Yin Your Skin yhdistää yinjoogan ja gua shan

Kaupallinen yhteistyö Yin Your Skin

Ystäväni ja joogaopettajani Katja Kokko on ollut vuosikausia luotettu guruni luonnonkosmetiikkaan, ihonhoitoon ja joogaan liittyvissä asioissa. Arvostan hänen loputtoman laajaa tietämystään, uteliasta ja positiivista elämänasennetta ja erityisesti hänen kokonaisvaltaista lähestymistapaansa hyvinvointiin, sillä kaikkihan vaikuttaa kaikkeen. Katjalla on harvinaislaatuinen kyky yhdistää asioita, oivaltaa niiden välisiä syy-seuraussuhteita ja inspiroida muita (esimerkiksi minua) parempiin valintoihin.

Jos listaisin tähän kaiken mitä olen Katjalta oppinut, kirjoituksesta tulisi maratoonin pituinen, joten mainitsen vain yhden: kauneudenhoitoon vaikuttaa moni muukin asia kuin se millaisia kosteusvoiteita käytämme. Hoitamalla mieltämme ja kehoamme voimme kokonaisvaltaisesti paremmin ja se heijastuu positiivisesti myös peilikuvaan. Paras esimerkki oppiensa tehosta on Katja itse – nainen säteilee kilometrin päähän!

Konkreettisen esimerkin tarjosivat Katjan viimesyksyinen yinjooga, jossa kävin viikottain. Katja oli pistänyt merkille, että yinjoogan jälkeen iho hehkuu kuin ylellisen kasvohoidon jäljiltä. Skeptikkona ajattelin, että vain Katjan kaltainen edistyksellinen joogi, jonka elintavat ovat muutenkin superterveelliset, huomaisi eron ihossaan. Mutta niinpä vaan ensimmäisen yinjoogatunnin jälkeen Jarno kysyi mitä olen tehnyt iholleni: olin lähtenyt tunnille väsyneenä ja palanut kotiin kasvot hohtaen. Kreisiä kyllä, tämä on vain yksi yinjoogan loistavista vaikutuksista: mikään laji ei ole onnistunut rauhoittamaan jatkuvasti ylikierroksilla käyvää kroppaani ja mieltäni yhtä tehokkaasti kuin kehon sitkeitä jännityksiä helpottava lempeä yinjooga.

Katja on renessanssinaisena innostunut viime aikoina myös gua sha -hieronnasta, josta on (osin varmasti juurikin hänen ansiostaan) tullut lyhyessä ajassa yksi hyvinvointialan puhutuimpia ilmiöitä. Gua sha on juuri nyt supertrendikäs, mutta se ei ole mikään uusi villitys, vaan yli tuhat vuotta vanha kiinalaiseen lääketieteeseen perustuva hoitomuoto, joka vapauttaa jännityksiä lihaksissa ja faskioissa, parantaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa ja lisää energiaa. Siinä missä ihonhoitotuotteet vaikuttavat vain ihon pintaan, gua shan vaikutukset yltävät syvemmälle: kosmeettinen gua sha -hieronta tuo kasvoille kiinteyttä, kirkkautta ja elinvoimaa, ja vähentää tehokkaasti turvotusta.

Siitäpä se idea yinjoogan ja gua shan yhdistämiseen oli sitten lähtenyt – molemmat pohjautuvat kiinalaiseen lääketieteeseen ja vaikuttavat hyvinvointiin kokonaisvaltaisella tavalla, jonka sivutuotteena syntyy hyvä iho.

Katja onkin nyt pitkän työstön päätteeksi lanseerannut uuden Yin Your Skin -verkkokurssin, joka yhdistää gua shan, yinjoogan ja sound healing -äänimaiseman holistiseksi hyvinvointikonseptiksi. Itsehän olin kiinnostunut gua shasta Katjan ansiosta jo kuukausia aiemmin ja olin kurssista aivan liekeissä jo ennen kun Katja kysyi haluaisinko testata sitä ja kirjoittaa tuloksista. AI ETTÄ HALUAISINKO.

Verkkokurssi tarjoaa käytännönläheisen tietopaketin, ohjattujen gua sha – ja yinjoogaharjoitusten ja sound healing -äänimaiseman lisäksi inspiraatiota itsehoitoon. Niin moni tietää, että jotain pitäisi tehdä, mutta ei vaan saa aikaiseksi. Katjan toiveena on, että Yin Your Skin tarjoaisi niin ihanan elämyksen, että se oikeasti aktivoisi ja inspiroisi ihmiset tekemään jotain itsensä vuoksi. Niin moni herää vasta sitten, kun stressi on jo aiheuttanut isoja ongelmia, vaikka säännöllisellä itsehoidolla ne olisivat vältettävissä.

Kurssi on nyt myynnissä ja siitä löytyy myös englanninkielinen versio. Linkkien takaa löytyy paljon lisäinfoa kurssin sisällöstä. Kurssi on kattava ja helppotajuinen, ja sopii hyvin aloittelijallekin. Parasta verkkokurssissa on tietysti se, että siihen voi syventyä silloin ja siellä missä itselle parhaiten sopii.

Katjan gua sha -välineet valmistetaan jadekivestä käsin Kiinassa. Gua sha on kiinalainen konsepti, joten myös välineet tehdään siellä. Välineitä voi ostaa House Of Organicista tai Biodellysta ja niitä myy myös mm. Ruohonjuuri, Jolie, Natural Goods Company, Liinu’n Organic Beauty, TwistBen ja Eco Beauty Wellness.

Mitä itse odotan verkkokurssilta? Olen onnettoman laiska kaikessa omaan hyvinvointiini liittyvässä. Siksipä toivon kaikkein eniten, että oppisin kurssin avulla muutamia uusia rutiineja, joilla hoitaa niin mieltä, kehoa kuin ihoa. Istumatyöläisellä niskan ja pään alueen lihakset ovat kroonisessa jännitystilassa, minulla leukojen purulihakset ovat muutenkin olleet jumissa koko elämäni. Katjalta kuulin, että ne ovat lihaskalvojen yhdistämien lihasketjujen kautta yhteydessä lantionpohjaan ja jalkapohjaan asti: sen takia pään alueen lihasjännitysten rentouttamisella voi olla laajoja vaikutuksia muunkin kehon hyvinvointiin. Kaikki todellakin vaikuttaa kaikkeen.

