Tervehdys Turusta

Työviikkoni huipentuu Ruisrockiin, johon olen varustautunut asiaankuuluvalla tavalla. On semisäädytön hellehepene, kurankestävät kengät, aurinkolasit, bändipaita, lempihattu ja ainoa hiustuote jonka huoleton festarihippi tarvitsee, suolasuihke. 

2015-07-03-stellaharasek-ruisrock-12015-07-03-stellaharasek-ruisrock-22015-07-03-stellaharasek-ruisrock-32015-07-03-stellaharasek-ruisrock-4

On myös tietokone, puhelin täynnä tuotantotiimiin kuuluvien pikavalintoja, nippu aikatauluja ja työlista täynnä kaaoksenhallintatehtäviä. Uskon silti ehtiväni kumota kaljan tai kaksi, katsoa ainakin pari keikkaa ja heilua hellehepeneessä hevin tahtiin. Helteistä viikonloppua, olittepa sitten täällä tai jossain toisaalla!

10 thoughts on “Tervehdys Turusta

    • Moikka Saija, no nyt en muista merkkiä, sorry – oon hankkinut mekon ystävän kirppispinosta!

    • No kuule, mulla oli tämä sama paita aikoinaan hankittuna jostain kirppikseltä, suru oli suuri kun kulutin sen puhki. Täsmälleen samanlaisen löysin nyt Levykauppa Äxän valikoimista, sieltä tutkimaan siis.

  1. Samat pläänit, paitsi kaaoksenhallinnan sijaan aion myydä sulle ne kaliat. Kivaa viikonloppua!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.