White denim

Omassa pukeutumisessa on tervettä joskus rikkoa tuttuja tapoja. Meillä kaikilla on oma tyylimme ja turvavaatteemme, mutta välillä niitä kannattaa kyseenalaistaa. Itse saan parhaat ideani usein naistenvaateosastolta ja teen sieltä usein löytöjäkin, koska miesten puolella on suoraan sanottuna suppea ja tylsä valikoima. Olisi helpompaa, jos kaiken korvaisi yksi yhteinen vaateosasto, jossa huomioitaisiin kaikenkokoiset.

Myös idea valkoisista farkuista lähti naisten muodista, sillä joka toisella tytöllä tuntuu olevan valkoiset farkut. Olen käyttänyt aina mustia farkkuja, ehkä siksi ajatus valkoisista housuista alkoi tuntua virkistävältä poikkeukselta. Olipa vaan helvetin hankalaa löytää valkoiset miesten farkut. Kerrankin kävi tuuri ja löysin alennusmyynnistä viimeisen parin omaa kokoani.

Valkoinen on värinä arka, se on selvä. Reisille tippuneen ruoanmurusen jättämää jälkeä on vaikea peittää. Punaviinin roiske näkyy ja likaiset kädet tulee pitää kaukana. Olen huoleton vaatteideni suhteen, mutta valkoisia vaatteita käyttäessä keskittyy täysin uudella tavalla. Liikaa en kuitenkaan varo, sillä loppujen lopuksi ne ovat kuitenkin vain farkut. Kahvi- ja ketsuppitahroilla saa vastaantulevat hymyilemään ja kavereiden kesken hyvät naurut.

Valkoiset farkut jalassa olo ei ole ihan perus. Ilmassa on ripaus vaaran tuntua. On voimauttavaa, kun päällä on jotain omista tavoista poikkeavaa. Kivaa vaihtelua saada mustien farkkujen rinnalle valkoiset. Mitähän seuraavaksi, värejä? Kuoseja?

JACKET | GANT RUGGER
JEANS | LEE
SHOES | EMPORIO ARMANI
SWEATER | ONLY & SONS

PHOTOGRAPHY BY STELLA HARASEK

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.