Terveisiä Tehtaankadulta

2015-04-22-stellaharasek-raksa-01

Instagramiani @stellaharasek seuraaville ei tule yllätyksenä missä merkeissä viime päivät ovat kuluneet. Lisää aiheesta luvassa pian.

14 thoughts on “Terveisiä Tehtaankadulta

 1. Jos käyttää maalatessa Mr. Bean -metodia, niin kannattaa poistua asunnosta ennen kuin maalipurkki räjähtää : )

   • No Mr. Bean ekaks käärii kaikki asunnossaan olevat tavarat, kuten esim. viinirypäleet yksittäin sanomalehteen, etteivät ne siis maalaudu, ja sitten hän sytyttää huoneen keskellä valkoisessa maalipurkissa olevan uudenvuodenpommin. Helppoa ja nopeaa. Tuli nyt siis vaan jostain syystä mielen tämä…

 2. Ymmärsin, että kyseessä on vuokra-asunto? Silti remppaatte sitä? Erikoista. Maksaako vuokranantaja materiaalit? Entä työstä?

  • Moikka Maiju, vuokra-asunto kyseessä, kyllä. Meillä on omistajan kanssa hyvä sopimus ja yhteisymmärrys asiasta!

   • Ok, tää oli mulle ihan uusi juttu. En tiedä pystyisinkö itse motivoitumaan remppaamaan toisen omaa. Jotenkin se omistusasuminen ja sillä tulevan eläkkeen tienaaminen ym. säästäminen on iskostunut minuun. Omaa olenkin sitten rampannut vaivoja säästämättä, koska kyse on myös sijoituksesta.

    Sitten toisaalta en tiedä uskaltaisinko antaa vuokralaisteni rempata asuntoani. Ehkä sinä vuokraatkin asuntoa joltain kaverilta? Kaveriin voisinkin luottaa sen verran.

    • Ymmärrän toki kantasi asiaan! Itse en ole kiinnostunut juuri nyt tai lähiaikoina ostamaan asuntoa, joten vuokra-asunnon remppaaminen omaan makuun ei tunnu mitenkään hukkaanheitetyltä vaivalta, on se kuitenkin minun kotini ja toivottavasti pitkään.

    • Elämäntilanteet vaihtelee, ymmärrän kyllä. Itsekin asun parhaillaan ulkomailla vuokralla ja omassa asunnossa Helsingissä on vuokralaiset. Onni muuten on vuokralaiset, jotka ovat selkeästi ihastuneita kotiisi ja pitävät siitä hyvää huolta :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.