Arkiunivormu

Pukeutumiseni perustuu erilaisiin univormuihin, jotka on helppo vetää päälle ja unohtaa. Tässä niistä yksi: lököttävät farkut, valkoinen paita ja olan yli pujoteltava pikkulaukku, joka jättää kädet vapaiksi tärkeämpiin asioihin. Kuten rautakauppavisiittiin ja roseeviinilasilliseen, jonka sen jälkeen tarvitsen.

2015-08-25-stellaharasek-dailystuff

AURINKOLASIT THE ROW
VÄLJÄ TOPPI SAATU BOOMERANGILTA
NAHKALAUKKU FILIPPA K
MIESTEN FARKUT ZARA

 

12 thoughts on “Arkiunivormu

 1. Uniformut on parhautta. Varsinkin tyylikkäät uniformut jotka ovat mukavia päällä. Paljon ylä- ja alaosia joita voi lasten pukeutumis hoputtamisen ja keittiön siivoamisen välissä vetää sattumanvaraisesti päälle ja vetäistä jalkaan eteisessä mitkä tahansa kengät (paitsi postilaatikkocrocsit tai hiekkalaatikkolenkkarit) ja näyttää ihmiseltä.
  Itsellä myös sama pikkulaukku lähes jokapäiväisessä käytössä. Vetää helposti sisään kännykän, huulirasvan, pankkikorttikotelon sekä puuterirasian, peitevoiteen, huulipunan, puuteripaperit ja kamman. Sekä koti- ja autonavaimet. Ja kourallinen pikkukolikoita. Ja rusina-aski.

  • Rusina-aski! Ihana. Rakastan kyllä tuota laukkua, se on täydellisen kokoinen niin moneen. Ja nimenomaan kiirelähtöihin nuo univormut ovat ihan omiaan: ei tarvitse aina keksiä pyörää uudestaan, kun voi luottaa hyväksihavaittuihin yhdistelmiin.

 2. Yksinkertaisen tyylikästä :) Täällä vielä etsitään sitä täydellistä pientä (mutta ei liian pientä) nahkalaukkua.

  • Voin kyllä suositella tuota Filippan pikkulaukkua! Mahtuu just kaikki mitä tarvitsee, eikä joudu ahtaamaan.

 3. Jei ;) oon miettiny aina, että mistä vois löytää ns miesten farkut..? Siis hyvät :) ja, että käyttääköhän kukaan mimmi myös niitä.. joten, siis zaraan kokeileen! Kiits :D

  • Zarasta olen tosiaan nuo muistaakseni löytänyt, joskus vuosia sitten. Eivät olleet ostohetkellä ihan noin risassa kunnossa ;)

  • Täällä ainakin yksi mimmi joka käyttää miesten farkuista pätkäisemiään farkkushortseja. Aikani etsin sopivia naisten malleista, mutta ne olivat aina jotenkin liian….. Noh, istuvia. Sitten testasin piruuttani kirpparilla miesten farkkuja ja ah, nyt omistan täydelliset farkkushortsit; rennot, hiukan kuluneet, sopivasti lanteille asettuvat. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.