Kiinnostaa myös ajatus tuotteettomasta ihonhoitomuodosta, sillä ihooni on ilmestynyt viime vuosina rosacea-oireita, joita monet tuotteet valitettavasti pahentavat. Mitä vähemmän purnukoita, sen paremmin ihoni voi, joten toivon, että säännöllinen gua sha -hoito auttaisi kiinteyttämään ja kirkastamaan ihoa ilman laajaa tuotearsenaalia. Lisäksi haluaisin vähentää kasvojen turvotusta, jota aiheuttaa niin endometrioosi kuin vaihtelevat elintavat. Gua sha on kuulemma siinä erittäin tehokas.

Toiveena on myös laskea stressitasoja yinjoogan avulla. Yinjoogasta oli viime syksynä valtava apu, mutta tunnit jäivät katkolle kun Katja muutti Lontooseen. Katjan ohjaamat virtuaalitunnit ovat ehdottomasti the next best thing. Stressilläkin on muuten iso vaikutus ihoon: kollageenia ja elastiinia tuottavat fibroblastisolut eivät toimi, jos sympaattinen hermosto on kierroksilla. Stressi toisinsanoen heikentää radikaalisti ihon kykyä korjata itseään ja aiheuttaa siten vanhenemisen merkkejä.

Olen myös inspiroitunut siitä kuinka Katja käyttää anti-aging -sanahirviön sijaan sanaparia healthy aging. Se viittaa siihen, että elämällä tasapainoista elämää voimme olla terveempi ja elinvoimaisempi versio itsestämme, olimmepa minkä ikäisiä tahansa. Kun olemme tasapainossa, iho on kuulas, silmät ovat kirkkaat ja meillä on hyvä olla itsemme kanssa. Kuulostaa suunnitelmalta. Palaan asiaan, kun olen ehtinyt tutkia ja testailla.

Kiitos arvontaan osallistuneille! Voitto osui nimimerkki Sandelssonin kohdalle.

Loppuun arvonta! Yksi onnekas voittaa omakseen verkkokurssin (arvo 65 euroa). Olet mukana arvonnassa kertomalla kommenteissa miksi haluaisit kurssin omaksesi. Jos et vielä tarkalleen tiedä, kurkkaa kurssin sivuilta lisää infoa. Skabaan ehtii mukaan ensi sunnuntaihin 29. syyskuuta asti, muista liittää vastaukseesi sähköpostiosoite!

PHOTOS BY STELLA HARASEK & JARNO JUSSILA

177 thoughts on “Yin Your Skin yhdistää yinjoogan ja gua shan

 1. Uuden työn myötä minusta on tullut ahdistunut stressierkki joka koittaa nyt ottaa koppia omasta hyvinvoinnistaan. Tämä tulisi siis täydelliseen saumaan. Katjaa fanitan myös täysillä. Ihana nainen!

 2. Whamisa-purnukat kylppärissä – check.
  Yin-joogahurahdus – check.

  Tähän kun yhdistää joka aamuisen läträämistuokion aka epätoivoisen kasvojumppayritelmän whamisoideni kanssa, niin oisin aika valmista kauraa tälle kurssille. Olen valmis opetuslapseksesi, oi upea Katja Kokko!

 3. Kun ikää on reilut 40, niin tää naama tarvis todellakin jotain tervettä ikääntymistä ylläpitävää.

 4. Kävin aiemmin useamman vuoden yin-jooga tunneilla, mutta tällä hetkellä kotikaupungissani ei ole yinjoogaa tarjolla:( se oli paras mahdollinen tapa tasata sykettä ja tyhjentää päätä. Ikävöin sitä. Gua shan aloittamiseen tarvisin jonkun ponnahduslaudan ja tämä kurssi olisi täydellinen siihen.

 5. Tein kätilöopintoihini liittyen pienemmän loputyön Gua Shan käytöstä synnytyksen edistämisen hyväksi sekä osana kivunlievitystä. Gua Shaan tutustuminen jo tällöin vakuutti minut. Sen jälkeen bongasin myös muutaman hoitolan, jotka tekevät “luonnollisia kasvojenkohotuksia” kammalla. Tämä kurssikokonaisuus vaikuttaa siis monilta osin kertakaikkisen mielenkiintoiselle :)

 6. toivon burnoutista, on lievää rosaceaa ja muutenkin pitäisi tehdä helliviä rauhallisia juttuja…

 7. Kurssi tulisi tarpeeseen nuutuneelle, burnoutista toipuvalle, unesta haaveilevalle, kokopäivätöissä käyvälle, uusperheen ja kahden koiranpennun mammalle, jonka mielestä elämä on kaikesta huolimatta aika hieno keikka <3

 8. Opintojen loppusuoralle, tiukkaan syksyyn kun asioita pitää saada tapahtumaan ja mahdollisuuksia rakkaalle joogaamiselle on rajallisesti. Gua Sha kiinnostaa todella paljon ja kurssi toisi rentoutta ja itsestä huolehtimista pimenevään syksyyn <3

 9. Reilun vuoden ajan pohjois-Thaimaassa asumisen jälkeen on aika palata Suomeen. Masokistisesti, lokakuussa, keskelle harmautta, sateita ja viimaa. Hieman ahdistaa, mutta ehkäpä esimerkiksi tällaisesta kurssista voisi olla apua.

 10. Vastikään diagnosoidun kroonisen sairauden takia kaikki urheilu on kielletty toistaiseksi, Yin-jooga on ainoa rutiineihin jäänyt. En kuitenkaan ole koskaan ollut Katjan tunneilla ja hänen tunteihinsa kiinnostaisi tutustua. Gua shakin on tuttua jo parin vuoden takaa, mutta haluaisin oppia siitä lisää. Tällä hetkellä kaikki oloa parantava ja tasaava olisi todella tervetullutta ♥️

 11. Oi oi! Tämän haluaisin, olen 55-vuotiaana keskellä ihme tunnemyrskyjä, suhdemyrskyjä, ja muutama peräkkäinen muutto paikkakunnilta toisille vielä tehostaa kaiken sekaisinpanevaa voimaa. Olo on kuin hämmentyneellä teini-ikäisellä, mutta ulkonäkö ei! Päinvastoin, kääk. Tilauksessa universumilta hieman seesteisyyttä, ja lempeää neuvoa miten voisi taas hehkua, edes hieman.

 12. Verkkokurssi auttaisi varmasti palautumaan työuupumuksesta ja antaisi eväitä selviämään siirtymävaiheesta uusperhearkeen. Katjankin blogia lukeneena olen varma, että kurssi on suorastaan maaginen.

