Holding on for life

Tuorein toistoluuppini, olkaa hyvät! Amerikkalainen Broken Bells on ollut tähän saakka vain etäiseksi jäänyt nimi internetin indiepop-listauksissa, mutta nyt kolahti ja kolahtikin sitten kunnolla. Jos ääni tuntuu tutulta, se johtuu siitä että solisti James Mercer on laulanut aiemmin The Shinsissa. Vakimiehistön toinenkin jäsen on musamaailmasta entuudestaan tuttu nimi, tuottaja Brian Burton joka tunnetaan paremmin nimellä Danger Mouse. Levyjä tehtailevat tiettävästi kaksin, mutta keikoilla on mukana isompikin kokoonpano. Ovat vierailleet joskus Flow’ssakin, harmi että oivalsin tämän duon hienouden näin viimeisenä maailmassa.

Yhtyeellä on muitakin hyviä kappaleita, ainakin uskoisin niin, sillä en ole vielä päässyt tästä irti tarpeeksi pitkäksi aikaa keskittyäkseni niihin. Parasta on, että tämä luuppi on osoittautunut poikkeuksellisen helpoksi tartuttaa muihin. Soitin sitä viime viikonloppuna ystävän polttareiden jatkoilla (siis koko yön) ja aamuun mennessä kaikki hyräilivät mukana. Toki myös pitkätukka on tempaistu tähän hulluuteen mukaan, hän se taisi itseasiassa kappaleen alunperin minulle esitelläkin. Aah! Toistohulluus todistettavasti tehostuu, kun kuuntelevien korvien ja sihisevien aivojen määrä tuplataan.

What a lovely day to be lonely, niin kauniisti sanottu. Ja joskus ihan totta.

BROKEN BELLS – HOLDING ON FOR LIFE

2 thoughts on “Holding on for life

  1. Ah toisto ja toisto! Hienoa kuulla että joku muukin sitä harrastaa. Kuuntelen biisiä kunnes se on kulutettu puhki, ja osaan ulkoa jokaisen sävelen, sanan ja jokainen sen tuoma miete ja ajatus on käyty läpi. Kylmät väreeeet.

    Kiitos kappalesuosituksesta!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.