Vapunviettoa peiton alla

Terveisiä sängynpohjalta! Olossa ei ole kehumista, eilen jaksoin onneksi nousta notkuvan vappupöydän ääreen. Kyllä kannatti, oli rahkamunkkeja ja pikkuleipiä, kukkia ja kuohuvaa. Minulle kirsikkamehua ja ruusulimonadia, muille simaa ja skumppaa – kiitos Gancialle blogin kautta saadusta kuivasta proseccosta. Suosikkini eilisistä otoksista on herkkupöydästä huolimatta tuo kuva tupsulakkisesta poikaystävästä ja haukottelevasta koirasta. Toisen heistä on flunssa kaatanut viereeni sänkyyn, toinen toimii voimaeläimenä ja nukkuu välissämme.

2014-05-stellaharasek-mayday-feast-012014-05-stellaharasek-mayday-feast-022014-05-stellaharasek-mayday-feast-032014-05-stellaharasek-mayday-feast-042014-05-stellaharasek-mayday-feast-052014-05-stellaharasek-mayday-feast-062014-05-stellaharasek-mayday-feast-072014-05-stellaharasek-mayday-feast-082014-05-stellaharasek-mayday-feast-09

A May Day feast from yesterday.

28 thoughts on “Vapunviettoa peiton alla

  • Hei, jos tarkoitat tuota lasista kannua, se on Riihimäen lasin vanhaa Grapponia-sarjaa. Minulla on kannuja kaksi, sain ne poikaystävältä vuosipäivälahjaksi.

 1. Oletko kiltti ja joskus kirjoitat siitä mitä Jarvikselle kuuluu? Se on edelleen mun elämän rokkitähti!

 2. Jos kaipaa positiivista tunnelmaa, huumoria, kauniita kuvia puhumattakaan ihanista mäyräkoirista, blogisi on takuuvarma valinta..kiitos!

 3. Tätä oman elämänsä kasvitieteilijää kiinnostaa kovasti, mikä on tuo lasipurkissa viihtyvä punertava kukkanen? Voisi sellaisen hankkia omaakin elämää koristamaan. :)

  • Kyseinen kukkanen on niittyleinikki, vähän pionin tapainen mutta pienempi kukallinen kaunokainen :)

  • Moro Vilma, täällä olivatkin muut ehtineet jo vastata – kyseessä on siis kaunis kukkanen nimeltä jaloleinikki!

 4. Katselin useaan kertaan nämä kuvat läpi, niin ihania ja tunnelmallisia! Voi kun sitä itsekin joskus oppisi kuvaamaan yhtä taidokkaasti! :) Pikaista paranemista sinne!

  • Taikinassa on käytetty rahkaa! Tekee munkkien koostumuksesta tiiviimmän ja mun mielestä paremman. Ooh.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.