 13. Auttaisi varmasti syysväsymyksen ehkäisyyn ja selän jännitteisiin, mukana arvonnassa.

 14. Ah, kurssi kuulostaa aivan ihanalta eli mukana arvonnassa! Kaipaisin itse lievitystä rosaceaan, kasvojen turvotukseen, stressiin, sameaan ihoon sekä purentalihasten kireyteen ja kurssi varmasti auttaisi tässä kaikessa.

 15. Tämä olisi aivan täydellinen lisä stressantuneen ja työnarkomaniaan taipuvaisen tyttöystäväni synttärilahjaan, joka sisältää kelluntaa hiljaisuudessa :) jooga ja rullailu kuulostaa täydelliseltä yhdistelmältä ja olen jo pidempään halunnut kokeilla gua shata itsekin. Mahtava konsepti!

 16. Tämä tulisi todella tarpeeseen kiireisessä elämänvaiheessa tasapainoillessani reissutyön ja perhe-elämän pyörteissä. Minulle on haaste rauhoittua siten, että osaisin huoltaa itseäni samalla.

 17. Luin tekstiä ajatellen “Tuo on aivan minua varten!”. Olen yrittänyt löytää keinoja kukkivan ihon taltuttamiseen ja koen vahvasti ihon ikävän kunnon johtuvan kovista stressitasoista. Olisi aivan mahtavaa päästä kokeilemaan kurssia löytääkseen sisäistä tasapainoa ja saaden arjen keskelle tilan hengähtää.

 18. Aaaaah, kurssi kiinnostaa niiiiin paljon! Aloitin tänä syksynä astangajoogan ja yinjooga sopii ihanasti sen rinnalle. Yinjoogaa olen harrastanut jo pidempään, mutta Katjan ohjaama yinjooga sound healing -äänimaisemoineen olisi aivan next level treat! Myös gua sha kiinnostaa, koska kärsin usein niska- ja leukajumeista sekä hormonaalisesti oikuttelevasta ihosta.

  Parantelen itseäni masennuksen vuoksi, ja opettelen rakastamaan ja pitämään huolta itsestäni. Haluaisin kurssin omakseni siitä yksinkertaisesta syystä, että I’m worth it<3

 19. Oi, kuulostaa taivaalliselta! Tekisi varmasti terää näin pikkulapsiarjen keskellä. :)

 20. Aiiiiiikuihanakurssi! Tällaisesta saisi lempeää potkua uuteen alkuun pitkällisen sairauden väistyessä kohta elämästä. Keho ja mieli ovat vuosien aikana läpikäyneet melko prässin ja näivettymisen, ja se näkyy toki myös kasvoissa elinvoiman ja kirkkauden loistaessa poissaolollaan. Tämä hommahan sopisi kuin nakutettu hellimään, virkistämään ja tuuppaamaan tielle, jolla pitää itsestä huolta.

 21. Olen raskaana ja haluaisin oppia gua sha-menetelmän ennen synnytystä helpottamaan mahdollisia kipuja ja vähentämään kasvojen turvotusta, sekä auttamaan rentoutumaan lapsen hoidon lomassa. Olen innostunut viime aikoina korealaisesta ihonhoidosta Katjan ansiosta, ja gua sha olisi seuraava askel paremmin voivaan ihoon.

 22. Miksikö? Siksi, että kilpirauhasen vajaatoiminnan ja aiemman työhuoneen sisäilmaongelmista johtuvien erinäisten haittojen – etenkin kasvojen ja jalkojen turvotuksen – vuoksi tarvitsisin sitä todella. Kroppa on jossain kroonisessa jumissa ja lukossa, faskiat kireinä ja tukkoisina.

 23. Hei. Kiehtova. Löysin sinut vasta hetki sitten. Ja itseni ja yhtäkkiä olin nelikymppinen väsynyt ja harmaa istuin 20vuoteen jälkeen kosmetologilla kauhistuneena pyytämässä apua peilikuvaan ja sain vähän jo vihiä tästä tavasta hoitaa itseäni. Samalla löysin sinut ja olet ensimmäinen ketä olen elämän nälkäisenä ja aina liikkeellä olevana edes ehtinyt käydä netissä katsomassa. Ihana löytää joku vieras mutta näin tuttu ihminen joka elää ymmärrettävässä seesteisessä kaaoksessa. Sellaisessa kotoisan kuuloisessa. Näinpä. Osallistun koska koen tämän minunlaiseni tavaksi ja ajatukseksi hoitaa itsensä. Maailma on kiehtova ja mukaansa tempaava kaikkeus ja vie mukanansa yhtäkkiä huomaa tarvitsevansa ja ansaitsemansa hiukan kirkkautta itseensä ja rauhaa jotta seikkailu voi jatkua.

 24. Arki on viimeisen vuoden ollut jollain tavalla tosi sitkeää kahden pienen lapsen kanssa. Ruuhkavuodet kai pääsivät yllättämään ja ois kiva saada vähän tasapainoa tulevaan syksyyn

 25. Koska hirveä stressi ja se näkyy jo naamassa. Naamahierontaa ja venytyksiä harrastan säännöllisen epäsäännöllisesti, kurssi voisi mm. opettaa tekemään paremmin ja useammin.

 26. Sitä kun voi aina tehdä jotain hyvinvointinsa eteen , niin haluaisin tietty tätäkin kokeilla . Lastat ja joogamatto löytyy .

 27. 1-vuotias lapsi, kokopäivätyö, tukkeutuneet ihohuokoset, organisaatiomuutos, orastava muutto, yöllinen stressinarskuttelu. Siinäpä näitä muuttujia – vois tehdä oma aika aivan hyvää.

 28. Tätä kaipaa peilistä hymyilevät, mutta väsyneet kasvoni, kaikesta touhusta vilkastunut mieleni ja tämän kaiken ja paljon muutakin kantava kehoni. Oi, olisipa onni myötä!

 29. Gua sha kuulostaa niin kiinnostavalta ja tehokkaalta että halauan ehdottomasti päästä oppimaan siitä suoraan huippuammattilaiselta suomen kielellä!

