Terveisiä Turun saaristosta

✖ KUUSISTO, TURUN SAARISTO

Viikko sitten katselin auringonlaskua Turun sisäsaaristossa, Kuusiston piispanlinnan raunioissa. Länsirannikko on näemmä täynnä kauniita paikkoja, joissa en ole vielä käynyt. Kuviin päätyi pitkiä varjoja, linnanpihalla lentäviä pikkukoiria ja pinkkejä kieliä. Melkein helteisen päivän lämmittämien kivimuurien keskellä loikki myös elämäni turkulainen, jolle nuo reitit ja murikat ovat tuttuakin tutummat.

2014-04-stellaharasek-turku-kuusisto-012014-04-stellaharasek-turku-kuusisto-022014-04-stellaharasek-turku-kuusisto-032014-04-stellaharasek-turku-kuusisto-042014-04-stellaharasek-turku-kuusisto-052014-04-stellaharasek-turku-kuusisto-072014-04-stellaharasek-turku-kuusisto-06

Such a pretty spot in the middle of Turku archipelago.

PHOTOS BY STELLA HARASEK

18 thoughts on “Terveisiä Turun saaristosta

  1. Oho, eipä sinne olekaan meiltä kuin 9km, sinne Kuusistoon meinaan. Piti ihan tarkistaa!:) vielä suurempi syy olisi lähteä päiväretkelle nyt sinun kuviesi innoittamana, kun pyörällä niin näppärästi pääsisi.

  2. Voih, mitä kauniita kuvia! Meidän kotoa on tuonne Kuusistoon n. 25km matkaa, mutta liian harvoin on siellä tullut käytyä. Kyllä tämä Turun saaristo on vaan hieno paikka!:)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.