Kiss me kiss me kiss me

Kun kaupungin kuumin punapää Katja Kokko soittaa ja kysyy johonkin, vastaus on kysymyksestä riippumatta aina kyllä. Jotkut ihmiset vaan ovat sellaisia, täynnä ideoita, joihin haluaa heittäytyä. Se ei toki ole vaikeaa, jos kyse on siitä, että Katja haluaa kokeilla meikkitaikojaan ja tehdä meikätytöstä kauniin! En ole viime viikkoina varsinaisesti ehtinyt panostaa peilin äärellä laittautumiseen. Jos ollaan rehellisiä, pidän tällä hetkellä saavutuksena sitä, että minulla on joka päivä ollut päälläni vaatteet (eikä kertaakaan yövaatteita).

2014-04-stellaharasek-jolie-organic-health-and-beauty-012014-04-stellaharasek-jolie-organic-health-and-beauty-02

Istahdin siis viime viikolla Jolien tuoliin. Ei hullumpi aamu, kameran takana pyöri rakastakin rakkaampi Dorit Salutskij. joka kuvaamisen ohella silitti, rapsutti ja haki aamupalaa. Katjan siveltimillä syntyi kovin vaivattoman oloisin ottein kirkas, kuulas iho ja utuiset sumusilmät – voi näyttäisipä aina tältä! Pienillä purnukoilla saa näköjään pyyhittyä kasvoilta kaiken väsymyksen, kun vaan tietää mitä tekee.

2014-04-stellaharasek-jolie-organic-health-and-beauty-032014-04-stellaharasek-jolie-organic-health-and-beauty-042014-04-stellaharasek-jolie-organic-health-and-beauty-05

Lopputulos ohjeineen ja vinkkeineen löytyy Jolien toimituksen blogista. Ajattelin testata, vaikka vähän epäilyttää saanko peilikuvastani omin voimin aivan yhtä hehkeän. Meidän tumpeloiden iloksi Joliesta löytyy onneksi sekä meikkauspalveluita että -kursseja, joissa niksit opetetaan kädestä pitäen. Otan vakavaan harkintaan, jos harjoitukset eivät tuota tulosta.

Katjan käsittelyssä on käynyt muuten myös Eeva Kolu ja Mili Kaikkonen, kannattaa kurkata jos kiinnostuit. Mili kävelikin Jolien ovesta samalla kun minä astuin ulos. Pieni kaupunki! Olin samaisena aamuna varannut Milin verkkosivuilta hänelle ajan kun maailmankaikkeus pudotti hänet eteeni.

I spent a sunny morning in the wonderful company of Katja Kokko from Jolie. The lady knows her cosmetics.

Photos by Dorit Salutskij

THE CURE – A KISS

14 thoughts on “Kiss me kiss me kiss me

 1. hassua, minusta sinä olet kauneimmillasi ilman meikkiä tai tosi vähän meikattuna, aina näissä meikkikuvissä näytät jotenkin vanhemmalta…: ) vaikka kivahan se on välillä olla laitettuna : ))

  • Teoriaasi tukee ainakin se, että multa kysytään paperit joka kerta kun menen ostoksille Alkoon ilman meikkiä! Mutta niin, vaihtelu virkistää. Käytän normaalisti niin vähän meikkiä ettei haittaa yhtään, että vähän laitetaan.

 2. Hiuksesi ovat kasvaneet huimasti! Olisiko sinulla jotain vinkkejä hiusten kasvattamiseen? :) Upeat hiukset!

  • Hmm! Älä värjää? Ja öljyt! Olen lotrannut öljyillä joka pesun yhteydessä ja jälkeen. Label.m:n hiusöljy on superhyvä.

 3. No vau mikä lookki! Kerro hei, mistä tuo sun just täydellinen perusteeppari on?! Niissä kaikissa pakkaa nykyään olemaan niin laajat kaula-aukot, etten tykkää. Tuo näyttää just täydelliseltä ja vielä kun olisi valkoisena samanmoinen (ja se ei näkyisi läpi), niin kesä olisi pelastettu!

  • Tuo on Acnen pellavapaita, peräisin Gaudetesta (www.gaudete.com). Löytyy ainakin mustana ja valkoisena, käy kurkkimassa!

  • Minä vierastan tummia ja kirkkaita punia kaikkina päivinä. Mutta tuo puna on superluonnollinen, tykkään!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.