 30. Katjan instaa seuraavana kiinnostaisi kovasti oppia gua sha:ta. Yin joogaa olen tehnyt niin tunneilla kuin joskus kotona, mutta säännöllistä rutiinia siitä kaipaisi ja videotunnit olisi siihen oiva apu

 31. Kohta 14 vuotta äitinä on ollut toisten palvelemista aamusta iltaan ja välillä yöhön. Nyt on pikkuhiljaa aika keskittyä myös itseen vaikka osa lapsista on edelleen pikkuisia. On vaan erittäin tärkeää että äiti voi hyvin,silloin myös koko muu perhe voi paremmin!:)

 32. Olisipa ihanaa kokeilla. Tuotteita olen jo ihmetellyt mutta en ole uskaltanut tilata kun epäröin osaanko käyttää niitä. Näin 30v juuri täyttäneenä alkaa jo ymmärtää ankaran stressin aiheuttamat iho-ongelmat joten niihin ja etenkin siihen juurisyyhyn olisi hyvä löytää apua…

 33. Oi miten kiinnostavalta vaikuttava juttu! Mulla olisi suorastaan roihuava tarve tällaiselle tällä paluumatkallani omaan hyvinvointiini❤️

 34. Mukana! Jospa tämä rentouttaisi kreisin arjen keskellä ja opettaisi ottamaan paremmin aikaa omalle hyvinvoinnille.

 35. Löysin gua shan kolmisen vuotta sitten ja naaman kampailu selvästi teki jotain hyvää, ainakin sai veren kiertämään ja ihon hehkumaan. Parin vuoden tauon jälkeen kaivoin gua sha -lastan kaapista ja olen yrittänyt avata sillä tuhottoman jumissa olevia purulihaksiani, mutta en millään löydä oikeaa tekniikkaa. Ehkä kurssi jeesaisi!

 36. Joogaopettajana kiinnostaisi joogan ihonhoidollinen puoli kovasti, siksi haluaisin osallistua kurssille. Guasha kiinnostaa kovasti, jatkuvat migreenit vievät voimia..

 37. Tämä kuulostaa aivan ihanalta. Stressitasot olisi hyvä saada laskemaan kun jostain syystä ne on jyllännyt korkealla jo hyvän aikaa. Joogaan pariin olisi ihana palata takaisin muutaman vuoden tauon jälkeen. Yin -joogaa en ole koskaan kokeillut.

 38. Burnoutin jälkimainingeissa olen lumoutunut kaikesta henkiseen ja fyysiseen hyvintointiin liittyvästä, yin-joogan ollessa etunenässä. Tämä yhdistelmä on tosi kiehtova ja haluaisin ehdottomasti kokeilla sitä.

 39. Olen lapsesta saakka kärsinyt atooppisesta ihosta. Olisi mielenkiintoista päästä kokeileen toisiko tämä helpotusta.

 40. Oon kova huolehtimaan ja stressaamaan joistakin asioista, ja se kaikki heijastuu kyllä selvästi myös kropan jumittamisena ja aiheuttaa nuutuneen olotilan. Tähän siis ois ihana saada apuja!

 41. Olen juuri palaamassa töihin äitiysloman jälkeen ja peiliin katsoo väsynyt äiti. Iho on harmaa ja veltto, kaipaa hoitoa ja rakkautta. Mielenkiintoista olisi päästä kokeilemaan gua sha metodia yhdistettynä joogaan. Olisi aivan mahtavaa päästä mukaan verkkokurssille!

 42. mukana arvonnassa,olisi mahtavaa voittaa kurssi ja testata voisinko lopulta sen avulla voittaa mukavuudenhaluni ja tehdä jotain hyvinvointini eteen. varsinkin healthy aging kuulostaa juuri sellaiselta mikä pitäisi toteutua jokaisen kohdalla;ei syyllistämistä,ahdistusta vaan oikeasti nautinnollista,lempeää itsensä hemmottelua parempaan huomiseen.

 43. Mukana! Samaistun sun tekstiin, purentalihasjännitys ja oikeastaan koko pään alueen jännitys on tuskainen vaiva, johon toivoisin saavani tästä kurssista apua. Teen tällä hetkellä hektistä vaativaa työtä ja työmatka on 100 km suuntaansa eli stressiä ja kuormitusta kertyy kehoon. Haluaisin kokeilla, saisinko yin-joogalla stressitilaa yhtään laskemaan. Oon ottanut syksyn tavoitteeksi rauhoittumisen ja rentoutumisen ja niihin keinojen löytämisen. Sopisi aika hyvin tämä kurssi tähän tavoitteeseeni ;) olisi kiva kuulla sun kokemuksia erilaisista gua sha välineistä!

 44. Ihanaa! Todellakin mukana arvonnassa. Koti on paras paikka hemmotella itseään ja näin virtuaalikurssin avulla se onnistuisi. Yin jooga on suosikkini. Olen ostanut jo gua sha-kamman, joten ohjeet sen käyttöön tulevat nekin tarpeeseen. Kiitos myös hienosta ja selkeästä jutusta aiheesta :)

 45. Ooh! Tämä on kyllä tutustumisen arvoinen juttu! Mulla on niin kireät kasvolihakset, että tää tosiaan voisi tulla tarpeeseen.

 46. Haluaisin oppia rauhoittamaan mieleni, joka huolehtii, hätäilee touhuaa ja unohtaa asioita mitä olisi pitänyt hoitaa.

 47. Sound healing yhdistettynä yin joogaan kiehtoo eniten, ja vielä kun pääsee ihan kotoa käsin kokemaan!

 48. Oma hyvinvointi on jäänyt huomioitta vauvan ja taaperon hyvinvoinnin kustannuksella, joten yin your skin toisi loistavan sysäyksen kohti tavoitteitani.

 49. Mukana! Haluaisin tutustua tähän, löytyy kaikenlaista kremppaa joihin olisi mahtavaa saada apuja.

 50. Mä olen niiiiin laiska hoitamaan ihoani ja istun päivät koneella työkseni, että tämä paketti tulisi todella tarpeeseen!

 51. Kokonaisvaltainen ihonhoito ja yinjooga on kyllä todettu toimivaksi, Katja on vakuuttanut mutkin! Toivottavasti tärppää ja pääsen kurssille mukaan ✨

 52. ”Tällä oli varmasti tarkoitus, että päädyin selaamaan blogiasi juuri nyt.
  Olen puolisen vuotta kärsinyt hankalasta purentaviasta. Käyn vuorotellen
  hammaslääkärissä, purentavikaan erikoistuneella fysioterapeutilla ja OMT-
  terapeutilla. Oireet helpottavat aina välillä, mutta haluaisin tilanteen jotenkin
  hallintaan. Hampaiden juurikipu voi olla aika-ajoin sietämättömän kova.
  Gua Sha kiinnostaisi kovasti ihan kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistäjänä”

  innu

 53. Purentalihakset on kroonisesti jumissa ja gua sha ohjeet kiinnostaa kovasti. Jooga on täysin vieras laji, mutta ounailen sen olevan suureksi hyödyksi ylivireän hermostoni rauhoittamiseen. Tämä kurssi voisi olla tehty minulle!

