Suvi suloinen

Mietin aamulla onkohan kesä peruttu eikä kukaan ole muistanut kertoa siitä minulle. Ties kuinka monetta päivää tuuli ja tihutti kuin keskellä ankeinta alkusyksyä. Hytisin neuleessa ja nahkatakissa, kun kävelin heräävän kaupungin läpi aamiaisen ääreen – ikävöin kelsitakkiani enkä tiennyt olisiko pitänyt itkeä, nauraa vai järjestää joukkopako etelään. Silloin aurinko ilmeisesti muisti, että sitä odotetaan. Pilvet väistyivät ja harmauden alta paljastui koko viikon lämpimin päivä. Torikahveilla istuessa tuli neuleessa ja nahkatakissa melkein kuuma!

2015-06-11-stellaharasek-datenight-12015-06-11-stellaharasek-datenight-22015-06-11-stellaharasek-datenight-32015-06-11-stellaharasek-datenight-42015-06-11-stellaharasek-datenight-5

Päivästä on tullut muutenkin parempi kuin viluinen aamu antoi ymmärtää. Sain poikaystävän takaisin työmatkalta ja tänään on kuulemma luvassa treffit. Uusin Mad Max ja meksikolaista! Kuulostaa suunnitelmalta, joka ei voi mennä pieleen (vaikka alkaisi taas tuulla ja tihuttaa).

18 thoughts on “Suvi suloinen

  1. voi ei, SÄÄÄÄ! Miten siitä riittääkin juttua, kaikilla ja kaikkialla.

  2. Kerro sit onko leffa mistään kotoisin! Ihanat vihreät kuvat, ehkä se kesä nyt tuli jäädäkseen?

  3. Värikylläistä vihreää täällä olevan ruskean ja paahteisen sekoitukseen jo turtuneena :)
    Mutta, niiiiiin toivon sinnekin lämpöä enemmän!
    Ja, nyt tapasten kimppuun…. ;))

  4. Mad Max oli U.P.E.A! Kunnon tykitystä alusta loppuun. Oi kunpa voisin nähdä sen ensimmäistä kertaa uudelleen.. Mahtavaa leffailtaa!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.