Täsmälääkkeitä

Viikon huono uutinen on, että kämppäkaverin kaksi viikkoa jatkunut flunssahelvetti, jota kutsumme tuttavallisesti tuberkuloosiksi, on iskenyt seuraavaan pahaa-aavistamattomaan uhriinsa eli meikään – juuri silloin kun ei olisi yhtään aikaa maata sängyn pohjalla. Tämä on onneksi vielä asteella “nuha, köhä ja ketutus”, joten taistelen tautia vastaan teellä ja valkosipuliövereillä. Se pitää ainakin tehokkaasti huolta siitä, että tuberkuloosi ei tartu kehenkään muuhun, koska kukaan ei halua tulla lähelle.

2015-10-29-stellaharasek-athome-1

Siltä varalta, että tauti tärähtää todenteolla päälle ja vietän loppuviikon vällyjen välissä, nyysin työhuoneesta arkkitehtivalaisimen ja kiikutin sen sänkyni viereen. Sen kajossa voi sitten maata kuin makkara ja katsoa kaikki internetin mäyräkoirapentuvideot.

2015-10-29-stellaharasek-athome-2

Tämä onkin muuten hyvä päivä korkata käyttöön synttärilahjaksi kämppikseltä saatu superseerumi. Pakkaus on niin kaunis, että odotan, että orastavan flunssan lisäksi ainakin viiden vuoden verran kilometrejä pyyhkiytyy kasvoilta. Raportoin tuloksista sitten.

2015-10-29-stellaharasek-athome-3

Seuraavaksi lääkitsen itseäni kyllä lasillisella kuohuvaa, koska sain viime tingassa kutsun uuden Bondin leffanäytökseen ja agenttietkot odottavat. Ehkä jätän tällä kertaa valkosipulit kotiin ja varustaudun sen sijaan villalla.

15 thoughts on “Täsmälääkkeitä

 1. Tässä ois erikoistehokas vahvistaja. Jo yli 16 vuoden kokemuksella ;) oliiviöljy+hunajaa ja sitruunaa, ja ääntä kohti. Se kulkee nimellä Espanjalainen yskänlääke, mutta tuhoaa siis kaikenlaisia viruksia! Ainakin pari kolme kertaa päivässä ja viimeisin illalla. Lenssu taittuu oikeasti nopeasti ;))

  Ylläpitäjäksi käy myös. Samaten hyvä troppi on 2 dl oliiviö.+2 rkl kurkumaa+1-2 tl mustaa pippuria. Sekoita ja 1-2 tl , mieluiten aamuisin ja tyhjään vatsaan. Mä teen tätä suhteessa 4 dl kun laitan sitä vähän kaikkeen ns ruokaan etc! Suosittelen ♡
  Toipumisia!

 2. Sinkki + c-vitamiini. Eli cashew pähkinöitä ja tyrnimarjamehua. Itse join puolukkamehua+finrexiä niin että korvista tuli ulos. Just alkaa olla itseltäni ohi tuo pahin vaihe. Kaksi tyynyä on ehdotonta sekä iso nessu varasto! Onnea paranemiseen!

  • Hei sinkki! Totta! Kaivelen kaapista. Kiitos muistutuksesta. Huh, paranemisia sinnekin!

 3. Kuulin juuri itselle uuden vinkin flunssan karkoitukseen: ensimmäisten oireiden alettua juo 1-2 litraa vettä. Omalla kohdalla jo liian myöhäistä, mutta kannattaa kokeilla

  • Ai tarkoitatko, että putkeen? Koska tuleehan tuo juotua jokatapauksessa päivän aikana, mutta ilmeisesti kertatankkaus olisi se, mikä auttais?

   • Kertatankkauksena, vaikka sitten keskellä yötä kun kaktus ilmestyy kurkkuun. Se litrakin tekee jo aika tiukkaa itselle. Laittaa kuulemma kehon puolustussolut töihin tai jotain vastaavaa :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.