 54. Kävin joskus kokeilemassa yin joogaa ja vihasin sitä. Istumisesta jumittavat lonkkalihakset huusivat hoosiannaa kun koko tunti tasapainoiltiin jaloilla jonkinlaisen kivikovan tiilen päällä. Rakastan oikeasti joogaa ja olen sitä joskus harrastanut säännöllisesti yhdessä vaiheessa. Valitettavasti kiireisen arjen myötä harrastus on jäänyt. Nyt haluaisin taas palata harrastuksen pariin ja lisäksi selättää nuo yin joogaan liittyvät traumani. Uskoisin, että Katjan kurssi ei ole tuollainen kuin missä aiemmin olin. Myös gua sha kiinnostaa, ihoni on ongelmainen. Couperosaan taipuvainen, posket punottaa helposti jne. Olisi ihana, jos tällä olisi parantava vaikutus myös ihon hyvinvointiin.

 55. Pian 48-vuotiaassa naamassa eletty elämä näkyy, vaikka elämäntavat olisi kuinka säntilliset. Mutta olisi kiinnostavaa kokeilla auttaako gua sha roikkuviin leukapieliin. Lisäksi kun stressaan narskutan hampaita ja saan koko päänalueen lihakset jumiin.

 56. Oon seurannut katjaa instassa pitkään, ja odottanut tätä lanseraausta kauan. Ostin jo kaksi noista katjan gua sha välineistä, mutta laiska kun olen, niin ne makaavat edelleen kylppärin kaapissa. Siispä haluaisin kurssin, jotta voisin siirtyä haaveilusta käytäntöön!

 57. Kurssi olisi varmasti paikallaan, kun keho on pari kuukautta näyttänyt väsymisen merkkejä, joten muutaman vuoden takainen työuupumus ei taidakaan olla vielä täysin selätetty.

 58. Jooga ja jadekampa ja rulla ovat kiinnostaneet jo pidempään. Myös minä olen kyllästynyt siihen, että joka tarpeeseen pitäisi olla oma voiteensa. Pitäisi kuunnella kehoaa sieltä vastaukset monesti löytyvät. Hyvä, että nämä vanhat opit on herätetty kurssin muodossa henkiin. Mahtavaa!

 59. Kurssi olisi täydellinen minulle, koska työttömyys/ taloudellinen ahdinko/ kokonaisvaltainen krooninen stressi ja sitä rataa. Luonnossa liikkumisen ja oman joogailun lisäksi tämä olisi huikea lempeyslisä arkeeni. <3

 60. Katjan uraa tullut seurattua ihaillen.
  Yin your skin kiinnostelee sillä Yin joogaan olen tutustunut vuoden sisällä. Luonnonmukainen kosmetiikka on myös tullut jo osaksi arkea ja olisi ihana päästä tutustumaan Katjan kehittämään metodiin guasha välineiden avulla. Toki hehkeä iho myös kiinnostaa ❤️

 61. Tämä olisi täydellistä juuri tähän hetkeen! Remontin, muuton ja taaperoarjen myllerryksessä itsestä huolehtiminen on jäänyt hävettävän vähälle. Ja se näkyy jo naamassakin. Olisi ihanaa saada edes jotain rutiineja itsestä huolehtimiseen.

 62. Kun on vuoden ajan samoillut burn outin partaalla, niin tietää itsekin, että liikunta ja omasta hyvinvoinnista huolehtiminen on juuri ne asiat, josta on joutunut tinkimään. Stressinlievitys siis kiinnostelee erittäin paljon, etenkin kun pakettiin kuuluu iho-ongelmien helpotusta

 63. Olen jo pitkään kamppaillut uupumuksen ja masennuksen kanssa ja tällaiset ihanat hetket ja rutiinit arkeen ovat todella tärkeitä. Haluan pitää itsestäni hyvää huolta myös jotta voin olla paras mahdollinen äiti lapsilleni ❤️

 64. Healthy aging, miten ihana termi. ❤️

  Minä niin tarvitsisin tämmöisen kurssin nyt kun yritän päästä jaloilleni menetettyäni molemmat vanhempani yhden vuoden sisään.
  Tuntuu, että olen ikääntynyt henkisesti ja fyysisesti todella paljon lyhyessä ajassa. Haluan ottaa taas ohjat omiin käsiini ja panostaa hyvinvointiini kokonaisvaltaisesti. Tästä on hyvä aloittaa.

 65. Stressin ja uupumuksen myötä hermosto on käynyt jo jonkin aikaa ylikierroksilla ja tietysti myös iho on reagoinut tähän. Olisi ihanaa päästä rentoutumaan tämän kurssin parissa!

 66. Kuulostaa hyvältä! Olen kotona 7 kuukauden ikäisen vauvan kanssa. Miehen töistä ja harrastuksista johtuen pyöritän aika pitkälti kokonaan meidän perheen arkea. Olisi hienoa saada jotain potkua omaan hyvinvointiin ja ulkonäköön, raskausaika ja vauvaelämä ovat jättäneet jälkensä…

 67. Muutto edessä, joten uusi työ ja koti saaressa odottaa. Tämä stressipallo on laittanut puolisonsa koville itkukohtauksissaan liittyen muutoksen pelkoihin. Tiedän, että tämä stressi tulee vaikuttamaan iholla ja kehossa. Hankin Gua cha välineet, mutta en ole osannut tehdä niillä mitään.
  Tämä kuulostaisikin siis ratkaisulta ongelmiini, mutta nyt miehen kanssa joudutaan olemaan tiukilla seuraavat 6-12kk, joten tiedän että vaikka hyvään tarkoitukseen kurssi tulisikin, nyt ei ole mahdollista sitä kustantaa.

 68. Tämä kuulostaa tehokkaalta yhdistelmältä terveeseen ikääntymiseen! Ensi vuonna tulee 50 täyteen ja aion olla elämäni kunnossa.

