Raitamuija

Jotkut asiat eivät vaan millään mene muodista, jos minulta kysytään. Uusi ihastukseni on ranskalainen Armor Lux, joka selvästi tietää miten minä pidän raidoistani: mutkattomina ja merellisinä. Enää puuttuu purjevene – ja joku, joka osaa purjehtia sillä.

2015-09-07-stellaharasek-stripes-12015-09-07-stellaharasek-stripes-2
ARMOR LUXIN KANGASKASSI & KANGASTOSSUT PETIT ST LOUISISTA

Kuvista kiitos Mikko Rasila

22 thoughts on “Raitamuija

  • Kiitos, Mikko on taitava kuvaaja! Kuvaamme molemmat Nikonin kalustolla, mulla on tällä hetkellä runkona D750 ja Mikolla taitaa olla joku D80-sarjan runko.

 1. Samantyylistä kassia myydään sisustusliikkeissä säilytykseen, esim WC -paperit, likapyykit , lehdet paperinkeräykseen yms.

   • Joo, tykkään nimenomaan siitä, että kassissa on kaikki yksityiskohdat kohdallaan: kauniit mittasuhteet, rento mutta napakka puuvillakangas, tarpeeksi paksut ja pitkät hihnat, oikeanlainen tummansinisen sävy ja ennen muuta VETOKETJU, joka pitää kamat kassissa.

  • Joo, samanhenkisiä on näkynyt useissakin paikoissa! Olkalaukuksi en niitä tosin ottaisi ;)

  • Ps. Hitto tota sun rusketusta… Käytätkö jotain itseruskettavaa kun se pysyy noin hyvin? (pliis sano että käytät, ni meillä muillakin on jotain mahdollisuuksia)

  • Moikka Julia, kassi on muistaakseni ensi kevään mallistoa ja tulee myyntiin tuonne Petit St Louisiin. Kauppa-auton kyydissä saa tilattua Lahdesta Helsinkiin, jos asut täällä!

   • a-haa, se onkin siis vasta _tulossa_ myyntiin… juuri kiroilin, että en ainakaan löytänyt verkkokaupan puolelta. odottelua peliin, siis… :)

    • Joo, ei valitettavasti vielä saa, mutta pian! Kannattaa laittaa putiikkiin sähköpostia tai pirauttaa, jos haluaa varmistaa milloin kasseja tulee, ja vaikka varata omansa jos haluaa. Niitä ei varmaan hirveän montaa tule.

 2. Laukku on kiva, ja nuo espadrillot IHANAT!! ☆ Tänä kesänä en itse investoinut “espoihin”, vaan ostin Sköna Marien sandaalit (aika samantyyppiset kuin Birkenstockit, malli vain miellytti omaa silmääni hiukan enemmän joten päädyin Marieihin). Niillä olen hiihdellyt käytännössä koko kesän, rannalta puistoon ja kaupungin kaduilta pellonpientareelle. Sanokaa vanhaksi, mutta anatomisesti muotoillut nahkasandaalit ovat suunnilleen parasta, mitä kesällä voi päälleen pukea.

  • Ymmärrän. Itsehän olen vedellyt kanssa koko kesän mukavimmissa kengissä jotka omistan – Birkenstockeissa, paksupohjaisissa espadrilloissa, varvastossuissa ja *köh* lenkkareissa. Tyyli ennen kaikkea! Eiku. No, onneksi nykyisin on monta tapaa olla tyylikäs.

   • Juurikin näin. Nuorempana kärsin ihan liian monesta rakosta varpaassa vain, koska oli ihan pakko keekoilla epämukavissa mutta hyvännäköisissä kengissä. Nykyään olen aivan liian mukavuudenhaluinen sellaiseen. Onneksi moni muukin tuntuu olevan samoilla linjoilla, koska Birkenstockit ja muut mukavat kengät loistavat catwalkeja myöten kaikkialla. Tällaista kehityssuuntaa kannatan! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.