A sparkling September

Takana hölmö ja hyödytön päivä, mutta ei takerruta siihen. Olen sentään pienten mäyräkoirien mielestä ansainnut tänään paikkani maailmassa tuomalla kotiin uusia puruluita. Toki olen myös oppinut elämästä monta arvokasta asiaa, kuten “valvominen aamuviiteen ei kannata, jos pitää nousta kahdeksalta” ja “älä tiputa puhelinta kokislasiin”. Tulipa kokeiltua sitäkin, ei tarvitse kokeilla toiste.

Mutta mutinoista muotiin: olen jatkanut pukeutumisessani samalla laiskalla linjalla kuin koko kesän tähänkin asti. Toisinsanoen yhdistellyt shortseja säästä riippuen sandaaleihin tai sopivasti potkittuihin buutseihin ja heittänyt päälle mustan tai harmaan t-paidan. Konjakinväriset nahkavyöt ja -laukut ovat saaneet toimittaa asusteiden tehtävää. Tosin tänään olin epätavallisen villi ja kiskoin jalkaan kimaltavat sukat – huh mitä hulluttelua, mitä seuraavaksi, värejä? Rento pellavaneule lämmittää harteita aamuisin, niistä on tullut yhtäkkiä syksyisen kirkkaita ja kirpeitä.

2013-09-stellaharasek-hernesaari-12013-09-stellaharasek-hernesaari-22013-09-stellaharasek-hernesaari-3

Black denim cutoffs stacked on top of a few inches of chunky footwear are pretty much all I’ve worn this summer. Just added a laid-back linen knit to keep me warm for the first chilly mornings of September. I’d love to call this “updating a favorite summer look for fall”, but I’m afraid it’s only me being lazy and refusing to dig out my jackets quite yet. Besides, I have no intention of giving up on summer as long as I can pull off bare legs without freezing my ass off.

Question of the day: is there anything a pair of sparkling socks can’t fix? If there is, I don’t want to know.

PHOTOS BY MIKKO RASILA

15 thoughts on “A sparkling September

  1. Näytät niin hyvältä tossa sivuprofiilikuvassa! Pitäisit useemmin tukkaa noin. Ja kaulahuivi on aivan ihana, taitaa kyllä olla aika vanha löytö niin ei enää varmaan saa mistään?

    • Hei kiitos, pidän itseasiassa tukkaa aika usein noin, mutta se harvemmin vaan päätyy kuviin. Huivi on melko tuore hankinta Gaudetesta, saattaa löytyä vielä, kannattaa käydä kysymässä!

  2. Ennen kuin katsoin kuvia, kuvittelin että “kimaltavat sukat” viittasi kimaltaviin sukkahousuihin… Olin ehkä hieman hämmentynyt – ja sitten – ahaa, nilkkasukat, joo, toimii! :)

  3. Ai että mä tykkään tästä uudesta blogista. Ulkoasu on AIVAN nappi, selkeä ja harmonien ja rauhallinen. Eipä sillä että vanha olisi jotenkin huono ollut mutta tässä on nyt sellanen hyvä maku. En osaa paremmin kuvailla :D

    • Moro Nina, hei kiitos ihanasta kommentista, huippua kuulla että tykkäät! Minäkin viihdyn, hyvä niin ;)

  4. Onko our legacyn neule uusi, täyttä pellavaa? Jotain sellaista pitäs itsekun löytyy. Tell me more

    • On kyllä! Miesten osastolta bongasin joskus kesällä, taisi olla syysmallistoa, ei muuta kuin tsekkailemaan! On ihanan ohutta ja laskeutuvaa, silti suht lämmin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.