 69. Liikkuminen on jäänyt jo hetkeksi kalenterista, vaikka sen tärkeys korostuukin kiireessä ja stressaantuneena. Verkkokurssi olisi pehmeä tapa ujuttaa hyvää oloa joka päivään. ❤️

 70. Moni asia ulkoisessa elämässäni ei ole niin kuin haluaisin. Viime aikoina olenkin hakenut hyvinvointia sisältä päin: yin-joogasta, meditaatiosta, riittävästä unesta jne. Yin Your Skin vaikuttaa loistavalta keinolta tuoda sisäistä hyvää myös ulkoiseen olemukseen, ja kiinnostaisi kovasti kokeilla käytännössä!

 71. Stressin kuriin laittamiseen, rentoutumiseen… ihanampi tapa viettää omaa aikaa, kun tuijottaa ruudulta joku leffa . Haluaisin oppia miellyttävän ja tuloksia tuovan ihonhoitorutiinin.

 72. Ehdottomasti haluaisin päästä kokeilemaan tätä uutta komboa! Yin-jooga jo pelkästään tekee niin hyvää ja väsynyt (ja vanheneva) kroppaani hyötyisi kurssista varmasti.

 73. Kiireisen alkusyksyn jälkeen ripaus Yiniä tekisi ihmeitä väsyneelle mielelle ja keholle✨

 74. Sairaslomalla ei ole varaa käydä missään harrastuksissa ja kuntoutumisessa olisi tärkeä huoltaa kehoa ja mieltä. Tämä kurssi kuulostaa juuri tilanteeseeni sopivalta.

 75. Muutto Suomeen, useamman ulkomailla asutun vuoden jälkeen, on saanut ihon voimaan huonosti. Muutokset, uusi arki, ilmasto ja pimeys vaikuttavat kroppaan ja mieleen. Toivoisin kurssista apua taistoon uuden arjen oppimisessa ja stressinlievityksessä, sekä apua ihon ongelmiin.

 76. Olen juuri aloittanut yrittämisen, joka näin aluksi ainakin on todella aikaa vievää ja stressaavaa. Oman kehon, mielen ja energioiden hoitaminen ja hemmottelu olisi ihanaa ja tulisi todella tarpeeseen.

 77. Mukana! Töiden, opiskelun ja muun elämän yhteensovitus ei ollutkaan niin helppoa, että ilman stressiä selviäisi. Tämä vuosi on ollut muutenkin stressiä ja surua täynnä perheenjäsenen vuoksi. Tää kurssi antaisi ihanan alun tähän syksyyn❤️

 78. Pikkulapsiarjessa toivoisi ehtivänsä huoltamaan myös itseä! Pieni pako Yinjoogan maailmaan olisi toiveissa.

 79. Opiskelijaelämä on tuonut mukanaan mm. kehon reagoiminen stressiin kuumeiluna ja leukaluiden hulluun jumiin menemisenä (saan muistuttaa itseäni päivittäin että nyt olis sit taas hyvä aika olla purematta niitä hampaita yhteen kiitos), puhumattakaan stressin aiheuttamasta iho-ongelmista. Jos vaikka tästä löytyisi edes pieni apu tähän niin avot!

 80. Katja on goals niin monella tavalla, että jos voin saada ripauksenkin samaa itselleni niin pliis!

 81. Katja todellakin hehkuu! Tahtoisin kovasti kokeilla tätä yin joogan ja gua shan yhdistelmää oman hyvinvoinnin tukemiseksi ja parantamiseksi!

 82. Synnytyksen, hormonien, univajeen ja hermokipujen myötä tuntuu että koko keho ihoa myöten tunkkainen ja harmaa. Kurssi voisi avata ihanasti ja palauttaa hehkua jonka kadottanut.

 83. Tää ois ihan taivaan lahja mulle tähän tilanteeseen. Kohtasin noin vuosi sitten epiduraalipuudutteen komplikaationa selkäydinkanavaa ahtauttaneen epiduraalihematooman, jonka seuraukset tuntuu ja näkyy jäytävinä tuntemuksina tänäänkin. Onnekas olen että kävelen omilla jaloillani ja elän, mutta tämä kurssi, hermoston rauhoittaja, tekis niiiin hyvää. Ja joogan uudelleenaloitus saisi takuulla vauhtia tästä. Ah, olis niin ihanaa ♥️

 84. Olen laiska hoitamaan ihoa ja itseäni ja tähän pitää tulla muutos! Uskoisin, että tältä kurssilta saisin toimivia vinkkejä omaan arkeen ja erityisesti yin-jooga osuus tuntuu kutsuvalta, tarpeellinen tauko lapsiarjen keskelle.

 85. Juuri äsken kirjoitin laukussani mukanani kulkevaan muistikirjan sanat Gua Sha. Tilaus universumille on tästä aiheesta heitetty ja tiedän että mun elämänlaatu paranisi ihan älyttömän paljon jos saisin tästä rutiinin joka päivään! Oon niin jumissa ja tiedän että tää niin olis mun juttu. Kaipaan ohjausta ja potkua hommaan!

 86. Olen niin jumissa ja lukossa pienen vauvan imettämisestä, kantamisesta, hytkyttelystä ja huonoissa asennoissa nukkumisesta, että tämä voisi tehdä hyvää vaivaiselle mielelleni ja kropalleni.

  • Siis lähetin tämän innoissani liian äkkiä. Luulen, että kurssi auttaisi myös toistuviin migreeneihini.
   T.Saaraaaa

 87. Itselläni myös lievää rosaceaa ja olen saanut Katjan neuvomalla hieronnalla ja lymfapisteiden säännöllisellä painelulla paljon apua punoitukseen, joten ehdottomasti haluaisin seuraavaksi kokeilla gua shata. Yin-jooga ja sound healing ovat myös käytössä, mutta koskaan eivät ole nämä kolme kohdanneet. ✨

 88. Ehdottomasti mukana! Oma iho kaipaa heleyttä, hellimistä sekä kuona-aineiden poistamista. Olen todella innokas ja utelias kokeilemaan tätä menetelmää ja toivon että auttaisi stressin poistoon.

 89. Ooh, tämä kurssi tulisi niin tarpeeseen<3 Mieli, keho ja iho kaipaavat rentoutusta ja tasapainoa superkiireisen alkusyksyn jäljiltä. Yinjooga on ollut ja on edelleen itselleni haaste, johon pitäisi tarttua. Suorittajaluonteena koen välillä haastavana rentoutumisen ja rauhoittumisen. Tämä syksy on kuitenkin ollut melkoista menoa, joten yinjoogan kautta saatava rentoutus olisi paikallaan. Myös gua sha kiinnostaa kovasti!

