HARMAAN HURMAA

Kas, löysin kansiokaaoksesta muutaman julkaisematta jääneen kuvan alkusyksystä, kun tarkeni vielä ilman takkia ja umpinaisia kenkiä. Olin näemmä oma värikäs itseni yhdessä rakkaista harmaista villapaidoistani. Jos olette joskus miettineet voiko ihmisellä olla liikaa harmaita villapaitoja, vuosien empiiristen tutkimusten perusteella todennettu vastaus on: ei voi. Kaapistani löytyy harmaita villapaitoja varmaan kymmenen ja jokaiselle riittää käyttöä. Syytän kaikesta keskivaikeaa fiksaatiotani armeijavaatteisiin, Matrixia, Luc Bessonin versiota Jeanne D’Arcista ja kaikkia 70-luvun muusikoita, jotka näyttivät täydellisiltä virttyneissä harmaissa paidoissaan ja pitkissä surffireuhkoissaan.

2015-11-29-stellaharasek-streetstyle-12015-11-29-stellaharasek-streetstyle-22015-11-29-stellaharasek-streetstyle-3

VILLANEULE HELMUT LANG
AURINKOLASIT THE ROW
HOUSUT & LAUKKU FILIPPA K
KOROT COS

Kuvat Mikko Rasila

12 thoughts on “HARMAAN HURMAA

 1. Harmaa, musta ja valkoinen on kyllä munkin luottopaletti. Niitä löytyy niin kotini seinistä kuin vaatekaapista (+ Huomasin juuri, että koiranikin on mustavalkoinen. Se on tosin valittu luonteen perusteella.).

  Mutta asiaan: sun hiukset on täydelliset!

  • Haha! Kun koiran luonne on sopiva, habitus seuraa perässä? Kiitos kaunis, itekin tykkään tukasta nykyisellään xxx

 2. Aina totean ihan samaa kun pähkäilen kaupassa harmaan villapaidan äärellä! Niitä ei voi ikinä olla liikaa! Aina kun tulee vaatekriisi, harmaa villapaita on se turvavaate joka pelastaa

  • No niinpä! Eikä tarvitse olla edes kriisi, tykkään harmaista (villa)paidoista ihan kriisittöminäkin päivinä.

  • Ooh, Filippa K:n liikkeestä kannattaa ainakin kysellä, Stokkallakin oon nähnyt!

 3. Olen niin samaa mieltä harmaista villapaidoista! Ostin äskettäin pari lisää, johon poikaystäväni totesi, että eikö sinulla jo ollut vastaavanlaiset. Ei ollut! Ihana tuo sinun paitasi kuvissa. Muutenkin näytät kauniilta!

  • Haha! Niissä on varppina kaikenlaisia tärkeitä nyanssieroja. Kiitos kaunis xxx

 4. JUMALAUTA miks mä en oo tienny Helmut Langista ennen? Pardon my French, mutta kun toi neule nyt on ihan täydellinen. Sinä tyylijumala!

  • No hei nyt googlaushommiin! Helmut Langilla on ihania vaatteita, mutta tuota nimenomaista neuletta en kyllä voi suositella – kaunis ku mikä, mutta nukkaa aivan helvetisti. Harmaata haituvaa saa keräillä kaikista muista vaatekappaleistaan joka kerta kun sitä käyttää.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.