Helppo viikko

Aamutakkimuija, sanoi Mikko ilahtuneena kun näki viime viikolla uuden lempiasuni. Kuljin vähän vahingossa samoissa vaatteissa monta päivää, koska totesin, että rento kimaltava mekko ja uusi villainen takki toimivat melkein kaikissa viikon varrelle osuneissa tilanteissa. On myös mahdollista, että olin vaan niin ihastunut yhdistelmän vaivattomuuteen, että päätin, että näillä mennään nyt, oli tilanne mikä tahansa. Mutta sehän toimii: jos viihtyy omissa vaatteissaan, näyttää hyvältä eikä kukaan kyseenalaista.

2015-09-13-stellaharasek-streetstyle-12015-09-13-stellaharasek-streetstyle-22015-09-13-stellaharasek-streetstyle-32015-09-13-stellaharasek-streetstyle-4

TAKKI TIGER OF SWEDEN
KIMALTAVA MEKKO SAATU MINIMUMILTA
AURINKOLASIT THE ROW
SANDAALIT BIRKENSTOCK

 

16 thoughts on “Helppo viikko

 1. Edelleen olen sitä mieltä, että Carrie Bradshaw ja sinä olette sukua. You lucky bastards. :) Aasinsiltana tästä, taisit jutella radiossa viime viikolla jotain New Yorkista? Missasin haastattelusi ja laitoin jo Radio Helsinkiin postia, että saako sinun haastattelun podcastina, jotta sen voisi kuulla. Arvaa onko vastattu. Jospa sinä kysyt asiasta niin ehkä sitten tapahtuu. ;) Olet sinä sädehtivä!

 2. Hei, tämä ei nyt ihan liity sinun ihaniin asukuviin, mutta jossain aikaisemmassa teksteissä mietit, miten voisit vaikuttaa enemmän maailman tämän hetkiseen tilaan. Vai muistanko väärtin? Luin just tosi hyvän blogin, ja ajattelin, että vinkiksi: ehkä silloin tällöin jakamalla jotain moniarvoisuutta, suvaitsevaisuutta, inhimillisyyttä edistäviä tekstejä tai proggiksia voisit omalla tyylilläsi vaikuttaa?
  Blogi, joka vaikutti minuun on täällä:

  http://vaestoliitonblogi.com/2015/09/14/tytto-joka-pakeni-meren-yli-turvaan/

  Varmaa tietty muitankin hyviä löytyy netin uumenista :)

 3. Wau, tyylikäs asukokonaisuus! Ja rusketus on piste iin päälle. Taidan lähteä takkiostoksille <3

   • Hei, en löytänyt takkia Stoccan sivuilta, enkä myöskään Tigerin omilta sivuilta? Täytyy huomenna käydä paikkakunnan Stoccalla, toivottavasti löytyy. Muistatko takin nimen?

    • Ja vakioTerhiR siis tuon edellisen laittoi, mutta unohti vieraassa koneessa yhteystiedot…

    • Moikka, sitä ei jostain syystä löydy kummastakaan, olen kanssa koittanut kurkkia. En muista yhtään takin nimeä, mutta Helsingin keskustan tavarataloon soittamalla pitäisi selvitä, jos omalta paikkakunnaltasi ei löydy. Takki löytyy Tiger Of Swedenin naistenosastolta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.