 90. Oi, tämä olisi varmasti parasta, mitä voisin stressiherkälle itselleni tehdä! Yin joogasta tykkään, tämä auttaisi takuulla pitämään pään kasassa.

  • Astangajooga on jo itselleni tuttua, Katjan yinjooga kiinnostaa! Yönarskuttelun vuoksi kasvojen ja hartioiden lihakset ovat ikuisuusjumissa, oisko tässä apu mun kehon ja mielen kireyksiä helpottamaan?

 91. Yin jooga on jo tuttu ja tunnistan nuo kuvailemasi vaikutukset, joten ehdottomasti haluaisin kokeilla myös gua shaa sen rinnalla. Syksystä on tulossa stressaava monestakin syystä, joten pienet arjen irtiotot ja rentoutuskeinot tulevat tarpeeseen.

 92. Tarvitsisin sitä siksi, että se kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta! Pikkulapsiarki kaipaa joogaa ja gua shaa!

 93. Kireys mielessä ja lantiossa on aika jättää taakse! Olisiko tässä mun tsäänssi herätä eloon?

  • Töissä menee liian lujaa, ja leuat on aamuisin kipeänä yöllisestä stressinarskuttelusta. Jooga ja rauhoittuminen yleensä ovat parasta lääkettä silloin kun elimistö käy ylikierroksilla. Jaderullan ja gua-sha kiven olen jo hommannut, mutta en ole ehtinyt paneutumaan tarkemmin tekniikkaan.

 94. Yin Your Skin olisi juuri sitä, mitä nyt tarvitsisin. Koska menossa on hyvin haastava elämänvaihe, kaikki kynnystä madaltavat tavat hoitaa itseäni olisivat tervetulleita elämääni ilostuttamaan ja sulostuttamaan. ❤️

 95. Olisi ihana saada jokin pehmeämpi vaihtoehto purentakiskolle. Ja lantiopohjan lihaksetkin rentoutumaan

 96. Kokonaisvaltaisuus kiinnostaa. Vanhana astangajoogan harrastajana haluaisin tutustua yin-joogaan. Gua sha -kamman hankin jo ja käytän Katjan ohjeistuksen mukaisesti säännöllisesti

 97. Todellakin mukana! Hankin joku aika sitten Yin your skin -lastan (myönnän, se ihana jadekiven sävy houkutteli yhtä paljon kuin ajatus kuulaasta ihosta), mutta tarvisin kyllä kädestä pitäen ohjeet, mitä sillä oikeastaan kannattaa tehdä. :D

 98. Vaikuttaa ihanalta tuoden syksyiseen hyvinvointiin uusia tuulia. Ei varmasti tekisi huonoa flunssan jälkeen palautumiseen.

 99. Nyt kolahti, tulisi tarpeeseen koska (lähes) toivoton työnarkomaani. Yritän myös opetella kohtuullisuutta myös työrintamalla.

 100. Mukana! Opiskelujen, työn ja perheen välillä tasapainoilu vaatisi parikseen jotain millä saisi stressitasot sekä sen kuuluisan parasympaattisen hermoston rauhoittumaan. Keho suorastaan huutaa jotain tämän tyyppistä :)

 101. Oon tänä vuonna löytänyt joogan uudelleen, tai oikeestaan ekan kerran, koska aikaisemmin en kunnolla antanut sille mahista. Tää olis ❤

 102. Ostin alkuvuonna Katjan Yin joogan verkkovalmennuksen. Suhtauduin siihen todella varauksella (nuiva skeptikko kun olen) mutta jo parin viikon jälkeen huomasin jääneeni yinin hyvää tekevään vaikutukseen koukkuun ja siitä tuli valmennuksen keston ajan osa viikottaista rutiinia. Valmennuksen jälkeen myös yin jooga jäi joten tahtoisin kovasti päästä jälleen tähän hyvän olon kelkkaan mukaan.

 103. Ikääntyminen näkyy nykyään kasvoturvotuksena ja laskosluomina, joita ei aiemmin ollut. Olisi ihana kokeilla tepsisikö tämä aamuturvotukseen ja siihen, että ihon hehku pysyisi!

 104. Jee mukana! Viime vuosi on ollut aika raskas ja yinjooga sekä elinvoiman palauttaminen kiinnostaa kovasti :)

 105. Sairastuin melko pahasti viime syksynä, ja vasta nyt voin pikku hiljaa sanoa, että elämä voittaa jälleen. Olen joutunut olemaan tämän vuoden aikana useampaan otteeseen pitkillä sairaslomilla ja talvella ollessani kaikkein huonoimmassa jamassa aloin kiinnostua kehon kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista aivan uudella tavalla. Silloin törmäsin ekaa kertaa gua shaan ja ostinkin gua sha -lastan. Mutta vasta nämä Katjan välineet hankittuani gua sha on noussut aivan uudelle tasolle, ja koko Yin Your Skin -kokonaisuus kiinnostaa aivan valtavan paljon. Olisi ihana voittaa tämä ja päästä jo nyt hoitamaan mieltä ja kehoa, sillä rahatilanteeni vuoksi pystyn itse ostamaan kurssin ehkä vasta loppuvuodesta.

 106. koska tämähän kuulostaa ihan mahtavalta, ja lisäksi ne gua sha välineet on superkauniita.

 107. Yinjooga on tehnyt minulle paljon hyvää niin mielen kuin kehon tasoilla, joten miksipä ei myös gua sha.

 108. Rosaceaoireet nostaa taas päätään ja olisin ikionnellinen jos löytyisi tämän kurssin kautta keinon hoitaa ihoa vähemmillä tuotteilla. Istumatyöläisen selkä kaipaa myös huoltoa.

 109. Krooninen niskajumi (ja kropan jumit muutenkin), jatkuva kasvojen turvotus, jännittyneet leukalihakset, jatkuva stressi… Kaikki vaikuttaa kaikkeen, mutten tiedä mistä tätä vyyhtiä lähtisi purkamaan. Kaiken lukemani perusteella tämä kurssi olisi näppärä täsmäisku jolla aloittaa!

 110. Olisi mahtavaa saada lisäapuja gua sha -tekniikkaan, ja mahdollisuus ohjattuun yin joogaan kotona olisi helpotus todella kiireiseen syksyyn.

