Villapaitamuija

Niin, juuri kun pääsin puhumasta niistä paljaista sääristä yhdistettyinä neuleisiin ja nilkkureihin. Yhdistelmä on ikuinen syyssuosikkini, en kyllästy. Onneksi sen saa päivitettyä helposti viileneviin päiviin ensin ohuilla ja sitten paksummilla sukkahousuilla. Muhkeat neuleetkin ovat jotenkin parhaimmillaan kun niissä voi viilettää sellaisenaan kaduilla, tarvitsematta vielä takkia. Ensin lisään pipon, sitten huivin, takki vasta sitten kun täytyy. Kunnollisessa villakerroksessa pärjää itseasiassa yllättävän pitkälle, kunhan kaduilla ei käy kylmä tuuli. Tai sitten olen vaan parantumaton optimisti, joka on vakaasti päättänyt nauttia alkusyksystään niin pitkään kuin suinkin itsepetokseltaan pystyy.

2015-10-07-stellaharasek-marimekko-12015-10-07-stellaharasek-marimekko-2

Pitkä tummanharmaa Kettinki-palmikkoneule ja samaan sarjaan kuuluva pipo ovat suosikkejani Marimekon syysmallistosta. Vaaleanharmaalla terästetty neulos hohtaa kauempaa melkein hopeisena. Tykkään hulluna tuosta tunikapituisesta neuleesta, joka ei kaipaa kaverikseen kuin hyvät kengät ja nahkalaukun. Väljä jättivillapaita on kaikessa vaivattomuudessaan niin petollisen mukava, ettei sitä huvita riisua. Korolliset nilkkurit päivittävät neuleen tapaamisia täyteen buukattuun työpäivään, vapaalla olen vedellyt lenkkareilla. (Siltä varalta, että joku teistä kiinnostui, pakko vinkata, että Kettinki-neuleita on tullut hetki sitten myyntiin todella rajoitettu erä, joka löytyy ainoastaan Forumin uudesta Marimekko-myymälästä ja myydään superhalvalla -40% hintaan. Sarjaan kuuluu lisäksi myös huivi.)

2015-10-07-stellaharasek-marimekko-32015-10-07-stellaharasek-marimekko-4

Suhteeni viininpunaiseen vaihtelee varovaisesta kiinnostuksesta kiihkeään innostukseen. Harmaan seurassa se näyttää kyllä herkullisen hyvältä. Olen tähän saakka sportannut sitä lähinnä kynsissä – seuraavaksi ehkä nahkalaukku? Kassi oli kuvauslainassa, vähän kiinnyin. Koko sopii naiselle, joka kantaa mukanaan koko elämänsä ja ehkä vähän muutakin. Siis esimerkiksi minulle niinä päivinä, kun olalla on treenikamat ja koko liikkuva toimisto tietokoneesta kamerakalustoon.

2015-10-07-stellaharasek-marimekko-5

NEULE, PIPO & NAHKALAUKKU* MARIMEKKO
ACNEN NILKKURIT STOCKMANNILTA
AURINKOLASIT THE ROW
*SAATU/LAINASSA

 

Kuvat Mikko Rasila

23 thoughts on “Villapaitamuija

 1. Moi.
  Nuo Acnen nilkkurit ovat aivan mahtavat. Itse olen ostanut myös vaikka ovatkin naisten ja itse olen miespuolinen. Hyvää Uutta Vuotta 2016.

 2. Oi! Enpä olis (anteeksi) uskonut että Marimekon vaate vois näyttää noin hyvältä! Aivan ihana tuo neule, ja tosi kivasti yhdistelty. Toimii varmaan kivasti myös sukkisten kanssa. Hmmm…. jokohan ne kaikki meni sieltä Forumista :D

  • Toimii kyllä, testasin! En tiedä onko niitä vielä jäljellä, mutta kannattaa varmaan toimia nopeasti jos kiinnostaa. Pieni erä ja pudotettu hinta…

 3. Ihanaa ihanaa ihanaa

  Kommentoin harvoin, koska ujous…

  Olen niin rakastanut kirjoituksiasi ja kuviasi viime kuukausina. Oikeastaan aina, jo vuosia, mutta erityisesti viime aikoina. Paitsi että kirjoitat niin hyvin ja ihastuttavasti, myös inspiroit. Kuumeisesti odotan kirjaasi. Kiitos, että kirjoitat.

  • Suski! Kiitos ihanasta kommentista – älä suotta ujostele! Ihanaa, että luet.
   xxx

 4. Hei upeet kuvat! Voi että! Ihana valokin, vai säteileekö se sinusta? Kuvittelenko vai olisiko kuvioissa ehkä jopa uusi rakkaus?

   • Kävin tsekkaamassa ja ilmeisesti oli alkanut kaduttaa että myivät alessa: kaikista hintalapuista oli revitty ale- hinnat pois… Eli tuo pitkä versio maksoi 215 euroa.

  • Vitsi, en ole nyt kotona enkä muista sitä ulkoo, mutta tarkistan heti kun pystyn!

 5. Viininpunainen on upea väri, harmaan kanssa mutta taas mustan parissa se näyttää joskus liiankin raskaalta. Hyrr! Miten muuten tarkenit paljain kintun näissä asteissa?

  • Nojoo, harmaan kanssa se pysyy just sopivan kevyenä. Kuvat on otettu tovi sitten, kun oli vielä ihanan lämmintä!

  • TIESIN että tykkäät. Jos uit niin suuntaa sinne Forumiin, noita ei saa muualta!

 6. Vitsi nuo nilkkurit on kyllä kauniit. Vaan olispa nuo sääret… Niitä ei taidakaan saada kaupasta ;) Hei saako toivoa soittolistaa syksyyn? Edelliset on kuunneltu jo puhki!

  • Hei saa toivoo! Onkin jo vähän niinku työn alla, kiva kuulla että sitä odotetaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.