Muina niittinikkareina

Ooh! Aurinkoinen lauantai, mihinkäs muuhun se kannattaa käyttää kuin keittiön katon purkamiseen. Siltä varalta, että teillä muilla on ELÄMÄ ja VAPAAPÄIVÄ, tulin raksakaaoksen keskeltä vinkkaamaan kiinnostuneille Dieselin Denim Master Studiosta, joka palvelee Helsingin Stokkalla naisten ja miesten Diesel-osastoilla vielä tänään neljään asti. Kyseessä on ihan huippu räätälöintipalvelu, jossa pääsee kustomoimaan ostamansa Dieselit vapaavalintaisilla niiteillä. Pääsin kokeilemaan palvelua pari viikkoa sitten ja olin pähkinöinä.

2015-04-25-stellaharasek-diesel-denimmasterstudio-12015-04-25-stellaharasek-diesel-denimmasterstudio-22015-04-25-stellaharasek-diesel-denimmasterstudio-32015-04-25-stellaharasek-diesel-denimmasterstudio-42015-04-25-stellaharasek-diesel-denimmasterstudio-5

Viisi vuotta sitten olisin mennyt tästä mahdollisuudesta sekaisin ja niitannut pillifarkkuni täyteen teräksisiä pikkupyramideja. Nyt kun olen vanha ja viisas, valitsin saamieni farkkujen vain maltillisen rivin mohikaanipääniittejä ja päätin sijoittaa ne vyötärönauhaan vyölenkkien väliin. En kuitenkaan käytä ikinä vyötä, hirveä homma vyön muistamisessa puhumattakaan etsimisestä.

2015-04-25-stellaharasek-diesel-denimmasterstudio-62015-04-25-stellaharasek-diesel-denimmasterstudio-72015-04-25-stellaharasek-diesel-denimmasterstudio-82015-04-25-stellaharasek-diesel-denimmasterstudio-92015-04-25-stellaharasek-diesel-denimmasterstudio-10

Poimin kuitenkin kohteekseni kireimmät pillit, jotka löysin miesten osastolta. Hoen tätä aina, mutta vielä kerran kiellon päälle – kaupoissa kannattaa aina kurkata myös sinne miesten puolelle! Ja ainakin sovittaa tuota Sleenker-mallia, jos sattuu tykkäämään androgyynistä siluetista. Haalistuneesta harmaasta denimistä tuli juuri olennainen osa tulevan kesän pukeutumissuunnitelmaani. Farkut näkyvät toiseksi ylimmässä otoksessa. Kuvissa vilahtavia sinisiä peruspillejäkin harkitsin, olivat niin pehmeät päällä että niissä olisi voinut nukkua.

2015-04-25-stellaharasek-diesel-denimmasterstudio-112015-04-25-stellaharasek-diesel-denimmasterstudio-122015-04-25-stellaharasek-diesel-denimmasterstudio-132015-04-25-stellaharasek-diesel-denimmasterstudio-14

Kustomointihärveli on muuten se sama, jota Dieselin työntekijät käyttävät farkkujen niittaamiseen farkkuja merkin tehtaissa. Pitäisiköhän vaihtaa alaa? Niitin painamisesta denimin läpi kuuluu sen luokan loksahdus että rinnassa hyrisee. Voittaa kuplamuovin mennen tullen.

Kuvat (myös blogin eka belfie!) Mikko Rasila

4 thoughts on “Muina niittinikkareina

  1. Hei vinkkaisitko mitkä on noi ihanat nilkkurit jotka sulla on näissä kuvissa? Erittäin jees :)

  2. Onko turha toivoa enää sitä hiuspostausta, jota aikoinaan lupailit vai oletko luopunut ideasta? Uusi asunto näyttää kyllä ihanalta. :-)

  3. Upee toi belfie :D Taidan muuten just ehtii tonne! Eri juttu sitten löytyykö mun pyllyyn istuvat farkut..

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.