Pikkuviidakko

Parvekkeella majaillut miniviidakko on muuttanut sisään syysmyrskyiltä turvaan. Paikka olohuoneen ikkunalaudalla on väliaikainen, mutta olen alkanut tykätä näkymästä. Siinä ne hengaavat, ojentelevat lehtiään kohti valoa ja ovat hyväntuulisia aamuisinkin, kun ketään muuta ei naurata. Tarttuisipa ilo ihmisiinkin.

2015-09-21-stellaharasek-athome-1PHOTO BY STELLA HARASEK

13 thoughts on “Pikkuviidakko

  1. Onpa niin kivannäköinen kasvijengi! Mulla on haaveissa samantyyppinen kollaasi, jahka pian löytyisi isompi koti ja enemmän tilaa kaktuskavereille. Mulla on vasta yksi yksinäinen mehikasvi, mutta kyllä se vielä kamuja saa!

  2. Jätä ne tuohon. Pysyvästi. Mahtava kontrasti valkoisen ikkunalaudan ja rosoisten tummien ruukkujen välillä. Itselläni on samanlainen “viidakko” harmaista lankuista tekemälläni tasolla (saatoin ehkä vähän varastaa idean pikkumehikasvi-viidakosta sulta *köh*…..) :)

        • Selvennyksen vuoksi vielä; taso koostuu siis kahdesta paksusta lankusta, jotka lepäävät pystyyn asetettujen kevytsoraharkkojen päällä. En saanut otettua kuvaa paremmasta kulmasta sängyltä, koska pötkyläkoiran kauneusunet olivat juuri kesken, ja Hänen Korkeutensa närkästyksen määrä herätettäessä minkään muun kuin makkaratarjoilun takia olisi ollut mittaamaton.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.