Try a little tenderness

Hups. Ei ole hetkeen ollut ihan niin haastava aamu kuin tänään. Näitä ihmiselon kiusallisia hetkiä, kun tietää ettei voi syyttää ketään muuta kuin itseään. Tähän maanantaihin tarvitaan lempeä soittolista ja lämpimin villatakki, joka kaapista löytyy. Onneksi korot huijaavat olemukseen ryhtiä. Pehmeitä asioita päiväänne, palataan langoille illemmalla!

2015-10-19-stellaharasek-monday-12015-10-19-stellaharasek-monday-22015-10-19-stellaharasek-monday-3

Kuvat Mikko Rasila

FRANK SINATRA – TRY A LITTLE TENDERNESS

8 thoughts on “Try a little tenderness

    • Voih! Omani ovat Dotsista, oletko siis kysynyt sieltä löytyisikö varastosta kokoja?

  1. Oon kirjaimellisesti kuolannut noita hapsullisia nilkkureita, mutta noita ei saa enää mistään!? Sitten välähti, että mähän laitan astetta isomman vaihteen ja meen hakeen chapsit omiin saappaisiin :DDD Vois olla melko rouheet…!

    • Voi harmi! Ootko kysynyt Dotsista onko varastossa vielä kokoja? Chapsit saappaisiin, haha!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.