Waiting for the right time

Kosteiden kesäpäivien hyvä puoli: saa käyttää lempinahkarotsiaan ja solkikenkiä, jotka kilisevät kävellessä. Ryhti oikenee yrittämättäkin, kun kilometrin päässä kuullaan, että täältä meitsi tulee. Vagabondin nahkanilkkurit on hankittu vuosia sitten ja symbioottinen suhteemme jatkuu yhä.

2014-06-16-stellaharasek-leatherjacket-01

Buckle up, I say! The black ankle boots are one of my favourites. Perfect for a rainy summer day.

M83 – MIDNIGHT CITY

18 thoughts on “Waiting for the right time

 1. Ois pitänyt ostaa nuo bootsit kun niitä myytiin, on niin makeet soljet! Se vajaa 100€ oli sillon vaan ihan liikaa opiskelijabudjettiin, Nyt vähän harmittaa vaikka korvikkeita, ei niin hienoja tosin, on kertynyt muutama pari.

  • Voih! Huutiksesta ja kirppareilta voi toki koittaa onneaan, ei sitä ikinä tiedä koska osuvat vastaan. Mallin nimi on Ramona.

 2. Hei mistä noita pillifarkkuja oikein saa? En ole löytänyt mistään vaikka olen etsinyt melkein (kröhm) siitä asti kun ne on olleet taas (!) muodissa. Taskut pitää olla isot ja matalalla, vyötärön aika matala myös.

  • Hei, nuo meitsin farkut ovat Nudiet. Superhyvät ja kestävät, suosittelen. En muista nyt kuollakseni mistä ne ostin aikoinaan, mutta ainakin Carlingsissa myydään Nudien farkkuja.

 3. Minulle viikonloppuna kiteytettiin, mikä Suomen ilmastossa eniten mättää. Se on tietenkin jatkuva, loputon, jäytävä märkyys. Vaikka oivallukset ovat minusta yleensä riemastuttavia, tämä oli osuvuudessaan niin masentava, etten osaa piristyä edes nahkarotsista – mikä on tosi hyvä, koska en omista sellaista Minulla on vain hieno, todella keltainen huppari, joka auttaa harmauteen – MUTTA EIHÄN SE OLLUT MIKÄÄN ONGELMA. Niisk.

  (Anteeksi säänarina. Nyt ensimmäistä kertaa tekee mieli valikoida itselleen uusi kotimaa.)

  • Loputon, jäytävä märkyys kyllä kuvastaa varsin hyvin tätä kaikkea. Keltainen huppari kuulostaa silti loistotavalta pysyä lämpimänä, kun ulkona vihmoo räntää KESÄKUUSSA. Saatana.

 4. Hei!
  Kun kerroit aikeistasi luopua pyörien päällä lepäävästä sängystäsi, myitkö sen? Haluan sellaisen sängyn, tarpeeksi matalan pentukoiran kiivettäväksi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.