Her life was saved by rock ‘n’ roll

Ruisrock kiittää ja kuittaa! Seitsemän pitkän päivän työputki painaa jaloissa ja päässä, vaikka viimeiset kolme päivää ovatkin kuluneet festarihumussa ihan mahtavien ihmisten keskellä. Huomenna enemmän kuvia ja kuulumisia, nyt kaadun sänkyyn.

2015-07-05-stellaharasek-ruisrock-12015-07-05-stellaharasek-ruisrock-22015-07-05-stellaharasek-ruisrock-32015-07-05-stellaharasek-ruisrock-4

Yllä valikoituja kuvakulmia festarivarustukseen. Ainoat kengät, joilla jaksaa kipittää kolmetoista tunnin pituisia päiviä rakoille kuluneilla jaloilla. Helteen (lue: hien) takuttama tukka, jolle ei jaksa kolmantena festaripäivänä edes yrittää tehdä mitään. Yhtiökumppaniltani pöllin parhaan tavan kuljettaa kulkulupaa mukana: kun sen sitoo vyötärölle se ei tipahda tai unohdu, vaikka vaatteet vaihtuvat lämpötilan, vuorokaudenajan ja mukavuudenhalun mukaan.

THE VELVET UNDERGROUND – ROCK AND ROLL

14 thoughts on “Her life was saved by rock ‘n’ roll

 1. Moi :) hmm..tää ny ei liity tähän postaukseen, mutta oon yrittäny tsekkailla sitä Samulin torikahvilaa etc, jos sieltä jo saisi sitä puuroo :D? Mutta, oli tai ei, mä meen sinne ny 10 pv ;) harmi on se, että mun dösä on vasta puolenpäivän aikaa kampissa ja en tiedä ees koko toria :). Mutta sinne on päästävä!
  Pidetään peukkuja, että jtn herkkuja on jälellä!
  Mukavaa viikkoa ☆☆☆

 2. Mahtava passiviritys, ja hyvät vatsalihakset. Mistä NOITA saa?! Nimim. kiinnostunut-83

  • En ehtinyt valitettavasti nähdä kuin ihan alun ja lopun, mutta niiden perusteella kyllä tykkäsin – entäpä itse?

  • Kyseessä on Vagabondin Ramona-malli, mutta se oli myynnissä valitettavasti jo useampi vuosi sitten (noin 5 vuotta sitten, en muista ihan tarkalleen).

   • Kiitos kun kävit vastaamassa! Mulla näköjään kesti tässä vähän kauemmin.

  • Vastaus tulikin tuossa jo, Vagabondin nilkkurit tosiaan ja mallin nimi on Ramona. Kuuluivat johonkin männävuoden mallistoon – olen saapastellut näissä muistaakseni ainakin sen neljä-viisi vuotta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.