Ruisrock, osa 1

2015-07-04-stellaharasek-ruisrock

Ruissalossa kaikki hyvin! Jaloissa on rakkoja, nenässä aurinkolasien piirtämiä rusketusrajoja. Liikkuminen kymmentuhatpäisen yleisömeren läpi aikataulujen vaatimalla vikkelyydellä on osoittautunut mahdottomaksi tehtäväksi, onneksi olen löytänyt erilaisia metsäteitä ja huoltoreittejä joita pitkin puikkelehtia lavalta toiselle. Olin vielä pari päivää sitten lopettamassa taas kahvinjuomisen – sitten muistin, että festariviikonloppu ja kaksitoistatuntiset työpäivät eivät muodosta otollisimpia olosuhteita suurille elämänmuutoksille. Annan kofeiinittomalle elämälle mahdollisuuden heti kun Turusta on selvitty takaisin kotiin. Aurinko paistaa Ruissalon ylle, kädessä on aamun toinen kahvimuki ja hiekka narskuu varvastossujen alla. Toinen festaripäivä alkakoon.

PS. Pahoittelisin suttuisia puhelinkuvia, mutta se kuuluu festarihenkeen.

20 thoughts on “Ruisrock, osa 1

  • Moikka Aila, anteeksi vastauksen viive. Viestintätoimistoni Mellakka Helsinki vastasi festivaaleilla mediarumbasta, kuten artistien haastatteluaikatauluista, kuvausluvista, pressipasseista, medianäkyvyydesta ja sen sellaisesta. Käytännössä paljon aikatauluttamista, soittamista, suunnittelua, säätämistä ja juoksemista edestakaisin backstagelta toiselle.

   • ok, kiitos vastauksesta : ) Ajattelin vaan, että jos jotain juttuja johonkin lehteen, niin olisi voinut vilaista : ))

 1. Te teette kolun kanssa kaiken samalla tavalla? Viimeksi kahvin lopetus. Jos on pieni elämä kannattaa varmaan sopia mistä bestiksen kanssa jakaa blogissa. Kun tylsää kaanonia lukisi.

  • Moro Kaisa, en tiedä kauanko olet lukenut blogiani, mutta olen yrittänyt lopettaa kahvinjuomisen varmaan noin kymmenen kertaa viimeisen kahden vuoden aikana. Tällä hankkeella ei ole mitään tekemistä kenenkään muun kanssa enkä tiedä miten kahvinjuomisen lopettaminen liittyy myöskään “pieneen elämään”.

  • Kolu on kylläkin blogannut alkoholin lopettamisesta, ei kahvin ;)

   Tosin kun on ystävänä noin mahtava tyyppi kuin Stella, sitä vaan haluaa tehdä samoja asioita ja hengata samoissa paikoissa. Minkäs teet!

     • Uuh! Okei, no sit tajuun! Hmm.. ookko kokeillut Efamolin helokkiöljykapsuleita, ja oliiviöljyä aina aamuisin ekana suuhun 1-2rkl? Osalla auttaa. Kun aikoinaan kahvihan tehtiin ns siksi, että sitä laitettiin muutama tippa maidon joukkoon, jotta kalsium imeytyisi paremmin.. No, nyt kun miettii, missä järjestyksessä sitä juodaan.. :D Kahvi kyllä kuivattaa, ja syö ns rasvaa ;))

     • Hmmm! En oo kokeillut. Mihin noiden siis pitäisi auttaa, niihin kortisolitasoihinko?

     • Jep.. hmm.. tässä on hieman pieni tila ns kertoa isommin, miten nuo kehoon ja hormoneihin vaikuttavat. Ja, olet kokonaisuus, johon tietty eri asiat vaikuttavat.. :) kuten me kaikki. Itseltäni meni vuosia, kun kokeilin eri öljyjä etc kehon eri alueisin etc. Ja, nämä ovat tehokkaimmat.. erityisen parasikinä on Kalanmaksaöljy!! Se on aurinkoa kropalle ♡.. ja, esim tietyille ihmisille mm kookosöljy aiheuttaa nousua ns miinuspuolelle, kun taas joillekin se sopii. Itselleni se ei sovi :) ja, no, tää osaaltaan sivuaa duuniakin, ja sanon periaatteessa mitä mulle “kuvina” tulee :D täällä pohjoisen tähtien alla on tietyt lainalaisuudet, ja silloin noi asiat toimii. Toki, jos on stressiä, niin sehän pitäs saada kehon solumuistista pois. Nykyään sekin on jo mahollista! Huippujuttu :D

 2. Näin sut eilen, melkein tulin moikkaa mutta jänistin sittenkin. Oot luonnossa paljon pidempi ku olen kuvien perusteella kuvitellut :o Aivan ihana tukka!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.