How to stop time

2015-10-20-stellaharasek-howtostoptime

Sanat ovat Matt Haigin ja osuivat eteeni juuri oikeaan aikaan. Ehkä joku teistäkin tarvitsee niitä nyt.

29 thoughts on “How to stop time

  1. Oletko muuten ikinä käsitellyt ujoutta blogissa? Vaikutat tosiaan ujolta tyypiltään. Täällä yksi kroonikko ujo joka koittaa kovasti karaista itsensä siitä pois yrittäjyyden avulla. Olisi ihan kiva lukea josko siitä olisi sinulla omakohtaista kokemusta.

  2. Hei, pakko jakaa tämän viikon viisas lause, jonka kuulin eräältä viisaalta naiselta:
    “Meillä on kaikilla kaksi erityistä henkäystä; ensimmäinen sisäänhengitys, kun synnymme. Viimeinen uloshengitys, kun kuolemme. Yritetäänhän elää näiden henkäysten välissä niin, että kun viimeinen koittaa, olemme eläneet viisaasti, ylpeänä itsestämme ja aidosti sydäntemme mukaan.” Tämä kolahti niin paljon, että kyynelsilmin kirjoitan tätä nytkin…ihanaa keskiviikkoa, Stella <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.