Ruutuja rannalta

Pää on pullollaan matkajuttuja, mutta nyt on aivan alkuun saatava pari rantakuvaa ulos systeemistä. Joka kerta kun pääsee hiekan, simpukoiden ja lämpimien aaltojen ääreen, tulee miettineeksi tarvitseeko ihminen oikeastaan mitään muuta. Ei ainakaan sillä hetkellä. Sitten katselen maailman ääriltä ottamiani kuvia ja huokailen, kunnes ystävät kyllästyvät ja “ehdottavat” katsoisinko mieluummin vaikka jotain elokuvaa.

2015-10-19-stellaharasek-khaolak-sensimar-12015-10-19-stellaharasek-khaolak-sensimar-22015-10-19-stellaharasek-khaolak-sensimar-32015-10-19-stellaharasek-khaolak-sensimar-42015-10-19-stellaharasek-khaolak-sensimar-52015-10-19-stellaharasek-khaolak-sensimar-62015-10-19-stellaharasek-khaolak-sensimar-72015-10-19-stellaharasek-khaolak-sensimar-82015-10-19-stellaharasek-khaolak-sensimar-92015-10-19-stellaharasek-khaolak-sensimar-102015-10-19-stellaharasek-khaolak-sensimar-11

Kuvat ovat Khao Lakista, Sensimar Beach Front Resortin rannalta. Kiitos Finnmatkoille ensimmäisten matkapäivien majoituksesta: vietin hotellissa pari autuasta päivää ennen kuin Thaimaan turismiviranomaisten laatima matkaohjelma (ja minuuttiaikataulu) alkoi. Reissulta on hullu määrä kuvia ja juttuja, jotka haluan jakaa – pitänee pilkkoa ne kerralla pureksittaviin palasiin, jotta ette huku niihin.

Kuvissa vilahtavan valkoisen pellavapyyhkeen sain ennen matkaa Nest Factorylta – luonnollisesti käytin sitä myös huivina, vilttinä ja rantamekkona. Mitä enemmän se rypistyi, sen kauniimpi siitä tuli. Parhaat asiat ovat sellaisia, pehmenevät ja paranevat vaan.

19 thoughts on “Ruutuja rannalta

  1. Upeita, kauniita kuvia ❤️ Matkakuume yltyy…perjantaina olemme lähdössä juuri tuonne ja samaan hotelliin
    Kiitos kuvista.

  2. Uuhhh… paljas iho… lämpö joka tunkeutuu siihen ja jää yöhön asti.. Kuuma hiekka jonka tuntee ytimessään asti.. Niin ihana “fengsui” koko kuvasarjassa! Sun kuviin pääsee niin helposti matkaan itsekin ;D! Kiitos!

  3. Hei meinaatko kirjoittaa vielä hotellista enemmän? Thaimaan matkaa varataan ennen joulua ja kiinnostais kuulla lisää. Se Marriott ois listalla kans.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.