Terveisiä työhuoneesta

Himassa meni huonejärjestys kesällä kokonaan uusiksi. Vanhasta työhuoneesta tuli vierashuone, se tuntui vaan luontevammalta niin, sillä sen yhteydessä on myös vaatehuone, nukkumaparvi ja useimmiten kasakaupalla kuivuvaa pyykkiä. No, juuri nyt se vierashuone näyttää varastolta, mutta kyllä siitäkin vielä kaunis tulee, kunhan tässä keretään. Hiljaa hyvä tulee.

Työhuone muutti siis asunnon länsisiipeen, nappasin pari kuvaa keskeneräisestä projektista. Kovin kesken on, sillä kaikkein olennaisin kaluste, pöytä, puuttuu vielä. Ei huvittaisi hankkia mitään parempaa odotellessa -väliaikaisratkaisua, elän siis toivossa että oikeanlainen pöytä osuisi tuolla teillä ja toreilla vastaan. Millainen pöytä se oikeanlainen on – ei vielä aavistustakaan, tunnistan sen sitten kun näen. Vinkkejä otetaan tietysti ilolla vastaan!

2016-09-21-stellaharasek-homeoffice-12016-09-21-stellaharasek-homeoffice-22016-09-21-stellaharasek-homeoffice-3

Kalusteet ajelehtivat vielä huoneesta toiseen ja hakevat paikkaansa. Joukossa on yksi uusi ja se löysikin paikkansa samantien: Roomagen muuttomyynnistä saatu, kauniisti kunnostettu vanha koulukaappi. Sinne on tarkoitus pinota kamerat, piuhat ja vara-akut, työhön liittyvät kirjat ja paperit, kansiot ja laskut. Ihanaa, kun ne voi sulkea ovien taakse. Pysyvät kurissa ja nuhteessa eivätkä pyöri pöydillä muualla asunnossa häiritsemässä lorvimista ja olemista.

2016-09-21-stellaharasek-homeoffice-42016-09-21-stellaharasek-homeoffice-52016-09-21-stellaharasek-homeoffice-62016-09-21-stellaharasek-homeoffice-7

Mikolta perityt peikonlehdet ovat vallanneet ikkunalaudan. En ole ihan varma mitä niistä ajattelisin. Viidakkotunnelma kiinnostaa kyllä! Ehkä niitä pitääkin vaan hankkia vielä pari lisää. Tai sitten myyn pois ja vaihdan palmuihin.

Vanhat tuolit odottelevat jo pöytää, jonka ääreen asettua. On tässä tullut tehtyä jo ihan tarpeeksi töitä sohvalla röhnöttäen, tai keittiön pöydän äärellä likaisten kattiloiden painostavan tuijotuksen alla.

2016-09-21-stellaharasek-homeoffice-82016-09-21-stellaharasek-homeoffice-92016-09-21-stellaharasek-homeoffice-10PHOTOS BY STELLA HARASEK

22 thoughts on “Terveisiä työhuoneesta

 1. Pöytäsuositus: Martelan Pinta EQ. Meillä tahtoo kaikkia olla puuta, mutta tämä moderni komistus otettiin, ja isona. Pojan huoneen tietokone&läksypöydäksi.
  Sen saa valkoisella levyllä ja valkoisilla jaloilla. Se nousee ja laskee napista painamalla.
  Olin ennakkoluuloinen mut nyt tykkääm kovasti..

  • Toinen rahi on Madesignilta (www.madesign.fi) ja toinen ostettu myymäläsomisteena vintagepuodista, joka oli laittamassa pillejä pussiin. Roomage muuttaa isompiin tiloihin, kerron pian lisää!

 2. Sun blogi on kerrassaan ihana ja inspiroiva ja tosi kivaa katsella kaikkea kaunista mitä kuvaat!

 3. Meillä työhuoneessa on vanha puinen kirjoituspöytä, jo elämää nähnyt ja charmantisti kulunut ja juuri siksi niin kaunis. Pöytä on niitä harvoja huonekaluja jotka megaraivauksen yhteydessä kelpuutin kotiin jäämään. Pöydässä yhdistyvät kauneus ja käytännöllisyys täydellisesti. Sen kaverina ovat musta pinnatuoli ja nettikirpparilta löydetty vanha, puinen, pyörillä varustettu mappihyllykkö. Lisäksi huoneessa on yksi vanha koulutuoli. Muita kalusteita en sinne kaipaa, ilma ja valo saavat kiertää. Joskus junnuna tuli hankittua jos mitä lastulevykirjahyllyjä ym, joista kaikista olen sittemmin hankkiutunut eroon. Tänään kotona on pelkästään puusta, metallista, kivitavarasta, nahasta, villasta, pellavasta puuvillasta ymv. materiaaleista valmistettuja huonekaluja & sisustusjuttuja, niitäkin hyvin vähän. Tykkään tällaisesta vähemmän mutta laadukkaampaa-tyyppisestä ratkaisusta, sekä sisustuksessa että pukeutumisessa. Ja ihan sama täällä; jos jotakin tarvitaan niin en todellakaan suostu hankkimaan mitään ihan kiva-juttuja, vaan mieluummin odotan ja etsin niin kauan että kohdalle tulee juuri oikeanlainen.

  • Ooh, kuulostaa just hyvältä! Meillä melko sama linja, oikeastaan kaikessa mitä kirjoitit.

 4. Voih, jos mulla edes olisi vakikämppä niin voisin ilolla tarjota peikonlehdille huolehtivan kodin, oma porukoilla majaileva nuorikkoni (joka myöskin paperikassissa asustaa) sopisi hienosti tuollaiseen seuraan! Mutta sitä omaa kämppää odotellessa yritän vain hillitä itseni kasvihankintojen suhteen ja ihan vaan inspiroitua kaikista ihanista kuvista blogimaailmassa…. :x

  • Voih! Mutta nythän sulla onkin sitten oiva tilaisuus ideoida tulevan vakikodin sisustusta – sitten kun se löytyy, ei tarvitse kuin toteuttaa suunnitelmat xx

 5. Mistä älyhieno arkku on? Olisi kiva että listaisit kaikki kuvien tuotteet kuten asukuvissa.

  • Moikka anonyymi, arkku on kirppishankinta kaverilta. Hmm, voin koittaa välillä listailla tärkeimmät, mutta kamoistamme suurin osa on tätä kirppiskamaa ja vanhaa tavaraa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.