Vielä yksi kesäasu

Pienissä vaatteissa heiluminen alkaa olla tältä vuodelta ohi, mutta vielä viikko pari sitten oli just sopivat olosuhteet kesätyylin yhdistämiseen nahkarotsiin. Otin siitä tietysti kaiken irti. Sandaaleja ja paljaita nilkkoja, ohuita mekkoja, hihattomia toppeja. Välillä olisi pärjännyt hyvin ilman nahkatakkiakin, mutta napakan rotsin ja keveiden vaatteiden yhdistelmässä on jotain ihanaa.

Tajusin juuri, että tämä on käytännössä sama setti kuin poolopaita-asu, josta julkaisin tovi sitten pari kuvaa – vain paita ja laukku ovat vaihtuneet. Teen tätä usein, käytän viikkotolkulla samoja hyväksihavaittuja kokonaisuuksia pienin variaatioin. Vaihdan yhden vaatteen, lisään hatun, pelaan erilaisilla kengillä. Tämäkin asu näyttäisi erilaiselta, jos korkosandaalien tilalla olisi matalat, maskuliiniset kävelykengät.

FARKUT ~ TOTEME, URBAN A
PÄTKÄISTY TOPPI* ~  NANSO
NAHKATAKKI* ~ DANTE, DOTS
PUNOSSANDAALIT* ~ UNISA
NAHKALAUKKU ~ SAMUJI
HATTU ~ BRIXTON, KIRPPISLÖYTÖ
*SAATU

En tajua mihin pieni, mutta rakas hattukokoelmani on ryöminyt. Ainoa hattu, jonka olen paikallistanut sitten muuttomme, on tämä kirppikseltä aikoinaan ostettu Brixtonin lierihattu. Onneksi se on suosikkini. Se ei huuda tai alleviivaa olemassaoloaan, mutta onnistuu silti sitomaan simppeleistä vaatekappaleista mitenkuten harkitun oloisia kokonaisuuksia.

PHOTOS BY JARNO JUSSILA

6 thoughts on “Vielä yksi kesäasu

  1. Niin kaunis jälleen ja ihanat kuvat! Tuovat niin hyvää mieltä. Pitkästä aikaa ehdin kommentoida (paitsi kilpailuun äsken osallistuin), kun Tre-Hki reissaaminen päivittäin vie kaikki mehut enkä ehdi lukea blogia (tai mitään muutakaan rentouttavaa hyvänmielentuovaa tai ehdi tehdä oikeastaan mitään). Toki luen sitten kaikki jutut kun kerkeän vihdoin saada edes pienen hetken vapaata. Kuluttavaa ja stressaavaa tämä elämä tällä hetkellä, mutta toivottavasti tulisi muutos jossain vaiheessa, koska pidemmän päälle tätä ei jaksa.

    • Hei kiitos, ihana kuulla! Voih, ymmärrän niin hyvin ♥ Toivottavasti helpottaa pian, tuollaista ei tosiaan kovin kauaa jaksa, ei keho eikä mieli. Saisitpa pidettyä syysloman!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.