Kevyitä kerroksia

Pukeutuminen on tähän aikaan vuodesta jännittävää arpapeliä. Aamulla voi olla vilu, mutta iltapäivälle voi osua yllätyskesä. Vaikka kotoa lähtiessä olisi kaunis sää, kaatosade voi lymyillä minkä tahansa kulman takana. Kerrospukeutuminen pelastaa: on ohut t-paita, kevyt neule, ohuenohuet takki ja varmuuden vuoksi lämmin jättihuivi, jonka mukaan ottamisesta kiittää itseään silloin kun lämpötila putoaa yhden illan aikana yhtäkkiä yli kymmenen astetta.

2015-09-24-stellaharasek-eira-01

Styleinin takista on tullut yksi alkusyksyn lempivaatteistani. Tykkään sirosta siluetista, kapeasta leikkauksesta ja vaivattomuudesta, jolla se solahtaa eri asuihin ja tilanteisiin.

2015-09-24-stellaharasek-eira-022015-09-24-stellaharasek-eira-03

KAPEA TAKKI SAATU STYLEINILTA
STYLESNOBIN NILKKURIT & MOS MOSHIN PILLIFARKUT SAATU DOTSISTA
MAJESTIC FILATURESIN KASMIRPAITA SOFINAHISTA
HIGHLAND -HUIVI SAATU BALMUIRILTA
AURINKOLASIT THE ROW
NAHKALAUKKU SAATU BOOMERANGILTA

 

Kuvat Mikko Rasila

16 thoughts on “Kevyitä kerroksia

 1. Oi miten kaunis taas oletkaan! Tykkään ite Filippa K:n paidoista, mutta nuo mainitsemasi muutkin merkit joita vastauskommentissa mainitset on kyllä hyviä. Tai niistä löytyy sellaisia kivoja simppeleitä teeppareita ja muitakin vaatteita. Tosin kukkaro laihtuu aika tavalla ja esim. Acnen tuotteista olen vain haaveillut kun kaikki vaatteet joita kyseiseltä merkiltä hivelen maksavat vähintään 400. Onneksi muilla merkeillä löytyy hitusen edullisempia tuotteita. Vaikka toisaalta kyllä hyvään juttuun voi ja kannattaakin investoida vaikka säästäen, koska mieluiten hankkii jotain sellaista, josta on iloa moneksi vuodeksi ja josta oikeasti tykkää eikä haaskaa rahaa sellaiseen “no menettelee” juttuun, koska yleensä sellaiset joko jäävät kaapin pohjalle tai sitten menevät rikki tai niissä ei tunne oloaan hyväksi. Toisten tyylistä voi ottaa kivoja vaikutteita, mutta se mikä näyttää jonkun toisen päällä hyvältä ei välttämättä istu omaan tyyliin. Joillekin sopivat värit todella hyvin kun taas toisia pukee musta. Ja jos sopii monet värit niin sitten vaan oman fiiliksen mukaan on kiva valita päivän vaatteet. Syksyisin suosin murrettuja värejä mustan ja harmaan kera, ne antaa kivasti potkua tummaan kokonaisuuteen.

  • Niinhän se on, että kannattaa satsata sellaiseen, joka sopii omaan tyyliin, saa tuntemaan olonsa luontevaksi ja jota haluaa käyttää pitkään. Silloin voi sijoittaa vähän enemmänkin, kun tietää, että vaatteesta on iloa pitkään. Jos hinnat uutena kirpaisevat liikaa, voi aina bongailla vaatteita käytettynä – itsekin olen hankkinut monet suosikkivaatteistani Facebookin kierrätysryhmistä, eBaysta, kavereiden kirppispinoista ja secondhand-liikkeistä.

  • Moikka, laukkua kannattaa kuulemma kysellä Turun Boomerang-liikkeestä, puh. 040 069 4222. Sen saa tilattua sieltä varmaan Helsinkiinkin (tai tarpeen mukaan muuallekin).

 2. Ihana asu! Rouhea mutta rento, ei yhtään yrittämistä, 10/10. Kunpa itsekin osaisin :D

  • Kiitti! Tuo laukku on todellakin ihana. Nahka on rentoa mutta napakkaa, malli kiva, ja siihen kuuluu vielä olkahihna, jonka olen irroittanut kun kannan sitä kahvoista. Menee kahvoista olallekin.

 3. Hyvältä näyttää, laukku pisti erityisesti silmään, onpa kaunis!

  Kysyisin t-paitavinkkejä: hakusessa löysä, ohut t-paita mielellään v-aukolla, väritoiveena musta/harmaa, luonnonmateriaalisena, mielellään vähän pidempää mallia. Osaatko antaa vinkkejä mistä saa?!

  • Hmmm, itse hankin kaikki t-paitani Acnelta ja Filippa K:lta, ohuina ja pellavaisina ja o-aukkoisina. Filippalla on muistaakseni myös v-aukkoisia t-paitoja, sinne suuntaisin siis ekana etsimään. Muita potentiaalisia ostopaikkoja: Sofinah Uudenmaankadulla, Gaudete Fredalla, Beam Erottajalla, ja tietty Stocka, varsinkin osastot Filippa-Marco Polo-Acne-Boomerang-Tiger Of Sweden-Sand.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.