lahkeiden päälle. Lookin kruunaa henkkamaukan nyppypintainen college. Saa käyttä mut ei ol pakko hei!

    • Oooh! Tämä pitää ottaa testiin heti tänä viikonloppuna. Kiitän turkulaisesta trendivinkistä.

  2. Niin, teidän bloggaajien elämä se on silkkaa juhlimista paljeteissa, sekä samppanjan juomista! Olisin kade, ellei meidän muusikoiden elämä olisi yhtälailla silkkaa juhlimista, takahuonebileitä sekä rahakkaita stadionkeikkoja.

  3. Polvipussit ja villasukat (oranssit kylläkin) öytyvät tältäkin just nyt, ja oon hei sentäs Balilla. Jei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.