Hold your breath and count to ten

Yhteistyössä Stylein

Sain tovi sitten valita muutaman suosikkini ruotsalaisen Styleinin syysmallistosta, kiitollisena haasteena yhdistää nuo kauniit vaatekappaleet omaan vaatekaappiini. Ensimmäisenä vuorossa: pitkä neuletunika, joka pituudensa puolesta toimii mekkona jopa äitini mielestä, sillä helma hipoo polvia (ja on takaa vielä pikkuisen pidempi).

Tykkään syvästä v-kauluksesta ja pystysaumasta tunikan edessä. Pitkät kapeat hihat ja väljä leikkaus toimii yhdistelmänä joka kerta, mutta tässä pituudessa vaatii minimittoihin tottuneen mielestä kaverikseen korot. Neulos on painavaa ja laskeutuu kauniisti, onneksi, sillä kaikkiin vartalon kaariin takertuva tunika ei ole look, jota suosittelisi kenellekään. Halusin pitää asusteet yksinkertaisina: sirojen lempikorujeni lisäksi puin tunikan seuraksi vain vanhan hopeisen rannerenkaan ja lierihatun. Asustekoira änkesi kuviin ihan kutsumatta.

2013-12-stellaharasek-stylein-knitdress-012013-12-stellaharasek-stylein-knitdress-022013-12-stellaharasek-stylein-knitdress-052013-12-stellaharasek-stylein-knitdress-042013-12-stellaharasek-stylein-knitdress-03

Derobah dress was a gift from Stylein. Carin Wester wedges, vintage silver cuff, old fedora hat.

One of the easiest outfits imaginable: a laid-back knit dress paired with chunky wedges and a hat. Keep it simple with silver jewelry. And maybe a little black dog for some extra points.

Photos by Dorit Salutskij

12 thoughts on “Hold your breath and count to ten

  1. mä aina niiiiiiin rakastan noita lyriikkaotsikoita! melkeen aina tiedän (vähintään) mikä bändi on kyseessä, mutta tällä kertaa päässä alkoi soimaan tämä hauska kipale: https://www.youtube.com/watch?v=1zM73nHfT5U ihan junnuja, mutta mikä ihana kepeys ja hyvänmielen bändi! glockenspiel song on myös huippu! ..meenkin tästä nyt kuuntelee ton placebon. btw ihana mekko sulla myös!

  2. tosi tosi nätti neule, mutta tuo materiaali on kyllä pettymys, odotin jotain muuta tuon hintaluokan vaatteelta…ok, voi kai se olla jotenkin laskeutuvampaa tai jotain, mutta minulle nuo muuntokuidut on nounou, näyttää ja tuntuu halvalta.

    • Tuo laskeutuva modal-neulos on kyllä mun mielestä jees. Viskoosissa tuntuu olevan enemmän variaatiota laadukkaan viskoosin ja halvan viskoosin välillä.

  3. Asustekoira parantaa mitä tahansa vaatetta, vaikka tuo esittelemäsi näyttää kivalta joka tapauksessa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.