Kokemuksia Skin Revival -mikroneulaushoidosta

Kaupallisessa yhteistyössä Swiss Clinic ja Asennemedia

Kokeilin kotiolosuhteissa mikroneulausta ensimmäistä kertaa viime syksynä ja jäin kerrasta koukkuun. Ihon omaa kollageenintuotantoa buustaava hoito osoittautui tehokkaaksi ja tarpeeksi helpoksi jopa kaltaiselleni laiskalle ihonhoitajalle.

Nopea kertaus teille, jotka ette ehkä ole vielä kuulleet kauneusalan kuumimmasta uutuudesta, mikroneulauksesta: menetelmä on yksinkertaisuudessaan nerokas, sillä se perustuu ihon omien luonnollisten toimintojen aktivoimiseen. Pienellä pistävällä rullalla luodaan ihon pintaan tuhansia mikrokanavia, jotka tehostavat ihon uudistumista. Samalla ihonhoitotuotteet imeytyvät tavallista tehokkaammin, sillä aktiiviaineet kulkeutuvat ihoon mikrokanavia pitkin. Monet hoitolat tekevät mikroneulausta, mutta Swiss Clinic valmistaa kotikäyttöön soveltuvia mikroneulaushoitoja niille, joilla ei ole aikaa käydä hoitoloissa tai ovat kiinnostuneita edullisemmista vaihtoehdoista. Lisää voi lukea viimesyksyisestä kirjoituksestani.

Palaan aiheeseen, sillä olen viime viikkojen aikana kokeillut Swiss Clinicin uusinta hoitoa nimeltä Skin Revival, joka edellisen tapaan yhdistää mikroneulausrullan ja supertehokkaan seerumin, tällä kertaa hyaluronihappopohjaisen. Hoidon juju on nimenomaan tuo kahden tuotteen yhdistelmä: rullalla luodaan ihoon mikrokanavat, joita pitkin seerumi pääsee imeytymään tavallista tehokkaammin. Viittä erilaista hyaluronihappoa ja saman verran peptidejä sisältävä Face Serum on erityisesti kehitetty hidastamaan ihon vanhenemista ja antamaan iholle kauniin hehkun ja kimmoisuuden.

Valitsin tällä kertaa pidemmän eli 0,5 mm neulanpituuden. Ei sattunut, mutta eron tunsi iholla: rullaaminen pisteli aavistuksen enemmän kuin aiemmalla 0,2 mm rullalla. Pistely tuntuu enemmänkin kihelmöintinä, johon jää vähän koukkuun, sillä siitä tulee fiilis, että kappas tämähän tepsii. Ensimmäisellä kerralla iho punoitti hiukan käsittelyn jälkeen, mutta rauhoittui nopeasti seerumin levittämisen jälkeen. Käytin hoitoa iltaisin kuuden päivän ajan, sen jälkeen pidin samanpituisen tauon ja aloitin uudestaan.

No entä tulokset, tuliko niitä ja millaisia olivat? Parhaat tulokset tulevat tietysti pitkäaikaisessa käytössä, niistä voin raportoida teille sitten muutaman kuukauden kuluessa. Tätä kirjoittaessani takana on vasta kaksi viikon pituista kokeilujaksoa, mutta sehän ei estä malttamatonta tarkkailemasta tilannetta ensimmäisten havaintojen varalta.

Olin jo kolmen päivän jälkeen huomaavinani, että iho näytti paremmalta kuin aloittaessani, mutta päätin odottaa ainakin ensimmäisen testiviikon loppuun. Siihen mennessä muutos oli selvä: ihohuokoset poskissa – siinä silmien alla kohdassa, joissa auringon ja vanhenemisen merkit eniten ihollani näkyvät – olivat selvästi hiukan pienentyneet ja alkava sibeliusryppy silmien välissä otsassa oli melkein kadonnut. Iho näytti myös hivenen kirkkaammalta ja jotenkin napakammalta kuin aloittaessani, mutta halusin vielä kuulla toisen mielipiteen.

Tykkään käyttää poikaystävääni puolueettomana tuomarina, kun testailen kosmetiikkaa, teinpä sen sitten työn puolesta tai omaksi iloksi. En kerro mitä milloinkin kokeilen, saatan vaan jonkun ajan päästä kysyä huomaako hän minussa mitään erilaista. Niin tein nytkin ensimmäisen kuuden päivän kokeilujaksoni jälkeen.

Jarno tarkasteli kasvojani hetken ja totesi: Sun iho on jotenkin… vähemmän kulahtanut. VÄHEMMÄN KULAHTANUT? toistin äänensävyllä, joka olisi seisauttanut jonkun heikkohermoisemman veren, mutta pohjalaisia ei noin vain säikäytetä. Niin, kyllä sä tiedät mitä mä tarkoitan. Harkitsin hetken veristä loukkaantumista, mutta päätin sitten keskittyä pointtiin. Se on sileämpi ja tasaisempi, ikään kuin blurratumpi, poikaystävä jatkoi analysointia. Ja vaati tietää mitä olin tällä kertaa käyttänyt, koska halusi testata sitä itsekin. Täytyy ehkä tilata hänelle oma rulla.

Edelliseen kokeiluun verrattuna tuntui, että tällä kertaa näkyviä tuloksia tuli hivenen nopeammin. Uskon itse, että se johtuu rullan suuremmasta neulapituudesta, mutta aion kuitenkin jatkaa myös pienemmän käyttöä, sillä se sopii myös silmänympärysiholle. Ajattelin muutenkin rullata seuraavat kuukaudet ahkerasti, sillä talvi on tehnyt valitettavasti taas tehtävänsä ja kesään mennessä olisi kiva olla tosi fresh.