 111. Olen viimeinkin juuri lopettamassa pitkään stressanneessa työssä ja menossa kohti uusia tuulia uusien opintojen parissa.
  Tämä jos mikä olisi loistava apu tähän tasapainottamaan arkeani!

 112. Ai miksi? Kurssi kuulostaa juuri siltä mitä tämä kiireinen ja stessaavan syksy tarvitsee. Yin jooga on parasta stressin helpotusta mitä tiedän. Gua sha taas itselleni kohtalaisen uusi menetelmä, mutta kiinnostuin kovasti.

 113. Mukana ilman muuta arvonnassa. Tekisi hyvää Hki-Tre-Sjoki väliseen reissaamiselämään ja vähäisen vapaa-ajan aiheuttamaan stressiin.

 114. Gua sha kiinnostaa, mutta varsinkin Yin joogan verkkokurssi. Se oli täydellinen tähän vauva-arkeen kun voisi rentoutua lapsosen nukkuessa päiväunia

 115. Touhukkaan taaperon äitinä oma hyvinvointi on jäänyt suorastaan hävettävän vähälle. Tämä kuulostaa niin ihanalta että olisi todella mahtava päästä kokeilemaan!

 116. Yin jooga ja quasha ovat kumpikin vanhoja tuttuja, mutta niiden yhdistäminen kuulostaa mahtavalta. Sopii mainiosti stressin purkuun.

 117. Mukana! Olen ollut kiinnostunut kurssista ja se sopisi hyvin stressaavaan syksyn aloitukseen ja kiinnittäisi huomion taas self-careen =)

 118. Stressin lievitykseen kiinnostaisi tämä kurssi. Hormonaaliset kivut ja elämäntilanteiden vuoksi 2 vuotta jatkunut stressi on kuluttanut ihoa ja mieltä. Itsestä huolehtimisen taitoja toivoisin kertyvän yhä lisää, jotta voin näitä myös työssä edelleen jakaa eteenpäin.

 119. Seuraan Katjaa ja olen ostanut gua sha-lastan hänen innoittamanaan. Haluaisin voittaa kurssin jotta oppisin gua sha-tekniikkaa, ja yin jooga kiinnostaa myös.

 120. Todellakin kiinnostaa. Huono uni (jonka korjausprosessi kesken) ja stressi (tätäkin työstän) näkyy ihossa. Hathajooga kuuluu jo jokaviikkoiseen rutiiniin, koska se hoitaa kroppaa ja mieltä tehokkaan lempeästi. Tämä ihonhoitotapa kuulostaa melkein liian hyvältä ollakseen totta.

 121. Yritän saada itteeni stressikesän jälkeen virkeempään kuntoon, tän vaikutuksia olis kiva päästä kokeilemaan.

 122. Sekä gua sha että Katjan jo aiemmin yksittäisinä sessioina pidetyt yin your skin -konseptit ovat kiinnostaneet kovasti, joten kun nämä tulee nyt yhdessä paketissa, pakkohan sen on kiinnostaa!

 123. Kiinnostuin guashasta kun luin lääkkeettömistä tavoista hoitaa synnytyskipua. Näin 8 kuulla raskaana ollessa myös kaikki mikä vähentäisi turvotuksia olisi aika jees!

 124. Tasapainoa elämään. Ja mielen sekä herkän ihon hyvinvointiin. Ehdottomasti mukana ❤️

 125. Oih, tää vois olla pelastus mun aamuihin, kun kasvot ovat turvonneet ja jäykät yön jäljiltä. Yinjooga on jo viikko-ohjelmassa ja se on ihanan vapauttavaa!

 126. Tasapaino, turvotuksen vähentäminen ja stressitasojen laskeminen kiinnostaa kovasti, olisi erittäin tervetullut lisäys yrityksessä pitää parempaa huolta itsestä.

  • Stressin lievitykseen kurssi. On ollut kaikenlaista stressin aiheuttamaa oiretta. Gua sha kiinnostaa suuresti!

 127. Olispa mahtavaa saada ohjattua yin-joogaa kotiin! Ja guashaa myös. Tässä elämäntilanteessa molemmat voisivat tuoda iloa ja piristystä päiviin. Ja parantaa sekä mieltä että oloa.

 128. Stressi, tuo kaiken pahan alku ja juuri on aiheuttanut mulle monenlaisia iho-ongelmia viime vuosina. Myös purulihakset tiukilla aina! Etsin tällä hetkellä kuumeisesti ratkaisuja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Luonnonkosmetiikka, jooga, ayurveda ja ehdottomasti tämä Yin Your Skin kiinnostaa.

 129. Tämä on sellainen kurssi, jota nyt koen tarvitsevani. Työstressi vaatii kipeästi työkaluja sen taltuttamiseen- ja kasvoissa jossakin tämä kireys näkyy. Kunpa onni potkaisisi ja pääsisin kokeilemaan kurssia!

 130. Katjan kurssilla yhdistyy kaikki osa-alueet, jotka mua kiinnostaa. Ja todellakin tarvitsisin jeesiä gua sha -tekniikkaan.

 131. Ai miksi haluaisin: stressin lievitykseen ja sitten stressin aiheuttamiin jumeihin ja iho-ongelmiin! Ja ihan vain mieltä rauhoittamaan, sillä oon aika herkästi ahdistuva ja herkkä persoona, joten uskon, että tää kurssi ois just paras!

 132. Rakastan yinjoogaa ja se on paras vastapaino ja lisä kehoa koulivalle alamäkipyöräilyharrastukselleni. Sormet ristissä!!

 133. Yin your skin-kurssi jo itselläni menossa, mutta jos onni suosisi arvonnassa, lahjoittaisin kurssin siskolleni.

 134. Nukun huonosti ja olen stressaantunut. Ihonikin reagoi tietystk, joten olisin kiinnostunut testaamaan, miten tämä vaikuttaa.

 135. Jes, mukana! Tämä voisi olla juurikin sitä mitä ruuhkavuosia elävä kehoni tarvitsee. Eli kaikki keinot kohti tasapainoisempaa elämää kiinnostaa.

 136. I’m in in in! Katjan yin-jooga verkkokurssi ostettiin ja käytettiin alkuvuodesta, mutta sen päätyttyä olisi ihana palata uudestaan ohjattuun yiniin + guasha tuntuu aina arjessa jotenkin laiskalta unohtuvan, ehkä tää kurssi hivuttaisi sen sujuvammin osaksi arkea. I hope !

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.