Stretch out and wait

yhteistyossa-mustijamirri

Ruokapöytämme alla asuu harmaa lampaantalja. Sen tehtävä on lämmittää talouden hienohelmaisten hyötyeläimien takalistoja ja toimia samalla muistutuksena siitä missä on niiden paikka silloin kun keittiössä tehdään ruokaa. (Vastoin apukokkien vallitsevaa mielipidettä, se ei ole ruoanlaittajan jaloissa tai sylissä.) Mutta mistä tietää, että puikulaperunaksi pöydän alle nukahtanut koira vain teeskentelee nukkuvaa?

2014-06-02-stellaharasek-junothedog-asleep-1

Tiukasti suljetut silmät raottuvat sekunnissa, kun keittiössä mainitaan sana juusto. Se on mäyräkoiran lempisana maailmassa – siis heti nakin jälkeen. Ja lihapullan. Ja pekonin.

2014-06-02-stellaharasek-junothedog-asleep-2

Juno toivottaa keveitä unia kesäkuun alkuun. Aina kannattaa olla vähän valppaana. Ikinä ei tiedä milloin onni potkaisee – tai juustonpala tipahtaa kuonon eteen.

Lemmikkitarvikeketju Musti ja Mirri on mukana Kapteeninkadun koirakaksikon kohelluksessa.

THE SMITHS – STRETCH OUT AND WAIT

6 thoughts on “Stretch out and wait

  1. Voi että, meidänkin mäyräkoiran lempisana on nakki ja sen jälkeen tulee hyvänä kakkosena juusto. Terveisiä karkeakarvaiselta mäyräkoiraneidiltäni Elliltä sinne teidän kavereille!

  2. Aaah ja voooih, niin söpöä etten kestä!

    Kunhan muutan vähän isompaan asuntoon niin mäyräkoira muuttaa mukana. Lapsena kummitädin Max-herra (itseään kunnioittava, hieman vanhanpuoleinen mäyräkoira) oli parasta seuraa mitä tiesin, ja tästä lähtien rakkaus makkarakoiriin on roihunnut. Ne on niin puikuloita! Ja sitten kun vielä löysin blogisi, ei tästä elämästä ilman mäyräkoiraa ole oikein meinannut tulla mitään.

    Mutta aikani koittaa vielä – siihen asti ihastelen teidän metkuja siellä eteläkärjessä!

  3. Voi ei, mä niin tiedän tuon ilmiön: “Ei ku mä vaa nukun tässä enkä ole YHTÄÄN kiinnostunut tuosta ruoanlaitto-/syömistouhusta. En sitten pätkääkään. Siitä huolimatta kuulen jopa mikroskooppisen pienten ruoka-aineiden tippumisen lattialle, ja sen, kun lempiruokani mainitaan muun puheen seassa.” Voi, mitä teatteria! :D Oma paimeneni harrastaa vastaavaa esim. silloin, kun joku syö sen suurinta herkkua eli juustonaksuja.

  4. Mikä tuossa juustossa oikein viehättää koiria, tuttujen ranskanbulldoggit ovat myös aivan hulluna juustoon. Niiden elämän suurimpia stressin paikkoja on, tipahtaako jääkaapista juustoa kaksijalkaisen eksyessä keittiöön :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.