Jos kiinnostuit ja haluat kokeilla, koodilla STELLA20 saa 20% alennuksen mikroneulaushoidoista. Swiss Clinicin sivuilla on mikroneulausopas, josta löytyy vastaukset useimmiten kysyttyihin kysymyksiin, kuten siihen mikä neulanpituus ja hoito sopii parhaiten omiin tarpeisiin.

Vielä muutama vinkki:

✖ Hoito suositellaan tehtäväksi iltaisin, sillä iho saattaa punoittaa rullailun jälkeen ja yöllä sillä on aikaa levätä. Itse en ole ensimmäisen kerran jälkeen huomannut punoitusta, joten olen rullaillut silloin tällöin myös aamulla.
✖ Seerumi tarvitsee reilusti aikaa imeytymiseen, vaikka tuntuukin, että iho imaisee sen hetkessä. Siksi kannattaa hoitaa rullailu hyvissä ajoin noin tuntia ennen kuin levittää muita ihonhoitotuotteita.
✖ Rullailu tehdään aina puhtaalle iholle.
✖ On tärkeää huolehtia myös rullan puhtaudesta: itse käytän puhdistamiseen Swiss Clinicin e-vitamiinia ja aloe veraa sisältävää Sanitizing Spray -suihketta, jonka voi nakata verkkokaupassa ostoskoriin samalla kun tilaa mikroneulaushoidon.
✖ Rulla on henkilökohtainen, älä lainaa kaverille (tai kateelliselle poikaystävälle).
✖ Rullaile rauhallisesti muutaman minuutin ajan poskia, otsaa, leukaa ja nenää horisontaalisesti, vertikaalisesti ja viistoon. Toiset suosittelevat jopa 6-7 minuutin rullailua, oma kärsivällisyyteni riittää noin 3-4 minuuttiin.
✖ Suosittelen Skin Revival -hoitoa kenelle vaan, joka haluaa nuoremman näköisen ja kimmoisamman ihon.

PHOTOS BY STELLA HARASEK & JARNO JUSSILA

13 thoughts on “Kokemuksia Skin Revival -mikroneulaushoidosta

 1. Hei, kuulostaa hurjalta rullailla viikon ajan päivittäin jopa 0.5 mm rullalla. Minulla iho vuotaa verta varsinkin otsasta, kun sillä rullaan, ja punoitus kestää useamman päivän. Sen verran arka on, ettei voisi ajatella käyttävänsä peräkkäisinä päivinä.

  Ohjeet, joita olen lukenut, sanovat myös, että 0.5 mm rullaa voisi käyttää max kerran viikossa, 0.75 mm rullaa kerran kahdessa viikossa jne…

  Minulla on 0.5 mm, 0.75 mm sekä 1 mm rullat ja kaikki tekevät kipeää. Jos rullaa käyttää niin kevyesti ettei se tunnu missään, en usko sen lävistävän ihoa silloin ollenkaan. Tehokasta tuo rullailu on, minulla alkaa aina n. Kolmantena päivänä sen jälkeen ihon voimakas hilseily ja kuoriutuninen, kun kuollut iho irtoaa…

 2. Millaisia nuo hoitotuotteet ovat, ovatko kovin kemikaalisia. Itse käytän vain luonnonkosmetiikkaa ja siksi mietin. Tai voisikohan tuon rullailun jälkeen laittaa vaikka jotain luonnonkosmetiikka seerumia?

 3. Onkohan minulla liian pitkät piikit, kun katsoin jostain ohjeen, että ryppyihin olis sopiva se 0.75? Ja ohjeessa oli, että 4 kertaa viikossa, viikon tauko ja tätä 2 kk. Olen käyttänyt 2 viikkoa, mutta en huomaa mitään eroa vielä.

 4. Kiinnostaa, aion kokeilla kunhan kerään vielä vähän rohkeutta. Talven jälkeinen ‘kulahdus’ kaipaa toimenpiteitä..

  • Haha! Ymmärrän. Mutta ei tähän onneksi kovin paljoa rohkeutta tarvita, ei ole hankalaa eikä satu! Sujuu vaivattomasti siinä muiden iltatoimien varrella.

 5. Miten kauan toi rulla voi olla käytössä? Luin jostain ihotautilääkärin haastattelusta, että kolme viikkoa olisi sovelias määrä. Se tuntuu tosi lyhyeltä ajalta. Onko muilla kokemuksia/ajatuksia?

 6. Mä oon rullaillut jo pari vuotta, ja iho voi tosi hyvin! Ohimoissa oli aikaisemmin arpia finnien jäljiltä, ja ne katosivat kokonaan puolen vuoden rullailulla! Rulla on myös paras alkaviin finneihin: jos tuntee uhkaavaa jomotusta, niin rullailee sen kohdan vähän huolellisemmin ja laittaa hyvää seerumia, niin finni ei puhkea ollenkaan.

  • Mahtavaa, tuo oli mulle uutta tietoa! Pitääpä testaa ensi kerralla kun jokakuukautinen hormoninäppy puskee poskille.

 7. Nyt on kaivettava oma rulla kaapista taas esille, oma naama on on-off-e-pilleritouhun jäljiltä todella kulahtanut. Olen vanhentunut puolessa vuodessa enemmän kuin menneen 5 vuoden aikana yhteensä!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.