Show me how you do that trick

Huh! Kun maleksii viikosta toiseen sinnepäin sutastuissa ripsiväreissään ja perustelee puuterin puutetta laiskuuden sijaan “luonnollisuudella”, unohtaa millaisiin taikoihin oikeaoppisin ottein sipaistut valovoiteet ja muut purnukat pystyvät. Nopeimmat arvasivat jo “oikeaoppisista otteista” etten puhu itsestäni. Joko Marielalla on hyppysissään universumin tähtitomua tai sitten hän on muuten vain työssään pelottavan taitava. Voin nimittäin kertoa etten näyttänyt aivan tältä kun heräsin lauantaiaamuna.

2013-11-stellaharasek-gtie-marielasarkima-012013-11-stellaharasek-gtie-marielasarkima-02

Oli tähän spektaakkeliin syykin: löysin itseni eilen gTIEn kuvauksista, enkä ollut ainoa. Jopa kuvausassistentit pääsivät kulisseista Mikon kameran eteen. Projekti on pian valmis, lisää aiheesta luvassa lähipäivinä.

All I need for Xmas is a lovely lady such as Mariela to make me look human every morning.

Photos by Mikko Rasila

8 thoughts on “Show me how you do that trick

  1. *Plim, tähtitomuhuiskaus!*
    Aikamoisen ihana oli sua meikata, kaanis naanen kun olet! Ja niin viettelevän pehmeälinjainen on otsasi hiusraja….! :D

    • Kiitos Martina! Ja niin, samaa täällä ihmetellään – ei siitä mun mielestä montaa päivää ole, kun se ylsi nipinnapin poninhännällä.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.